Har handlat där upprepade gånger. Bra sortiment av lager och tätningar. Klara besked och snabba leveranser förutsatt allt finns i lager, och finns det inte i lager så är angivna leveranstider realisti... Voir plus
Beställde en söndag, varan i brevlådan tisdag eftermiddag. Ny tätning till hydraulkolv, räddar vinterns snöröjningsutrustning. Absolut inget att klaga på, tvärtom så bra sortiment och snabb leverans s... Voir plus
Har handlat av detta företag sporadiskt under några år både professionellt och privat och alltid varit jättenöjd. Läser man här i tråden så verkar de ha missat ibland men jag har hittills inte råkat... Voir plus
Beställde och betalade 25/4 fick ett mejl 26/4 order under behandling, har sen inte hört ett ljud från dom, har mejlat dom 2 ggr senast 5/5 men inget svar, försökte ringa men dom hänvisar bara till me... Voir plus
Hos oss hittar du ett stor urval av kullager från bland annat SKF och Codex. Vi har ett stort utbud av tätningar så som radialtätningar / o-ringar / kolvtätningar m.m. Transmissionsdelar som t.ex. rullkedjor / kedjhjul / kilremmar. Vi har även ett stort utbud av kemiska produkter från Foliatec / Payback / CRC / Omega / Omicron m.fl. Titta gärna in på vår sida och se allt som erbjuds:)
Växjövägen 321, 34371 , Diö, Suède
- info@kullagret.com
- kullagret.com
Ett skumraskföretag som jag vill varna…
Ett skumraskföretag som jag vill varna för.
Skickar inte betald order.
Svarar inte på mail.
Svarar inte på "kontakta oss" på deras hemsida.
Inget telefonnummer.
Bra priser och snabb leverans
Beställde en tub med tätning tidigt på morgonen och fick paketet i brevådan dagen efter. Känns som ett gediget företag.
perfekt när man behöver skruvar eller…
perfekt när man behöver skruvar eller annat smått.
sista beställningen jag gjorde råkade jag få fel artikel men skrev till support och inom en timme så hade dom skickat rätt artikel och en retursedel.

Réponse de Kullagret.com
Kan verkligen rekommendera dem!
Kan verkligen rekommendera dem!
Kanon service och mycket bra kommunikation! Stort utbud.
Snabb leverans.
Inget att klaga på.

Man bad om att få Orden
Man bad om att få Orden, Makulerad när man fick veta att dom hade Semester, och kunnde inte handera Order,Ädå skickar dom sedan varan, (har fått ny vara från annat bolag) få se nu om dom kan stå då för Återsändning, och återbetala Alla utlägg.

Réponse de Kullagret.com
Bra butik för Shims och kullager
Bra butik för Shims och kullager, önskar dock de kunde märka och sortera shimsen i separata påsar istället för att få allt slängt i en påse.

Funkade bra för mig
Snabb leverans.
Förhållandevis bra pris på det jag köpte.
Billigt leveransalternativ.
Seriöst och trevligt intryck.

Bra Support!
Utmärkt förutom en liten miss i packen.
Trevlig support som skickade det som ej kom med.
Hade kunnat bli full pott.
Mycket nöjd med det jag beställde snabb…
Mycket nöjd med det jag beställde snabb lev noggrant packat plus lite godis.Kan varmt rekommendera Kullagert.com Skänninge mekaniska AB

Réponse de Kullagret.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.