Lampenmanie Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit wat bestellen bij lampenmanie... Oplichting!!!! ik word nu al 2maanden aan het lijntje gehouden .doen niet aan terugbetaling of andere oplossing

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin juni een lamp besteld. Na 2 dagen verzendbevestiging gekregen. Daarna 2weken niets gehoord. Uiteindelijk een bezorgd melding. Terwijl er niets is bezorgd. Meerdere malen contact gehad per mai... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks de vele slechte recensies toch de gok genomen en drie Philips LED bulbs besteld. Normaal ongeveer 20 euro per stuk, nu 50% afgeprijsd! Ongeveer 4 a 5 dagen later ineens het pakketje voor de de... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 52 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Geen bestelling

We zouden een muziek mobiel bestellen. Gelet op de reacties gaan we toch elders zoeken. Trustpilot bedankt!

28 septembre 2026

ZEER SLECHT

ZEER SLECHT. JE BETALING WORDT NIET SERIEUS GENOMEN EN ALS JE ZELF NIET AAN DE BEL TREKT DOEN ZE NIKS.
LAMP WAS UITERLIJK 07 SEPTEMBER TE MOETEN LEVEREN EN HET IS NU 21STE. GELD WEG EN GEEN LAMP. RUIKT NAAR EEN PARTIJ DIE JE BELAZERT ALS JE NIET OPLET!

20 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Snap alle slechte reviews niet

Snap alle slechte reviews niet. Ik heb een bestelling geplaatst en een week later netjes ontvangen via dhl. Lampen zien er precies zo uit als op de foto. Ben er heel tevreden over.

18 septembre 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Pakket meer dan een week geleden…

Pakket meer dan een week geleden besteld en is nog niet binnen... Vanuit china bestellen kan ik zelf ook...

1 septembre 2026
Logo de Lampenmanie

Réponse de Lampenmanie

Beste,

Uw bestelling werd op 26/08 verzonden en volgens de tracking op 01/09 bij u afgeleverd. De levertijd is afhankelijk van de vervoerder.

In dit geval heeft de levering dus wel degelijk plaatsgevonden.

Het klantenserviceteam

WAARDELOOS!

WAARDELOOS!!
Stom dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken! 2 lampen besteld waarvan 1 beschadigd, foto’s gemaakt en gemaild naar de klantenservice. Inmiddels ben ik al langer dan een week bezig om deze retour te zenden en een nieuwe te krijgen. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, meerdere keren 30min in de wacht gestaan, er wordt niet opgenomen, je krijgt mondjesmaat antwoord op mails, geen idee waar ze mee bezig zijn of wanneer ik m’n geld of een nieuwe lamp krijg. DOE HET NIET!! Dan maar een paar euro’s meer maar dan ben je verzekerd van een fatsoenlijk klantenservice, dit is niet te doen!!!!

24 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een maand gewacht op mijn product

Een maand gewacht op mijn product. Vervolgens wordt deze beschadigd geleverd en vraag of er compensatie mogelijk. Kan ik hem alleen terugsturen en wachten tot deze bij hun binnen is en dan pas een nieuwe toegestuurd krijgen.

Echt een slechte en niet meedenkende service.

12 août 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer trage levering, deel zending kwijt. Items komen uit buitenland

Komt op mij over al dropshipper. Bestelling gedaan. Zou met DHL naar pakketpunt gaan. Kreeg vaag verhaal dat pakketpunt vol zou zijn (is mega distributiecentrum van dhl, dus lijkt mij stug). Levering nog verder vertraagd. Items blijken uit Tsjechië te moeten komen.
Pakketten zouden nu met DPD komen. Pakket is door bezorger in een compleet andere straat voor de deur gezet. Bewoner heeft die doos naar mij gebracht. Echter ontbreekt er nu nog een doos. Die is zoek, ondanks dat de bezorger van DPD hem gescand heeft als afgeleverd.

7 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Met een grote boog vermijden

Met een grote boog vermijden. Fictieve reviews. Ik wacht nu al drie weken op een product dat ik heb besteld en dat op voorraad was.

Dit bedrijf is een schimmig bedrijf. De website is verdacht. In het begin reageerden ze nog op mijn e-mails, maar nadat ik doorhad dat je van hen gewoon geen duidelijk antwoord kunt krijgen, zijn ze gestopt met reageren.

Ze weten niet wat er met mijn zending aan de hand is. Ik heb een verzenddocument gekregen dat helemaal niet bij mijn bestelling hoort, alleen om weer een paar dagen tijd te winnen.

De klantenservice is telefonisch regelmatig onbereikbaar. Ze hebben zelfs geen eigen kantoor. Het lijkt op handel vanuit een garage via Tsjechië en Estland.

Pas op met dit bedrijf.

7 août 2026

Wasbak besteld

Wasbak besteld. Kapot aangekomen. Moest helemaal uit tjechie komen. Retour duurt een eeuwigheid en geen service 0,0. Echt bestel hier nooit!! Dit soort sites moeten gestopt worden. Drama!!

23 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst. Ze hebben het verstuurd. Netjes een track code gekregen. Echter werd geannuleerd en kreeg ik de melding dat ik geld terug krijg. Terwijl het nog onderweg was. Jullie namen niet de moeite om even uitleg te geven of zelfs een oplossing. Toen ik ging onderzoeken wat voor bedrijf het is heb ik spijt gehad dat ik dit niet eerder had gedaan. Dit is gewoon een dropship bedrijf die geen producten in Nederland heeft. Heel jammer dit.

27 juillet 2026

NIET DOEN !

Telefonisch onbereikbaar !
Bijna uur naar kansloze muziek geluisterd.Emails geen reactie.
Dit bedrijf loopt via Polen.
Zou niks meer bestellen hier !

15 juillet 2026

Niet doen

heb via deze website een plafondlamp besteld, maar het product voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen. De afmetingen en zelfs de kleur kwamen niet overeen met de beschrijving op de website.
Het regelen van een retour was onnodig ingewikkeld. De instructies waren verwarrend en naar de huidige maatstaven totaal onduidelijk. Vervolgens stelde een medewerker zelf voor om een ophaalservice via GLS te regelen. Na dagenlang heen en weer mailen weet ik echter nog steeds niet waar, wanneer, aan wie en hoe ik het pakket moet retourneren.
Tot overmaat van ramp kreeg ik een onbeleefd antwoord van de klantenservice met de opmerking dat ik "te vaak schrijf". Als klanten geen duidelijke informatie krijgen, moeten ze wel vragen blijven stellen.
Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring. Ik zal hier niets meer bestellen en kan deze website helaas niet aanbevelen.

I ordered a ceiling lamp from this website, but the product was nothing like I expected. The size and even the color did not match the description on the website.
Arranging the return was unnecessarily complicated. The instructions were confusing and, by today's standards, completely unclear. One of the customer service representatives personally suggested arranging a GLS pickup service. However, after several days of correspondence, I still have no idea where, when, to whom, or how I am supposed to return the package.
To make matters worse, I received a rude reply from customer service saying that I was "writing too often." If customers are not given clear information, they naturally have to keep asking questions.
Overall, this has been a very disappointing experience. I will not order from this website again and unfortunately cannot recommend it.

20 juillet 2026

Bestelling ventilator

Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat bestelling onderweg was.alles perfect gegaan.staat hier nu lekker aan, werkt goed en met afstandsbediening. Ik ben tevreden.

10 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus