Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en del behandlinger fra nov. 25 til feb. 26, hos La Concordia Odense, Green Laser, NMS, Ultra Lipo og Les Spheres mod Cellulite. Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig skøn oplevelse fra start til slut. Jeg blev budt varmt velkommen af smilende og professionelt personale. 🧡 Selve behandlingen var over al forventning - og det var sjovt! Jeg kæmper ikke med... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Hos La Concordia tilbyder vi et bredt udvalg af skønheds & sundhedsbehandlinger Vi startede med Cryoterapi i vores medicinsk godkendte Cryosauna, og nu tilbyder vi en vifte af avancerede behandlinger, der arbejder med både skønhed og velvære 🌸 🌟 Cryoterapi (Cryosauna) Helkropsbehandling, der booster kroppen Forbrænd kalorier du oplever smertelindring og øget energi Cryo arbejder i muskler senere led og nerver. 🌟 CryoSkin-behandlinger Slankebehandling & Hudopstramning: Effektiv behandling mod uønsket fedt og slap hud. 100% naturligt facelift: Opstrammer hals og hage, reducerer fedt under hagen og giver en mere markeret kæbelinje. Reducerer fine linjer og rynker naturligt. 🌟 NNS (Neuro Muscular Stimulation) den stærkeste maskine på markedet, kun hos La Concordia. For mere muskelmasse og mindre fedt. Perfekt til dig, der ønsker at tone kroppen effektivt og komme hurtigt i topform, skånsom behandling Så du undgår overbelastning og lave skader 💪 🌟 Ultralipo med rødt lys og nærlys Stimulerer fedtforbrænding ved at arbejde direkte på fedtmembranerne. En moderne og skånsom metode til fedtreduktion. En behandling hvor vi både giver nyt liv til ansigtet, samtidig med vi kan arbejder på flere områder på kroppen 👏 🌟 Les Sphères – den nyeste teknologi fra Paris Reducerer cellulite, løfter og former kroppen og skaber fantastiske resultater for din hud og krop. 💜 Hvorfor vælge os? Vi har mange års erfaring i branchen 👌 Vi er specialister i avancerede behandlinger og tilbyder altid personlig rådgivning fra sundhedsfagligt personale. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik La Concordia 💫

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver 5 kæmpe stjerner til…

Jeg giver 5 kæmpe stjerner til Laconcordia i Silkeborg. Jeg har været i et forløb hos Mevlyde og sikke en fantastisk oplevelse. Ikke nok med at behandlingerne jeg har prøvet er fantastisk, både Cryoskin Facelift eller Les Spheres Ansigt. Begge behandlinger er så lækre og giver de vildeste resultater. Mevlyde skal have min stærkeste anbefaling hun er så dygtig og man falder fuldstændig hen i hendes behandlinger, så dygtig og sød. Jeg kun alt det bedste og sige om stedet og de andre piger der er i klinikken. Dejligt professionelt sted at komme.

23 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået Ultra Lipo behandling og tabt…

Har fået Ultra Lipo behandling og tabt 10 cm i taljen og 4 cm omkring lårene, virkelig effektivt i overgangsalderen hvor det kan være svært med de sidste kilo, virkelig god behandling.

27 février 2026

Kære Marianne 🌸

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Det er virkelig flotte resultater, du har opnået med din Ultra Lipo behandling. At reducere 10 cm i taljen og 4 cm omkring lårene er imponerende, og det viser tydeligt, hvor effektiv behandlingen kan være – også i en periode som overgangsalderen, hvor kroppen nogle gange kræver lidt ekstra hjælp.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi glæder os til at følge dine resultater videre.

Pigerne hos La Concordia 💗

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er 62 år og har købt en pakke af…

Jeg er 62 år og har købt en pakke af opstramende behandlinger af min hals. Jeg går hos Pernille i Køge som er super sød, dygtig, grundig og professionel. Tydeligt at se huden får glød og føles mere spændstig så jeg er meget spændt på mit endelig resultat🤩

11 mars 2026

Kære Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os . Det betyde meget for os, at du føler dig i trygge og professionelle hænder hos Pernille i Køge.

Dejligt, at du allerede kan se mere glød og spændstighed i huden. Huden arbejder videre mellem behandlingerne, så det er helt naturligt, at resultatet udvikler sig undervejs i forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din oplevelse.

De bedste hilsner fra Køge ♥️

Jeg er i et forløb hos La Concordia i Køge

Jeg er i et forløb hos La Concordia i Køge. Jeg har valgt kvindekombipakken grundet jeg er gået i overgangsalder. Jeg er ca. halvvejs og har tabt 14 cm omkring livet. Jeg kan mærke en lethed i kroppen. NMS har hjulpet med drænering og Cryossauna har hjulpet på mine hedeture, mine muskelspændinger i nakken og skuldrene og smerter i hofterne - jeg kan endelig gå en tur uden at få ondt efter 5 km. Jeg er meget glad for mit forløb og ikke mindst den fantastiske behandling jeg får af Pernille og Henriette - de er super dygtige og er gode til at hygge omkring en - jeg kan varmt anbefale et forløb hos dem.

25 février 2026

Meget tilfreds i Odense.

Jeg er godt tilfreds med resultatet, er blevet behandlet af Aida, som er super sød, jeg har følt mig velkommen og det har været ret hyggeligt.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

20 février 2026

Kære Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder meget at læse, at du er tilfreds med dine behandlinger og de resultater, du har opnået.♥️

Dejligt at du har følt dig godt tilpas hos Aida. Hun er dygtig og har en naturlig evne til at skabe en tryg og behagelig stemning, så vores kunder føler sig i gode hænder.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling.
Pigerne fra Odense 🥰

La Concordia i Dianalund

La Concordia i Dianalund er har skønt personale, gode priser og perfekt service. Elsker alt ved dem. 12/10

12 février 2026

Réponse : Laconcordia

Kære Camilla 🌸Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at vide, at du har haft en god oplevelse hos os i Dianalund. Din tilbagemelding er en stor motivation. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Pigerne i Dianalund ♥️

Noté 3 sur 5 étoiles

Massivt salgspres på Østerbro

Massivt salgspres på Østerbro
Både til den seneste behandling og tidligere da jeg havde en konsultations samtale.
Af salgstalen får jeg indtryk af at behandlingerne kun er virksomme hvis man køber pakke løsninger. Ærgerligt at afslutte en skøn behandling med et voldsomt salgspres og at jeg skal forsvare at jeg ikke ønsker at tilkøbe yderligere.

4 février 2026

Kære V.K
Tak for din tilbagemelding. Vi kan desværre ikke tjekke dit forløb, og din journal ud fra dine anmeldelser med initialer V.k.
Det er vigtigt for os at sige, at vores rådgivning aldrig handler om at presse til køb, men om at vejlede ud fra den faglige vurdering, så du får det bedst mulige resultat af din behandling. Mange af vores behandlinger virker mest effektivt som et forløb for at nå i mål og derfor taler vi altid åbent om mulighederne, så du kan træffe et oplyst valg.♥️
Det er selvfølgelig helt i orden ikke at ønske yderligere behandlinger, og det skal ikke føles som noget, du skal forsvare. Vi beklager, at du har oplevet situationen som et pres. Det tager vi med os, så dialogen fremover opleves mere balanceret og tryg. Din oplevelse hos os skal være behagelig hele vejen igennem.
Pigerne fra La Concordia ♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg startede hos La Concordia i Odense…

Jeg startede hos La Concordia i Odense i november måned og har fået en del behandlinger med CryoSkin og Green Laser. Behandlingerne virker rigtig godt. Huden bliver pænere og pænere, og jeg bliver mindre og mindre. Alle behandlere er fantastisk søde og hjælpsomme.
Jeg er en meget tilfreds kunde 😀

5 février 2026

Kære Grete

Tusind tak, for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos La Concordia i Odense.

Vi er glade for at læse, at du på kort tid har oplevet både synligt vægttab og en tydelig forbedring af hudens kvalitet. 🙏🌸 CryoSkin & Green Laser arbejder målrettet med fedtreduktion og hudforbedring, så kroppen bliver slankere, fastere og mere balanceret.👏

Pigerne fra La Concordia/ Odense

Fantastisk service

Fantastisk service, samt behandlinger. Fik NMS behandling og havde en dum iskis nerve men efter første behandling gik det væk. Har fibromyalgi og kan have svært ved at træne men dette har hjulpet. Kommer i Dianalund og det er et fantastisk sted.

28 janvier 2026

Kære Eline
At høre, at behandlingen har gjort en reel forskel for dig, og at smerterne allerede lettede efter første NMS behandling, betyder mere, end du aner. Når træning kan være en udfordring, og kroppen sætter grænser, er det ekstra stærkt at vide, at vi kan bidrage med lindring og mere frihed i hverdagen.
Tak for din tillid, din åbenhed og dine ord. De minder os om, hvorfor vi gør det, vi gør. Du er altid velkommen i Dianalund 💗

La Concordia i Køge🌸

Jeg har været hos La Concordia i Køge flere gange og har hver gang haft en virkelig god oplevelse 🌸 Man bliver mødt af sødt, høfligt og imødekommende personale, og der er en afslappet og jordnær stemning – helt uden snobberi 😊
Jeg er ikke færdig i mit forløb endnu, men de vejledninger og anbefalinger, jeg har fået indtil nu, har passet rigtig godt og givet mig tryghed ✨
Takket være god og kompetent rådgivning har jeg også fundet en ny del af min livsstilsændring, nemlig cryosauna🧊
Behandlingerne bliver altid forklaret grundigt, så man føler sig godt informeret hele vejen igennem.
Arbejdet udføres professionelt og med stor faglighed i rolige, hyggelige og rene omgivelser 🫶🏼
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale La Concordia Køge💖

27 janvier 2026

Réponse : Laconcordia

Tusind tak for dine ord, Susan. Det betyder meget for os at læse at læse, at du føler dig tryg, godt vejledt og mødt i øjenhøjde i Køge. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe for dig gennem hele dit forløb. Dejligt at cryosaunaen er blevet en del af din livsstilsændring, og at du mærker effekten undervejs. Vi glæder os til at følge dig videre på rejsen.
La Concordia køge ♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

NMS har gjort en kæmpe forskel for mig

Jeg har i mange år levet med stærke smerter, som begrænsede min mobilitet voldsomt. Med fibromyalgi og inflammation i sener og led kunne jeg kun gå 40–50 meter. Jeg startede NMS hos La Concordia for at vække mine muskler og se, om jeg kunne arbejde med smerterne. Efter 14 måneder med ugentlig behandling kan jeg nu gå 3–4 km, har færre smerter, er blevet mere tonet, styrketræner – og ja, jeg har fået mavemuskler. NMS har gjort en kæmpe forskel for mig

26 janvier 2026

Réponse : Laconcordia

Kæreste Anette, din anmeldelse rammer lige i hjertet ♥️Den rejse du beskriver er bemærkelsesværdig. Fra at kunne gå få meter til nu at tage flere kilometer, styrketræne og mærke kroppen vågne. Det er en livsforandring i ordets bedste betydning.💪

NMS aktiverer musklerne på en skånsom måde, så kroppen kan opbygge styrke uden belastning og uden de skader, der ofte følger med traditionel træning. Derfor er behandlingen særligt velegnet når smerter, inflammation eller træthed har sat grænser for bevægelse.

Vi glæder os til at tage imod dig igen. Som et gammelt ordsprog siger: vedholdenhed er kroppen taknemmelig for.🌸

Glade hilsner fra pigerne i Silkeborg

Har haft stor effekt

Efter i flere år at have forsøgt at tabe det fedt, som i forbindelse med overgangsalderen havde sat sig på min mave, valgte jeg at kontakte La Concordia i Silkeborg i sommer. Det er noget at det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Og det har haft stor effekt. Efter 10 cryoskin-behandlinger på maven har jeg nu tabt mig 17 kg og over 20 cm i omkreds. Behandlingerne har virkeligt været effektive i forhold til det genstridige fedt på maven! Og samtidig er jeg sluppet af med mavesmerter og væskeophobninger i ben og fødder. Hele vejen gennem forløbet har jeg følt mig i trygge hænder, der er blevet lyttet til mine ønsker og med kyndig vejledning sammensat et program, så jeg er nået i mål. En helt igennem god oplevelse.

13 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kan anbefale Laconcordia.Har fået flere…

Kan anbefale Laconcordia.Har fået flere behandlinger.Man kommer til at se meget bedre og yngre ud i ansigtet ud når man har været der nogen gange. Meget behagelige behandlinger.Og effektivt.Venligt personale.Prøv det.Pengene er godt givet ud.

10 décembre 2025

Réponse : Laconcordia

Flemming, nøjj hvor blev vi glade for at læse din anmeldelse.🤗 Det har været en stor fornøjelse at følge dit forløb, og at se den forskel vores beauty pakke har gjort for dig med vores Face Lift/hals & hage. Det er en behandling som mange mænd får rigtig god gavn af, og hos dig har hvert besøg givet et friskere udtryk og en klar forbedring fra gang til gang. 👌Tak fordi du deler din oplevelse, det giver både glæde og god energi hos os.
Vi glæder os til at se dig igen🌸

Pigerne hos La Concordia

Invester i dig selv.

Jeg vil gerne starte med at fremhæve, at jeg virkelig var glad for den frie konsultation jeg fik til at starte med i Lancordia i Odense. Jeg fik en god og ærlig samtale med Anette som skulle udføre behandlingerne. Hun gjorde det tydeligt og overskueligt, hvad jeg kunne forvente at få ud af de mulige behandlinger. Hvad angår prisen, så ser jeg det ikke som dyrt, men derimod som en investering i mig selv, og mit velvære. Jeg syntes det er den bedste investering jeg har givet mig selv. Jeg er super glad for det resultat jeg har fået af mine behandlinger. Ja faktisk så glad, at jeg har valgt og få en anden slags behandling også. 😄

24 novembre 2025

Réponse : Laconcordia

Tak for din fine anmeldelse Bettina.
Det varmer vores beauty hjerte, at læse at du har følt dig godt taget imod og fået et resultat der giver mening for dig. Vi gør os umage for at give vores kunder en god rådgivning, da det nogle gange godt kan være en jungle at finde ud af hvilken behandling der netop passer bedst til dig

Det er stærkt at prioritere sig selv, og jeg er glad for, at din behandlinger har givet dig det resultat du ønskede. Et gammelt ord siger, at velvære begynder der hvor man giver sig selv lov.
Håber snart at se dig igen 🥰

La Concordia

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget smilende og imødekommende…

Meget smilende og imødekommende personale 🙂dejlige omgivelser. Har fået flere ansigts behandlinger som jeg er meget tilfredse med og jeg har opnået gode resultater.👌🙂som tydligt ses .🙂

12 novembre 2025

Kære Gitte
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget at høre, at du føler dig godt tilpas hos os, og at du er glad for dine resultater. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🙂
La Concordia ♥️

Love It !

Love It !
Jeg har snart kommet i klinikken i Silkeborg i et års tid og fået forskellige behandleiger som bla: nms, body slim og cryoskin.
Og det er en fornøjelse at træde ind i klinikken hver eneste gang.
Personalet er altid smilende og tager godt i mod mig og andre kunder.
Jeg er så glad for behandlingerne og kan se så tydelig forskel efter hver enkelte behandling.
Jeg kan varmt anbefale klinikken,
personalet og alle de lækre behandlinger.

7 octobre 2025

Réponse : Laconcordia

Kære Charlotte ♥️ Tusind tak for de smukke ord 🙏de rammer lige midt i vores beauty-hjerte. Det betyder virkelig meget for os, at du både føler dig godt taget imod og ser tydelige resultater af dine behandlinger. Vi bliver glade når kunder som dig tager sig tid til at dele oplevelsen. Tak for din tillid og for at du har fulgt os gennem året ,det er en fornøjelse npr du kommer hos os ♥️
De kærligste hilsner
Pigerne i Silkeborg

KAN VARMT ANBEFALES

KAN VARMT ANBEFALES
mine 3mdr forløb med kombipakke på kroppen samt cruo bh på hage er overstået.
Det har været et fantastisk forløb i trygge omgivelser med yderst kompetent personale der guider og informerer fra start til slut. Der er gode og synlige resultater, som jeg er yderst tilfreds med, især på hagen

15 septembre 2025

Kæreste Marjatta
Du kan tro, vi værdsætter din anmeldelse. Det gør os virkelig glade at læse, at dit 3-måneders kombiforløb hos os har givet så flotte og synlige resultater.
Dejligt at din kombipakken har haft præcis den effekt, du ønskede, og at du hele vejen igennem har følt dig tryg og godt guidet. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både forløb og resultat.

Vi håber snart at se dig igen

Pigerne hos La Concordia ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Green Laser Lipo: Min første behandling…

Jeg har prøvet min første behandling af: Green Laser Lipo.
Ved ankomst blev jeg taget godt imod og fik forklaret hvad der ville ske og der blev fulgt op på mig under behandlingen. Laser behandlingen var helt smertefri og bare behagelig. Den efterfølgende massage (med maskinen) føles effektivt og kunne mærkes men uden smerter.
Jeg fik også fine råd omkring plejeprodukter og kosttilskud. Jeg ser frem til behandling nr. 2 og om der kan begyndes at ses effekt 😃

16 juillet 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anne Marie.🫶
Det glæder os, at du havde en god oplevelse med din første Green Laser Slim behandling, og at du følte dig godt informeret og fulgt undervejs. Det er dejligt at høre, at både behandlingen og massagen var behagelige, og at du kunne mærke effekten uden ubehag. Vi ser frem til at byde dig velkommen til din næste behandling og følge dine resultater.
La Concordia ❤️

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus