Kymen är otroligt kunnig både när det gäller produktkännedom men även en duktig discgolfare. Han har ett brett utbud på produkter och kan lätt hitta rätt produkter för just dig vare sig du är nybörja... Voir plus

Bra och lätt att använda hemsida. Positivt är att jag fick tillbaka de sista små kronorna som blev över från mitt presentkort.

Riktigt bra, har köpt från både nätet och live på plats av Kymen. Riktigt trevlig och serviceinriktad. Vara positivt från mitt håll.

1. Magasin d'articles de sports

Din personliga discgolfbutik både online och Pop Ups runtom i Sverige under april-september. Unika bilder på samtliga discar och snabba leveranser.

4,6

Bra utbud av discar och är ute på…

Bra utbud av discar och är ute på tävlingar väldigt ofta så det är alltid lätt att köpa av Kymen även utan att handla online

22 juillet 2025

Réponse de Kymen.se

:) alltid kul att känna och klämma först. Hoppas vi ses snart igen

Ännu ett lyckat köp

Klockren webshop på kymen.se. Bra personligt bemötande, bra sortiment och smidiga leveranser. Shoppen är också mer än att handla discar med tillbehör, man får även råd och tips att välja rätt sorts discar för den nivå man befinner sig 😊

22 juillet 2025

Réponse de Kymen.se

Tack för att du uppskattar allt jag gör Daniel :) betyder mycket!

Kymen är otroligt kunnig både när det…

Han har ett brett utbud på produkter och kan lätt hitta rätt produkter för just dig vare sig du är nybörjare eller proffs. Att han dessutom är oerhört trevlig och ger varje person sin tid och uppmärksamhet är ett stort plus i kanten!

16 juillet 2025

:) Wow tack Mats! Vi ses snart

Min favoritshop för discar :o)

Bra utbud och individuella bilder på discarna samt möjlighet till att kunna hämta upp det man köpt både vid lokala pop-up store samt runt om i samband med tävlingar för att spara in på fraktkostnaden gör att Kymen.se är mitt förstahandsval när jag handlar discgolfrelaterade produkter.

17 juillet 2025

Réponse de Kymen.se

Mikael tack :) stort tack!