Lampeoglys.dk Avis 550

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig oplevelse og manglende kundeservice. Jeg har gennem længere tid forsøgt at kontakte virksomheden – i alt 3 mails og 2 kontaktformularer siden den 8 marts – uden at få noget sva... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bestilte udendørslampe kom 2 arbejdsdage efter bestilling. Fuld information om levering. Inden havde Jonas tilsendt mig en monteringsanvisnig. Jeg kan give Lampeoglys min bedste anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordre 37000065522 uden problemer👍🏻🤩 Super flotte have spot lamper Hurtig levering i sikker indpakning. ( 3 hverdage og pengene er endnu ikke trukket trods det jeg har modtaget mine købte lamp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

lampeoglys er destinationen for stemningsfuld og prisvenlig belysning, der passer perfekt til dine behov og smag. Siden vores start i 2007 er vi vokset til at blive markedsleder i Holland, Belgien og Tyskland og er aktive i 36 lande verden over. Vores brede sortiment omfatter mere end 4000 produkter, hvilket sikrer, at du finder den perfekte belysningsløsning til ethvert rum. Hos lampeoglys er kundetilfredshed vores prioritet. Vores kyndige medarbejdere tilbyder professionel rådgivning, både online og i vores butikker rundt omkring i Holland, Belgien, Spanien og Polen. Vi forstår vigtigheden af betalingsfleksibilitet, hvilket er grunden til, at vi tilbyder forskellige fleksible betalingsmetoder. Uanset om du leder efter subtil stemningsbelysning til hjemmet eller funktionel belysning til kontoret, står lampeoglys klar til at imødekomme alle dine belysningsbehov. Opdag vores sortiment i dag og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig oplevelse og manglende…

Meget dårlig oplevelse og manglende kundeservice.

Jeg har gennem længere tid forsøgt at kontakte virksomheden – i alt 3 mails og 2 kontaktformularer siden den 8 marts – uden at få noget svar vedrørende min ordre [37000072281].

PostNord har oplyst, at der var fejl i adressen på pakken, hvilket har medført, at den er blevet returneret til virksomheden. Ifølge tracking er pakken modtaget hos dem den 20. marts.

På trods af at sagen har stået på i længere tid, har jeg stadig ikke fået nogen form for henvendelse, opdatering eller refundering i forbindelse med min ordre.

Det er deres ansvar at sikre korrekt levering og at reagere, når en vare kommer retur. At man som kunde bliver fuldstændig ignoreret over så lang tid, er uacceptabelt.

Kan ikke anbefales.

8 mars 2026

Réponse : Lampeoglys.dk

Hej Rikke, vi er kede af at høre at du havde problemer med at komme i kontakt med os. Vi kan se at vi har svaret på din mail den 19. mars, men har desværre ikke modtaget svar fra dig. Vi forstår det er frustrerende og vi tror at mailen vi havde sent havnet måske i spam-mappen, derfor kunne vi ikke finde en løsning tidligere. Vi ønsker desværre ikke at sagen skal tage så lang tid for at løses og vi er glade for at du kom i kontakt med os igen og vi kunne endelig hjælpe dig. Vi beklager igen at det er gået så lang tid og skal se nærmere på sagen, så det forhåbentligvis ikke sker igen i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

uprofessionelt, at man flere gange anbefaler forkerte pærer til et produkt

Jeg modtog en virkelig flot lampe med glaskupler. Da der ikke fulgte pærer med, kontaktede jeg dem for at få vejledning om, hvilke pærer der ville passe bedst.

Jeg fik anbefalet nogle pærer, som jeg bestilte, og de ankom nogle dage senere. Da jeg forsøgte at montere dem, viste det sig dog, at de var for store i diameter til, at kuplen ikke kunne komme over og skrues på.

Jeg kontaktede dem igen, men fik endnu en gang anbefalet de samme pærer. Jeg forsøgte at forklare, at de ikke passer til lampen, men jeg følte mig hverken hørt eller forstået.

Det er efter min mening uprofessionelt, at man flere gange anbefaler forkerte pærer til et produkt, de selv har solgt. Samtidig er svartiden meget lang, hvilket kun gør situationen mere frustrerende.

Jeg står derfor stadig med en lampe, jeg ikke kan bruge, og nogle pærer, der er for store i diameter.

19 mars 2026

Svart dårlig kvalitet

Svart dårlig kvalitet
Alt ifra montering, el.koplinger,å sette inn spotpærer er elendig.
Brukte banneord på alle tre språk jeg kan under montering til podusenten av den dritt-takskinne.
Ufattelig at noe sånt legges ut for salg
Vakha

18 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte at bestille trods de dårlige…

Vi valgte at bestille trods de dårlige anmeldelser, men vi oplevede kun smukke lamper der ankom hurtigt!

Vi har ikke været i kontakt med kundeservice så der kan vi ikke kommentere men vi havde ingen problemer med at bestille igennem lampe og lys :)

3 mars 2026

Fin oplevelse

Det var nemt at bestille. Der kom en ordrebekræftelse kort efter. Lampen kom 3 dage efter jeg havde bestilt den. Lampen er et fint produkt. Kun tilfredshed herfra.

27 février 2026

Vild pris

Jeg har købt 9 spotlys hos lampeoglys. Det har været virkelig svært at finde de rigtige da hullet den nye lampe skulle dække var relativt stort. Lamperne jeg fik passer perfekt og prisen var bogstavelig talt under 1/10 i forhold til andre tilsvarende spots vi har i vores hjem. Det var lidt svært at montere pærer i lamperne, men til den pris går det nok. Jeg skal skynde mig ind og bestille nogle flere inden hele København finder dette tilbud👏

7 février 2026

Veldig dårlige produkter/god garanti

Veldig dårlige produkter.(pærer og takvifte m/lys). God reklamasjon, får alltid nye varer på garanti. Men jeg blir lei av å bytte.

12 janvier 2026

Réponse : Lampeoglys.dk

Hei Robert, vi beklager at du har hatt dårlig opplevelse med varene våre. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil arbeide på å tilby bedre kvalitet i framtiden.

Værste oplevelse

Værste oplevelse. Bestilte for over 3 uger siden. Først sagde de min pakke var væk- så fundet og returnet til dem. Efterfølgende vil de sende den igen eller en ny. Og nu skriver de så der ikke er flere på lager. Penge er trukket. Kontakt kan man ikke komme i. Andet end at de svarer på mail efter to dage om at der ikke er flere på lager

8 janvier 2026

Réponse : Lampeoglys.dk

Hej Henriette, vi beklager ulejligheden. Din ordre blev desværre returneret under levering og som resultat kunne vi ikke sende varerne til dig. Det kan desværre ske nogle gange under leveringsprocessen og vi forstår det er meget frustrerende. Vi har sørget for at tilbagebetaling blev sendt til dig, så snart vi har opdaget at vi ikke opfylde din ordre. Vi undskylder for situationen igen.

Dårligt oplevelse med køb

Dårligt oplevelse med køb. Fik ingen bekræftelse før jeg selv skrev til dem.
Lamperne jeg modtog er af lav kvalitet og med en ubehagelig lys.
Kommer ikke til at købe fra lamper og lys igen.
Og vi ikke anbefale andre at købe der fra.

Det jeg købte var 2× Loftslampe Grøn 40 cm inkl. LED - Drum LED

20 décembre 2025

Réponse : Lampeoglys.dk

Hej Alexander, vi er kede af at høre at du manglede bekræftelse fra os. Nogle gange kan vores mail gå til spammappen og det kan være problematisk og frustrerende. Vi beklager meget ulejligheden og vi arbejder for at løse dette problem og tilbyde bedre service til vores kunder.

Køb ikke herfra

Deres hjemmeside er fyldt med fejl.
feks går man på kontakt os findes siden ikke. allerede her bør sådan en side lukkes, jeg tør ikke købe noget har da deres HP virker som skam, præcis som HrLampe, det er frustrerende der findes sådan fake scam HP

31 décembre 2025

Réponse : Lampeoglys.dk

Hej Leon, vi er kede af at høre at du havde problemer med at finde vores kontaktoplysninger. Vi har set nærmere på det og vi kan ikke se nogen problemer med at få adgang til siden, hvor du kan se vores telefonnummer og e-mailadresse. Hvis der er nogen problemer med vores hjemmeside, beder vi dig sende en lenke og skærmbillede af problemet, så vi kan løse det så hurtigt som muligt. Vi beklager ulejligheden og vi ønsker dig et godt nytår!

Kan klart anbefales

Den købte lampe er lige som jeg ønsker og virker upåklageligt. Jeg havde også en returnering af de varer jeg havde købt og det gik fint, uden problemer.

22 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hævede pengene før levering og tilbagebetaler ikke for annulleret ordre.

Hævede pengene ved ordregivning imod alle EU regler. Endte med slet ikke at kunne levere til tiden som lovet og jeg annullerede derfor ordren inden afsendelse. Alligevel sendte de varerne da de endelig kom på lager (længe efter jeg skulle bruge dem) og vi måtte afvise modtagelse af pakkerne. Nu er det over 2 måneder siden og vi mangler stadig at få halvdelen af pengene retur... Jeg kommer ALDRIG til at bruge dem igen... Hold jer langt væk.

30 septembre 2025

Réponse : Lampeoglys.dk

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Forsinkelsen på leveringen og den mangelfulde håndtering af annulleringen lever på ingen måde op til vores standarder. At varerne blev afsendt efter annullering, og at tilbagebetalingen fortsat ikke er fuldt gennemført, er naturligvis ikke acceptabelt. Vi har sikret for at det manglende beløb blev tilbagebetalt hurtigst muligt og vi undskylder meget for situationen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var lige ved ikke at bestille pga…

Jeg var lige ved ikke at bestille pga de dårlige anmeldelser jeg havde læst, men tog chancen. Der var intet skidt i bestillingen, ingen problemer overhovedet. Det tog to dage for at dukke op (nogle har nævnt at det tog flere uger), der kom ordrebekræftelse på mail (som ellers også har været nævnt ikke er modtaget, i et par anmeldelser)
Lamperne jeg bestilte kunne jeg ikke finde andre steder, hvilket var årsagen til at jeg bestilte her, og det endte med at være et fint valg. Fine lamper til fine priser.
For at være ærlig forstår jeg ikke de dårlige anmeldelser, men jeg kender jo ikke de individuelle oplevelser, men min var i hvert fald god. :)

3 décembre 2025

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service, man kan ikke ringe til nogen, chatten virker ikke og det telefonnummer der er oplyst her på siden er ugyldigt. i behøver ikke beklage noget her på trustpilot, i kan bare annullere min ordre.
Det korrekte telefonnummer er +31852251845 her kan de via din mail adr. Spore din ordre.

Ordrenummer er 37 0000 66223

26 novembre 2025

Réponse : Lampeoglys.dk

Hej Christian, vi beklager, at du havde problemer med at komme i kontakt med os. Din ordre er allerede sendt, så vi kan desværre ikke annullere den. Vi beklager forsinkelsen og ulejligheden. Vi har Black Friday kampagne ligenu og det er muligt, at nogle ordrer bliver forsinket, men vi prøver vores bedst at sende ordrerne så hurtigt som muligt.

Ordre 37000065522 uden problemer👍🏻🤩

Ordre 37000065522 uden problemer👍🏻🤩
Super flotte have spot lamper
Hurtig levering i sikker indpakning. ( 3 hverdage og pengene er endnu ikke trukket trods det jeg har modtaget mine købte lamper 👍🏻)

Jeg anbefaler og handler her gerne igen og forstår ikke de mange 1 stjerne anmeldelser - men når jeg nærlæser disse anmeldelser er der også mange som virkelig er latterlige og ikke så få stjerner berettiget.
Som en anmelder rigtig nok skriver er der altid 2 sider af en sag..👆🏻👆🏻

18 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus