Wij hebben twee wijnkoelers besteld. Deze overtroffen onze verwachting. Beiden waren cadeau's en hebben meer dan het doel bereikt; een stijlvol cadeau voor mooie momenten om samen te beleven!
Lisez les avis des autres
Mooie site, eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Levertijd was echter 8 dagen helaas, i.p.v. de 1 á 2 werkdagen zoals aangegeven. Hierdoor was het product niet meer op tijd als verjaardagscadeau.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin d'ameublement et de décoration
- Magasin de matériel de cuisine
- Vendeur d'articles en métal
- Grossiste
Écrit par l'entreprise
DE "COOLSTE" WIJNKOELER TER WERELD La Fraîcheur produceert dé wijnkoeler voor iedere champagne- en wijnliefhebber die van een heerlijk glas wil genieten op precies de juiste temperatuur. De wijnkoelers van La Fraîcheur zijn slimme en unieke koelers met een doordacht koelsysteem en een venster aan de voorzijde waardoor het etiket van de fles goed zichtbaar is.
Coordonnées de contact
Katijdeweg, 8, 4153RG, Beesd, Pays-Bas
- 0852007546
- info@lafraicheur.com
- lafraicheur.com
Aucune trace de demande d’avis
Leuk bedrijf en mooi product
Leuk bedrijf en mooi product! Denken mee, doen een stap extra voor hun klanten! Blij mee!
Prachtige wijnkoeler
Prachtige wijnkoeler. De eerste die ik ken waarvan je het wijnetiket kunt zien wanneer de fles in de koeler staat. Ook blijft de fles droog. Erg mooi afgewerkt van premium materiaal. Had hem gezien en direct een zilveren besteld voor thuis en een gouden om als cadeau te geven. De laatste ook in cadeau verpakking laten komen en dat zag er keurig uit.
Stijlvol
Mooie site, lange levertijd
Mooie site, eenvoudig om een bestelling te plaatsen.

Thanks so much to Max at La Fraicheur
Thanks so much to Max at La Fraicheur. The communication to obtain the correct engraving and delivery was as expected. The cooler looked great and we are sure that the person we gifted the cooler to will love this special gift.
Thanks for being attentive and for this nice product.
Mooie koeler uit 1 blok aluminium !
Echt een mooie koeler uit 1 blok aluminium.
Was bang dat de brons-versie te glimmy zou zijn, maar ziet er in het echt erg goed uit. Koelen met ijs werkt ook goed en moet het gemak van de 2 koelelementen nog ervaren.
Top advies,snelle reactie op vragen en…
Top advies,snelle reactie op vragen en snel geleverd,heel erg blij met het eindresultaat!aanrader,zeker het graveren is geweldig!
Perfect systeem
Perfect systeem. Binnen 3 min is de wijnkoeler koud. Beste oplossing voor een lekkere koude wijn.
Een sieraad voor een goede fles
Een goede fles wijn verdiend een sieraad om tot zijn recht te komen en dit is er één! Hij is echt prachtig en de fles blijft lang koud
Naast uniek prachtig product ook een…
Naast uniek prachtig product ook een goede en snelle service!
Mooie wijnkoeler en handige koelelementen
Hele mooie wijnkoeler, snel geleverd. Werkt perfect!!
Erg mooie koeler en werkt op zicht…
Erg mooie koeler en werkt op zicht prima maar jammer dat de puck nat invriezen niet meer in de koeler past.

Réponse de La Fraîcheur®
Very good service in delivering an…
Very good service in delivering an awesome wine cooler.
I have bought 4 of these in the past month as gifts and everyone is really happy. A great gift for a wine lover.
Bestelling 4 units voor cadeau met de…
Bestelling 4 units voor cadeau met de Kerst. ngepakt door jullie dus niet nagekeken. Bij opeen was er i unit niet compleet. Rooster ontbrak

Réponse de La Fraîcheur®
Zeer goed begeleid geweest bij mijn…
Zeer goed begeleid geweest bij mijn bestelling super vriendelijk en correcte communicatie
Een hele goede en mooie wijnkoeler
Een hele goede wijnkoeler, die zijn werk uitstekend doet. Bovendien is het leuk dat je het etiket van de fles ziet. Ik kreeg hem cadeau en heb meteen een tweede besteld. Het is een prachtig cadeau om weg te geven.
Een sieraad op je tafel
Een sieraad op je tafel! De uitstraling van deze wijnkoeler voegt iets toe aan de presentatie van gekoelde wijnen en is tegelijkertijd heel praktisch door het extra koelelement. La Fraîcheur maakt haar belofte waar.
Snelheid en kwaliteit
Snelheid en kwaliteit, wat een mooi product qua gebruik en uitstraling ! Top
En savoir plus sur les différents types d'avis.