4,4

Ik heb een zeer goede ervaring met…

Ik heb een zeer goede ervaring met Kunstburg.nl. Het assortiment teken- en schildermaterialen is uitgebreid en van hoge kwaliteit, met voor zowel beginners als gevorderden volop keuze. De website is overzichtelijk en het is makkelijk om snel de juiste producten te vinden.

De bestelling werd snel en netjes geleverd, en alles was goed verpakt. Ook de prijzen zijn scherp voor wat je krijgt. Kortom, een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen.

30 avril 2026

DHL bezorging

De DHL bezorger was precies in de afgesproken tijd gearriveerd. Over de inhoud van het pakketje ben ik zeer tevreden, alles goed verpakt. Bedankt Kunstburg en DHL.

14 avril 2026

Aanrader

Zondag besteld, maandag verzonden en dinsdag afgeleverd via gsl. Netjes verpakt met een speciaal.plakband fragile. En bij openen een persoonllijke boodschap.

2 décembre 2025

Ich habe das erste Mal hier bestellt…

Ich habe das erste Mal hier bestellt und werde mir den Shop auf jeden Fall merken.
Ich habe ein Derwent Stifte Set zum unschlagbaren Preis gekauft. Es war klar, daß die Auslieferung erst im November erfolgt. Die Kommunikation war wirklich toll, die Mails sind gleich mehrsprachig versendet worden und man war immer auf aktuellem Stand.
Die Stifte sind dann auch wie angekündigt wohlbehalten angekommen. Ein nettes Goodie lag auch noch im Paket (sowas kenne ich von deutschen Kunstbedarf Shops nicht)
Einzige Verbesserungspunkt wäre eventuell der Versand per GLS, bin ich nicht der größte Fan. Hier würde ich dann auch gerne ein paar Euro mehr in die Hand nehmen für DHL als Alternative.

19 novembre 2025

Aanrader, voor amateurs en professionals.

Houtskoolpotloden besteld. Smorgens om 11.00 besteld en smiddags werden ze al gebracht. Ze kwamen toch in de buurt. Zo dat is snel. Potloden netjes opgeborgen in een blik, maar toen ik de een uurtje daarna ging proberen brak er een elke keer af, ja een paar keer slijpen , de helft was nog over , maar dan is de doos niet meer compleet. Jammer. Toch gemeld bij kunstburg, geen probleem ik kreeg een nieuwe. Wederom kwamen ze deze persoonlijk brengen. Tjonge, dat mag nog eens service heten. Wat een fijne zaak. Inmiddels ook fysiek geweest, maar wat een assortiment en kundige mensen. Aanrader, voor amateurs en professionals.

15 mai 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de geleverde producten, de snelle afhandeling en levering van mijn bestelling.

4 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit