3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

9 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,6

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Mycket nöjd !!

Jag brukar inte skriva recensioner, men den här ficklampan överraskade verkligen. Grymt ljus, bra kvalitet och snabb leverans. Rekommenderas varmt!

6 décembre 2025

Dropshipping

Dropshipping. Samtliga lampor finns på Aliexpress eller Alibaba för 300kr typ..

5 décembre 2025

Réponse de Lampster

Tack för att du lämnat en recension.

Vi vill gärna förtydliga att Lampster.se inte bedriver dropshipping. Alla våra produkter finns på lager hos vårt företag i Eskilstuna och skickas därifrån med leverans inom 1–3 dagar.

Produkterna tas fram med egna specifikationer, komponentval och kvalitetskontroller. Att vissa modeller kan påminna om andra i design är inte ovanligt inom branschen, men innehåll, kvalitet och prestanda skiljer sig från generiska alternativ på marknadsplatser.

Tack för att du delade dina synpunkter.

Företaget är ren dropshipping från…

Företaget är ren dropshipping från Aliexpress och Alibaba.. Bara att dom lagerhåller I sverige använd Google lens å sök produkterna zaå kan du köpa dom för 10-20% av priset.. Inget av det är tillverkat i Sverige eller eu!

18 octobre 2025

Hej Robert,

Tack för din feedback. Vi vill förtydliga hur vi arbetar: Nästan all elektronik i världen produceras i Kina, och även vi har valt att tillverka våra produkter där. Våra LED-lampor, batterier och komponenter är av högsta kvalitet och genomgår noggranna tester innan de skickas till kunder för att säkerställa att allt fungerar som utlovat.

Vårt lager finns i Sverige, vilket innebär att våra kunder får snabba leveranser på 1–3 arbetsdagar och enkel tillgång till kundsupport. Vi lägger alltid störst fokus på prestanda, säkerhet och kvalitet, så att våra kunder kan känna trygghet i sina köp.

Vi hoppas detta ger en tydligare bild av hur vi arbetar och svarar gärna på fler frågor om våra produkter.

Lampster

Toppenbra!

Man märker när ett företag är mån om sina kunder och här är tillgänglighet och kundservice på högsta nivå! Rekommenderas varmt!

28 novembre 2024

Réponse de Lampster

Stort tack för din fina recension! 💡
Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både produkten och vår kundservice. Vi lägger mycket tid på att ge snabb och personlig hjälp, så det betyder mycket att du märker det.

Tack för att du valde Lampster – och hjärtligt välkommen tillbaka!

Service

Jag beställde en produkt från Lampster, men när den kom så var det tyvärr ett fabriksfel på den, så jag mailde dem och fick svar direkt! Superbra SERVICE samt 2-dygn senare så fick jag min nya produkt som fungerar galant!

Jag kan varmt rekommendera Lampster

//Sebastian

12 décembre 2024

Hej Sebastian,

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 🙏
Vi beklagar att den första produkten hade ett fel, men det gläder oss verkligen att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med den nya.

Vi uppskattar ditt förtroende och att du rekommenderar oss – det betyder mycket för hela vårt team. 💡
Hjärtligt välkommen tillbaka, Sebastian!

Kanon företag.

Kanon företag.

Köpte följande.
* Termos med digital mätare.
* Blodtrycksmätare.
* Febertermometer.
* Väderstation.

Fina varor rakt av.

Bra kundsupport.

Kan verkligen rekommendera detta företag.

18 août 2023

Réponse de Lampster

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och vår kundsupport. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och snabb service, så din feedback betyder mycket för oss.

Hjärtligt välkommen tillbaka när du behöver något nytt från Lampster!

Teamet på Lampster

Professionella produkter till rimliga…

Professionella produkter till rimliga priser. Snabba leveranser! Rekommenderas

25 février 2023

Réponse de Lampster

Stort tack för ditt fina omdöme! 💡
Vi uppskattar verkligen att du lyfter både kvaliteten och leveranstiderna — det är precis det vi vill leverera varje gång.