Stor anbefaling, jeg kørte med Max og det var altid super hyggeligt! Hurtige svar og nemt at passe ind efter andre planer!:)🙌🙌

Kun positive ord at sige om kystenskøreskole og deres kørelærer. Jeg fik glæden af Max som jeg kun kan anbefalde da han er er en sjov og sammetid virkelig dygtig og arbejdsom kørelærer. Kommunikation... Voir plus

Super god køreskole, fantatiske køre-lærer der gør køre turene sjove og lærerige. De forstår virkelig hvordan man gør eleven tryg bag rettet og er interesseret i at se dig som elev blive bedre. Kan h... Voir plus

Hvis du står og skal til at tage kørekort i Nordsjællands området, kan jeg klart anbefale Kystens køreskole. Har haft et rigtigt godt forløb på skolen og har haft stor glæde af køreturene med Max. Kom... Voir plus

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

72 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,9

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedste køreskole i hele Danmark

Bedste køreskole i hele Danmark! Måske verdenen ! Jeg kom fra en tidligere skole hvor jeg havde dumpet 2 gange både i teori og køreprøve. Men efter blot et par dages kørsel med læren Daniel, bestod jeg min køreprøve perfekt ! Må også sige at selve servicen i personale på kontoret er den bedste jeg har hørt! Der bliver hjulpet så meget som muligt og de gør ALT for at give dig dit kort plus en god oplevelse ! Jeg glemmer aldrig denne skole og jeg takker dem meget for mit kort!

28 juillet 2021

Jeg anbefaler Kystens Køreskole!

Jeg vil helt klart anbefale Kystens Køreskole! Jeg har haft den bedste oplevelse og kommet ud på den anden side med mit kørekort, takket være Kystens Køreskole. Teoriundervisningen, køretimerne og den administrative side har alt sammen fungeret suverænt, og jeg gled dermed gennem forløbet på ingen tid, selvom det er en tid under Corona.

21 juillet 2021

Anbefaling af Kystens Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Kystens Køreskole, (Ålsgårde) hvor jeg har haft et rigtig godt forløb. Kørelæreren Jakob er meget sympatisk, punktlig, lynhurtig og god til at lære fra sig - endda under de meget svære arbejdsbetingelser, som kørelærerne har haft siden genåbningen i april 2021. Det til trods gennemførte jeg forløbet på normeret tid.
Der er altid styr på papirer og køretider, og kommunikationen med både kørerlærer og kontoret (Maj-Britt) er hurtig og effektiv.
Lektionsplan og undervisningsvideoer kunne godt trænge til en opdatering til noget mere tidssvarende (men det kan de formentlig på alle køreskoler), ligesom et større fokus på sikkerhed kunne være et forslag til forbedring (bl.a. den meget udbredte brug af håndholdte mobiltelefoner under kørsel).

15 juillet 2021

Jeg har haft en rigtig godt forløb hos…

Jeg har haft en rigtig godt forløb hos Kystens køreskole, Corona-nedlukninger til trods. Varmeste anbefaling herfra af både kørelærer Jacob, og øvrige ansatte. Jacob har en rolig facon og en tålmodighed af en anden verden. Jeg havde rigtig meget "angst" imod at skulle lære at køre bil, men det forsvandt som dug for solen i selskab med Jacob. Jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem forløbet og kan varmt anbefale køreskolen til andre :)

11 juillet 2021

Fem stjerner hele vejen

Fem stjerner hele vejen. Mai-Britt er super effektiv til admin, og Jakob er fantastisk som kørelærer. Alt bliver gennemgået i god ro og orden, og med en fantastisk tålmodighed.
Jeg er yderst tilfreds med forløbet og kan anbefale Kystens køreskole på det varmeste.....

9 juin 2021

Fantastisk forløb

Har kun kørt med Jakob, og kan kun sige at jeg har aldrig i mit liv mødt et så tålmodigt menneske som ham.
Han er fantastisk og køre med, og giver en rum til at udvikle sig, som bilist.

Hvis du laver fejl hos Jakob bliver du aldrig råbt af, og han taler altid roligt til en.

10/10

25 avril 2021

Brug ikke Jan Rino Larsen hvis du har…

Brug ikke Jan Rino Larsen hvis du har bare den mindste smule angstudfordringer!
Havde et meget grimt forløb hvori jeg måtte skifte til en anden køreskole. Jan skulle have penge i kassen og fik fortalt at han var god til folk med angst.
Det var ikke nogen udfordring for mig at køre bilen, men Jan blev ved at kritisere mig og stille mig giftige spørgsmål om når jeg lavede en gearskiftefejl, hvorfor jeg dog gjorde det. Det var jo ikke til at svare på, andet end at det var en fejl - han blev ved at køre på mig. Meget meget ubehageligt! Man tvinges til med irritation og ligegyldighed trods nervøsistet, at sætte igang en af de første gange på vej, op af en trafikeret, stejl vej. .... Ligeledes fik man slesk ubehagelige kommentarer om hvor korte ens shorts var...........

Synes jeg lige man skal vide inden man sætter sig ind i en bil med dette menneske alene som ung pige. :)

26 juin 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit