Donderdag 16:21 uur een onderzoek besteld. Vrijdag 09:08 uur het formulier ontvangen om naar een prikpost te kunnen gaan. Dat lukte mij dezelfde ochtend. Zelfde dag 19:22 uur uitslag ontvangen, voor... Voir plus

Top , duidelijk en bij vragen binnen twee uur reactie. Ik blijf zeker gebruik maken van hun diensten.

Het was de bedoeling dat ik bloed liet prikken na 6 december. Ik kreeg meerde malen een automatische herinnering dat ik vergeten was een afspraak te plannen. Via de link in de meerdere herinne... Voir plus

Heb 3 losse bloedtesten besteld en heb echt nul slechte ervaringen gehad. Alle drie de testen aangevraagd, binnen een paar uur kreeg ik de formulieren in de mail en kon binnen no time terecht bij de... Voir plus

1. Centre de diagnostic

Inzicht in jouw gezondheid door professionele afname van bloed, speeksel, darm en urine testen.

3,4

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Zeer slechte service

Zeer slechte service, niet doen

Ik heb bij Labplusarts een uitgebreid bloedonderzoek besteld voor €149.
Omdat ik veel in Afrika ben wilde ik ook een parasitair onderzoek.
Dat kon tegen een meerprijs van €129 waarbij werd aangegeven dat zo een onderzoek door de GGD wordt uitgevoerd en dat, daardoor, de testresultaten wel even op zich zouden laten wachten. Ik gaf de priklocatie en het tijdstip van prikken door en heb het extra onderzoek betaald.

De priklocatie was al een slechte ervaring.
Je wordt niet opgevangen, je moet zoeken waar het is en eenmaal binnen tref je een lichtoverspannen vrouw die niet weet wie je bent en waar je voor komt.
Ik heb 3 buisjes bloed afgegeven en vervolgens ben ik gaan wachten op de uitslag.

Na een aantal weken contact opgenomen (kan alleen via Whatsapp bericht) waar de testresultaten blijven.
Ik kreeg het bericht “waar heeft u het onderzoek laten doen”.
Dat was een vreemde vraag omdat ik de prikafspraak al enige weken daarvoor naar Labplusarts had verstuurd.

Een dag later kreeg ik dit bericht: ”Beste heer Mak, heb het even nagevraagd bij de locatie maar zij kunnen niet meer zo lang geleden in de agenda terug kijken wanneer u precies geweest was. Het zou beter zijn geweest als u na een paar dagen contact opnam toen u geen uitslag kreeg. Ik stel voor dat u opnieuw gaat prikken. Is dat in orde voor u?”

Ik gaf aan dat:
Labplus mij had gezegd dat de testresultaten op zich zouden laten wachten vanwege het parasitaire onderzoek
Ik niet begreep dat, anno 2022, iemand niet meer terug kan kijken in de agenda
Ik in het buitenland verbleef, dat opnieuw prikken geen optie was en dat ik graag mijn geld terug wilde hebben.
Geld terug was niet mogelijk en dus heb ik €278 betaald voor niets.

Samenvattend Labplusarts levert een zeer slechte service, een nutteloos bedrijfje dat niet weet waar haar klanten prikken en ook de opvolging daarvan niet onder controle heeft. Laat je niet misleiden door de reviews op de website want die zijn nep (je kan Labplusarts geen onafhankelijke review geven).

23 mars 2022