Dibond ophangsysteem voor plexiglasschilderij…
Zocht naar ophangsysteem voor plexiglas schilderij en kwam uit op de website van ‘kunstophangen.nl. Vermeld stond op de site levering binnen 24 tot 48 uur, open communicatie om bestelling te volgen, e-mail vermelding voor als er iets misgaat, dus ophangsysteem besteld en betaald. Kreeg netjes een orderbevestiging van de bestelling.
Naar vier dagen (dus geen levering binnen 24 tot 48), het 06 nummer gebeld wat op de site is aangegeven en de voicemail ingesproken. Geen reactie. Nette mail gestuurd: geen reactie hoewel zij claimen, is er iets niet in orde, mail ons dan en wij reageren direct. Na een week bericht via de mail dat de bestelling is verzonden. Met de kennis van nu: Waar naar toe en via wie?
Einde van de week reply op deze mail en 06 nummer ingesproken. Geen enkele reactie. We zijn nu ruim een maand verder, betaald en niets ontvangen.
Het bedrag kon helaas niet worden teruggedraaid via de bank (uit principe!) Wat betreft de beoordeling is een ster nog veel teveel!!!
Heb nu bij een andere (betrouwbare!!) webshop besteld en binnen 3 dagen in huis via de brievenbus. Zo kan het dus ook.