1. Déménageur
  2. Services de déménagement et de stockage

Flytning med hjertet på rette sted. Hos Krone Flyt gør vi det komplicerede enkelt. Fra små privatflytninger til store erhvervs- og offentlige opgaver, leverer vi tryghed, effektivitet og gennemsigtighed. Vi er et stærkt hold af familiemennesker og fagfolk, der arbejder med respekt for dig, for hinanden og for miljøet. Lad os tage det tunge slæb, så du kan komme trygt på plads.

4,0

Bien

I tly moved from agen to Berlin with…

I tly moved from agen to Berlin with Krone Flyt Flyt, and it was a really smooth experience.The team was n e, friendly, and handled everything with care. Moving between untries an be stressful, but they made it feel easy. Everything arrived ly, nd the whole process was l nized.Definitely recommend them for l moves.

16 avril 2026

Krone Flyt gjorde hele processen langt…

Krone Flyt gjorde hele processen langt nemmere, end vi havde forventet. Fra første kontakt følte vi os godt behandlet, og der var styr på tingene hele vejen igennem.

På selve dagen mødte flytteteamet op til tiden og gik direkte i gang. De arbejdede effektivt og havde et godt overblik, så alt blev håndteret roligt og professionelt.

Undervejs skete der desværre en skade på vores garderobeskab. Det er jo uheldigt, men det afgørende er, hvordan det bliver håndteret – og her gjorde Krone Flyt det helt rigtige. De tog ansvar med det samme, og vi blev hurtigt hjulpet videre gennem deres forsikring, uden besvær.

Det gav en følelse af, at man som kunde er i gode hænder, også hvis noget uforudset sker.

Alt i alt en tryg og professionel oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre.

11 avril 2026

Rigtig god kontakt

Jeg vil helt sikkert anbefale Krone Flyt.
Selvom jeg valgte selv at flytte mine ting, har det intet med Krone Flyt at gøre, de kom med et rigtig fint tilbud og jeg havde et rigtig godt forløb.
Monica er rigtig sød, professionel og hjælpsom.

5 avril 2026

Jeg har lige flyttet med Krone Flyt og…

Jeg har lige flyttet med Krone Flyt og fik en virkelig god vejledning og en kanon flytning. Friske unge gutter 🙏 ✨👌💪
De satte desværre en soround sound højtaler lidt får hårdt ned, så et ben knækkede, men jeg har fået mail fra deres forsikring om at de er i gang med sagen.

Tak for denne gang.

28 février 2026