2,9

Moyen

Les gens ont aussi consulté

Dolce gusto

Dolce gusto, krups. Slechte ervaring, per ongeluk de caphouder weggegooid, al 3 x een poging ondernomen om een nieuwe te bestellen. Via de site, 2x verkeerde ontvangen. Bij Vandenborre, waar ik het toestel kocht, ook niet mogelijk om dit accessoire te bestellen.
Koffie ook niet erg warm

16 janvier 2025

Nooit meer een koffiemachine van Krups voor mij

Nooit meer koop ik een koffiemachine gemaakt door Krups. Ik kocht (via Coolblue) een koffiemachine, Nescafé Dolce Gusto Genio S, dewelke na 3 maanden al lekte. Telkens een plas water onder de machine na het zetten van een kop koffie. Aangemeld als retour, machine 3 weken kwijt geweest. Na 'reparatie' lekte het niet meer. Oke prima. Nu, 2 maanden later, lekt het opnieuw. Dit moet een productiefout zijn. Mijn tas koffie hoort 's morgens een moment van ontspanning te zijn, maar dat machine heeft me al meer stress bezorgd dan iets anders. Bijkomend werkt de ontkalkingsfunctie voor geen meter. De machine zou automatisch moeten stoppen op 'streepje' 4 wanneer het waterreservoir leeg is. Dat doet deze ook niet, het blijft pompen ondanks lege tank. Ik moet noodgedwongen op het knopje duwen zodat de machine stopt, maar vervolgens slaat deze helemaal tilt en kan het ontkalkingsproces niet voortgezet worden. Het lampje om te ontkalken blijft tevens ook gewoon branden. En ja, ik volg het stappenplan om te ontkalken letter voor letter, het ligt aan de machine, niet aan mij. Is tevens al mijn tweede Krups (Nescafé Dolce Gusto) machine. De vorige, een Mini Me, heeft ook maar 3 jaar volgehouden. Een derde kans krijgen ze van mij niet, ik schakel over op een ander merk.

12 septembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit