4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Stur stur 5 tal (ud af 5)

Jamen hvad kan der ikke skrives om krudtshoppen. Igen igen igen i år leverer Bo og krudtshoppen og deres team et fantastisk setup. Når du køber fyrværkeri hos krudtshoppen, så ved du at du får rigtig god kvalitet med hjem. Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe, så vil de hellere end gerne guide hen mod det helt rigtige. Som prikken over i’et, så leverede krudtshoppen endnu et fantastisk demo show. Det bevidnede et par tusinde mennesker den 27/12. Og det var ik bare krudt op i luften, nej det var med foodtrucks og dj som varmede aftenen op. Demoshowet skal opleves og når jeg skriver at det var magisk, så er det ikke beskrevet nok. Handler her hvert år og gør det igen til næste nytår🙏🏼🙏🏼.

27 décembre 2025

Krudtshoppen gør det IGEN IGEN 🎇🎆

Jeg skulle bare lige have lidt fyrværkeri…
Endte med at stå og juble til demo-showet som om det var Roskilde Festival, mens Bo fyrer batterier af, der kunne få NASA til at nikke anerkendende 🚀😂

Kvaliteten er sindssyg, personalet ved PRÆCIS hvad de snakker om, og stemningen er så god, at man får lyst til at fejre nytår to gange.
Hvis du vil være ham, naboerne husker – så er Krudtshoppen stedet 💥

Jeg kom for krudt.
Jeg gik derfra som nytårschef.
Ses igen næste år – med høreværn og stort smil 😎🎇

1 janvier 2026

Vanvittigt demo show de fyrer af

Vanvittigt demo show de fyrer af! Absolut det fedeste og bedste kvalitets fyrværkeri jeg længe har set!
Selv deres små “børnebatterier” er der virkelig knald på.

Også er de bare super dygtige og serviceminded og ved virkelig hvad de snakker om! Kæmpe anbefaling herfra!!!

27 décembre 2024

Meget imponeret over KrudtShoppen

Meget imponeret over KrudtShoppen - Ved Brøndby Stadion
Jeg har købt rigtigt meget krudt gennem tiden. Men jeg har aldrig fået så god service og information omkring fyrværkeri. De ved virkelig hvad de snakker om og har noget af det flotteste fyrværkeri til en fornuftigt pris.

31 décembre 2024

KrudtShoppen ved Brøndby stadion er…

KrudtShoppen ved Brøndby stadion er uden tvivl den bedste fyrværkeri butik 👌🏻 Kyndige og hjælpsomme fyrværkere med 100% forstand på det de sælger.
Virkelig smilende og kompetente medarbejdere i hele teltet - Stor ros.
Wauw - Bare WAUW 🤩
Et kæmpe Demo show i verdensklasse 👌🏻
Stor ros til fyrværkerne 👏🏻🤌🏻👏🏻
Intet andet fyrværkeri, kan nå det til sokkeholderne 👏🏻😍👌🏻
I levere gang på gang det flotteste fyrværkeri, det er HELT sikkert.
Tak for endnu et fantastisk show og tak for det gode kvalitets fyrværkeri vi blev anbefalet, det var over alt forventning - Hele selskabet og vejen elskede det nytårsaften.

27 décembre 2024

Bedste fyrværkeri

Vi har købt fyrværkeri for andet år fra Krudtshoppen ved Brøndby Stadion. Det er nogle virkelig gode produkter de sælger og fyrværkeriet vare bare længere.
Altid god betjening fra det venlige personale.
Kan varmt anbefales.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Og vi kommer helt sikkert igen til næste år.

29 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit