KwadrO Ramen en Deuren - Berchem Avis

TrustScore 3 sur 5

Uitbreidingstraat 46, 2600 Berchem, BE

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik begrijp niet hoe het mogelijk is om vijf rolluiken in dezelfde gevel te installeren met twee verschillende lameldiktes: vier rolluiken met lamellen van 3,7 mm en één rolluik met lamellen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De medewerkers van Kwadro hebben me van A tot Z bijgestaan in het maken van de juiste raamkeuze voor mijn eerste appartement. Als jonge starter loop je verloren in alle mogelijkheden en tegenstrijd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden van Kwadro. Vanaf ons eerste contact met Tamara De Cleyn is alles zeer vlot en professioneel verlopen. Ze gaf ons professioneel advies, jaagt je niet op onnodige kosten en volgt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de fenêtres
  2. Magasin de portes
  3. Fournisseur de portes
  4. Fournisseur de fenêtres PVC

Informations provenant de diverses sources externes

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

199 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lange samenwerking

Onze renovatie is in een periode van 10 jaar verlopen. Kwadro heeft drie plaatsingen bij ons uitgevoerd in ramen en deuren. Alles is steeds goed verlopen van opmetingen tot plaatsen. Wij hebben aluminium profielen gekozen deze zijn nog steeds in perfecte werking en kleurvast. De verkoper gaf ons goed advies en dacht met ons mee. Met als resultaat dat we tevreden zijn om voor Kwadro gekozen te hebben.

24 mai 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Catherine! Fijn om te lezen dat ook na al die jaren de ramen nog tiptop zijn. Hartelijke groet

Noté 4 sur 5 étoiles

Dikke pluim voor Team 6.

Dikke pluim voor Team 6..
Rustig samenwerkend,oog voor detail en alles proper achter gelaten.. DANK hiervoor aan KwadrO

22 mai 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Bieke voor het vertrouwen in onze diensten! Hartelijke groeten

Kwadro voordeur

Vanaf het eerste moment zijn we goed bijgestaan voor de keuze van onze voordeur door verkoopster Vanessa.
Plaatsing is ook gebeurd volledig volgens schema.

Afwerking was top en we gaan hier vele jaren van kunnen genieten.

28 avril 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Sam! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de nieuwe voordeur. Hartelijke groeten KwadrO Berchem

prijs/kwaliteit top

Het proces van offerte tot plaatsing liep zeer vlot en probleemloos.
Zeer kwalitatieve ramen en professionele plaatsing.
Mijn volgende ramen bestel ik hier ook.

20 février 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Michael voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in KwadrO Berchem! Hartelijke groeten

Noté 5 sur 5 étoiles

Luk van Kwadro in Berchem is de man!

Bij het zoeken naar een nieuwe voordeur hadden we al bij verschillende leveranciers langs gegaan. Ofwel kregen we een goed voorstel maar waren ze te duur. Ofwel kregen een vaag voorstel waarbij we zelf nog veel moesten uitzoeken qua materiaal en afwerking. Toen we bij Luk van Kwardo terecht kwamen hebben we meteen een goed voorstel gekregen zowel qua ontwerp, als qua prijs. Dus we hebben meteen getekend en vanaf dan is alles supervlot en overzichtelijk verlopen.

7 mars 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dag Louis, fijn dat Luc jullie zo goed heeft geholpen. Dank je wel voor het vertrouwen!

Knap werk!

Zeer tevreden! Goed advies in de verkoop en vooral mooi werk van de monteurs! zeer tevreden met het resultaat!

1 février 2023

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Hi Jan, daar doen we het voor, dank je wel voor het vertrouwen!

Nieuwe ramen en deur laten plaatsen door Kwadr0 Ramen en deuren uit Berchem

Nieuwe ramen en deur laten plaatsen , super content van het geleverde werk , alles verlopen volgens afspraken en tijdstip .
Plaatsers hebben knap werk afgeleverd , vriendelijkheid en proper achterlaten van de gedane werken mag zeker ook nog gezegd worden .
Een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe ramen en deuren .

21 novembre 2022

Réponse de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Hoi Frank, blij te lezen dat je zo tevreden bent van onze diensten!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus