Jeg bestilte gennem dette firma navnelapper til min søn d. 5/8-2026. Jeg har desværre aldrig modtaget mine navnelapper. Mit ordre nummer er 4677633
Lisez les avis des autres
Har købt navnelapper her i hele min datters liv (snart 10 år!), og bruger lapperne til både tøj og ting, og de holder bare - trods vask i såvel vaskemaskinen som opvaskemaskinen. Design processen er... Voir plus
Altid været tilfreds med deres navnemærker, de kommer hurtigr frem og klister godt, også efter vask. Modtog ikke min sidste sending og de sendte nogle nye, mega hurtige til at svare og hjælpe. Kla... Voir plus
De bedste og eneste navnemærker vi bruger. Vi køber kun hos Label King navnelapper. En ting er at de er meget billige, har altid gode tilbud og procenter, men en anden ting er at de holder, og at... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LabelKing har siden 2005 leveret smarte og holdbare mærkningsløsninger, der gør hverdagen nemmere for familier i hele Danmark. Navnelapper der holder Vores selvklæbende navnelapper og fotonavnelapper udmærker sig ved fremragende kvalitet og slidstyrke. De tåler vaskemaskine (60°C), opvaskemaskine, mikroovn og fryser uden at miste vedhæftning eller læsbarhed. Alle mærker fastgøres nemt uden strygning eller syning. Børnehave- og skoleprodukter Fotonavnelapperne, der viser både navn og billede, er særligt populære i børnehaver og skoler, hvor små børn let genkender deres egne ting. Dette reducerer risikoen for bortkommet tøj og udstyr betydeligt. MY ID - tryghed på tur MY ID-armbånd giver ekstra sikkerhed, når børnene er på tur, rejse eller i folkemængder. Armbåndet er fremstillet i blødt, justerbart silikone med en vandtæt aluminiumskapsel, der indeholder lasergraveret kontaktinformation. Med 20 års erfaring prioriterer LabelKing både produktkvalitet og kundeservice. Vi leverer hurtigt fra vores lager i Danmark, og alle produkter er designet til langvarig brug under nordiske forhold. Besøg www.labelking.dk for at se hele vores sortiment af navnelapper, mærkater til børn, klistermærker og ID-produkter.
Coordonnées de contact
Emilsgave 56, 4130, Viby S, Danemark
- info@labelking.dk
- labelking.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nemt og hurtigt
Fine navne lapper leveret til postkassen. De er bare søde med små motiver. Tak
Det var nemt at bestille og designe - og så kom mine labels superhurtigt :)
Good products at a good price
Good products at a good price, as well as fast delivery, thank you.
Fint produkt og nem levering.
Hurtig levering og nem hjemmeside
God service og lækkert produkt
God service og lækkert produkt. Klister godt fast på tingene.
Fantastisk service fra Labelking.dk!
Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har fået. Mit første sæt labels forsvandt desværre i posten, men Labelking reagerede med det samme og sendte et helt nyt sæt afsted – helt uden ekstra omkostninger. Det kom hurtigt frem, og kommunikationen undervejs var utrolig god.
De svarede hurtigt på mail, var meget hjælpsomme og virkelig imødekommende. Jeg føler mig som en værdsat kunde, og det er sjældent, man oplever så god kundeservice i dag.
Jeg kan varmt anbefale Labelking.dk, og jeg er rigtig glad for at kunne give min første Trustpilot-anmeldelse til dem!
— Jawhariya
Flotte labels, hurtig levering
Levering til tiden. Flotte labels og de virkede fantastiske.
Vil klart anbefale Label King til andre.
Fantastisk kvalitet og webshop
Rigtige fine navnelapper og god kvalitet. Jeg har bestilt et par gange nu og aldrig haft problemer. De er mega fine og nemme at designe efter ønske.
Kunne ikke være mere tilfreds og de holder overraskende længe!
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds. Sønnen var også noget tilfreds med at hans eget billede kunne komme med på.
Fine og som bestilt
Nem at bestille og varen lever op til…
Nem at bestille og varen lever op til forventning og hurtig levering
L’expérience Trustpilot