Zelfs géén ster waard:
Zelfs géén ster waard:
3 paar zogenaamde 'orthopedische sandalen'...zijn hard plastick/ kunststof achtige instapslippers met dun stofje over de voet. Geen steun geen demping voor voeten. Stug met lopen= pijn in onderrug. Pridukten kwamen niet zoals bij Nelson in dozen maar bulkinkopen pp in zakje in iets grotere zak vanuit China. Email contact met Fleur: Gaf het aanbod te houden en dan 40 % retour. Juridisch onderzocht: heb recht op 100% geld terug. Email contact gehad hierover. Krijg geen reactie terug. Wil niet akkoord met hun enige en "laatse" voorstel . Moet wel zelf terugsturen. Dit gedaan, netjes volgens de regels naar hun magazijn in China. Pakket met track en trace terug gestuurd via Post.nl. Is in land aangekomen. Wacht nu af. Adviesraad om aangifte te doen bij niet terugbetalen vanwege ook andere gedupeerden. Het is een ned email adres met nederlands vestigings adres. Lagoz heeft een depot waar alles binnenkomt er wordt overheen gestickerd en vanuit daar gratis verstuurd. Bij ontevredenheid dus zelf retour sturen. Ik heb te laat gezien, achteraf pas dat het geen filiaal heeft en de website er prachtig uit ziet. Maar via dit bedrijf ik 3 paar echt slechte zeer goedkope producten heb gekregen. Mijn teenslippers geven me met hun rubberen zool betere demping. Ik ben er in getrapt, zo ervaar ik het. Ik had positief en goed van vertrouwen gedacht dat dit nederlandse bedrijf net als bijvoorbeeld Nelson gge goede klantgerichte en wel retour service heeft. Geen tel contact mogelijk. Ik wacht af of het pakket nog aankomt op het adres:
Zhang Zueru
Building E 3rd Floor
Xianhao Innovation Smart Park No. 17 Jiajing Road
523750 Huangjiang Town Dongguang City
Guandong Province China, China
Ik heb het pakket zelfs verzekerd verstuurd via Post.nl. Mij is geadviseerd aangifte te doen bij de politie, wanneer geen geld terug waar ik via de nodige juridisch weg en als consument recht op heb. Mogelijk kan ik ook wat betekenen voor meer mensen die vanwege een niet-naar-wens-product blijken afgewimpeld telwoorden met een eerste mail met direct "laatste" aanbod dat ik de 3 paar mag houden en 40% aan geld terug krijg. Schandalig. Ik heb €89,13 betaald: Helemaal geen goede aanbieding. Het is een heel goedkoop product dat voor orthopedisch goed materiaal wordt aangeprezen... dmv bulk inkopen naar nederland komt en niet naar een adres in Nederland terug gestuurd kan wordt maar naar het 'internationale magazijn' van Lagoz in China. Zo ben ik gaan onderzoeken en zijn er nog meer zogenaamde Nederlandse bedrijven met retour perse naar China of Honking. Niet naar een filiaal, winkel of bedrijfspand in Nederland mogelijk.
Zeer onbeschoft om niet meer (terug) te reageren op mijn email. Waarschijnlijk in de hoop dat de klant opgeeft en er op deze manier snel te grote geldbedragen geïncasseerd zijn voor produkten die de geldbedragen níet waard zijn.
Geen 100 % geld retour èn zelf naar China in mijn geval terug te sturen... met de hoop dat de klant dat niet doet. Want kwijt raken van produkt in niet voor rekening van Lagoz... dus ook al komt het aan dan nog kan er gelogen worden. Ik heb track en trace en het pakket verzekerd. Het is aangekomen en moet nu naar het adres.