Labo Mérilo is een skincare brand dat producten biedt die geschikt zijn voor jongeren vanaf de puberteit, maar die ook perfect passen voor zij die opzoek zijn naar een simpele, effectieve routine, zonder de huidbarrière te verstoren. Oprichtsters Melanie & Charlotte, zijn twee zussen en bovendien partners in crime! Hun passie voor skincare begon al toen ze klein waren. Ze stonden vol verwondering voor de kast van hun mama, met al die mooie potjes en tubes, en droomden ze ervan om zelf ooit zo’n collectie te hebben. Maar zodra ze eindelijk ‘oud’ genoeg waren om te starten met skincare, begon de zoektocht. Welke producten werken echt? Wat heeft mijn huid nodig? Diezelfde vragen zagen ze later terugkomen bij Fleur, het meisje waar ze vroeger op babysitten, en haar vriendinnen. Ze stelden precies dezelfde vragen als Melanie en Charlotte ooit deden, op zoek naar producten die werken zonder de huid te verstoren. Nu ze zelf twintigers zijn, merken ze dat niet alleen jongeren in de puberteit worstelen met die vraag. We worden overspoeld door een zee van producten, en je ziet vaak dat een routine van zes stappen als de norm wordt gepresenteerd. Ook Melanie en Charlotte waren nog steeds op zoek naar de essentials: simpele producten die echt werken en doen wat ze moeten doen, zonder gedoe. En zo werd Labo Mérilo geboren! Enjoy Labo Mérilo!
Belgique
- labomerilo.com
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.