Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestelde een geur die volgens de reclame hetzelfde zou ruiken als Valentino Born in Roma, maar helaas komt de geur totaal niet overeen. Dit was juist de reden dat ik bestelde, dus dit is erg te... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over deze parfum. De geur is verfijnd, blijft de hele dag hangen en krijgt regelmatig complimenten van anderen. Het is duidelijk dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige ingredië... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over Lanor! Lekkere geur blijf ontzettend lang zitten. Ik krijg veel complimenten van iederen dat ik super lekker ruikt. Top kwaliteit en stijlvolle verpakking. Zeer aanrader!

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cosmétiques et de parfums

Écrit par l'entreprise

Lanior Parfums – Luxe geuren, zonder het luxe prijskaartje. Bij Lanior Parfums geloven we dat iconische geuren voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Wij bieden hoogwaardige parfums die qua geurbeleving niet onderdoen voor bekende designermerken, maar dan voor een fractie van de prijs. Elk parfum wordt met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, stijl en karakter, zodat jij jouw unieke geur kunt ontdekken zonder concessies te doen. Onze missie is simpel: luxe bereikbaar maken, zonder compromis. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse signature scent of een geur voor speciale gelegenheden, bij Lanior vind je altijd iets dat bij je past. Met een snelle levering, eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice doen wij er alles aan om jouw parfumervaring compleet te maken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,4

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb 2 verschillende geuren besteld bij…

Heb 2 verschillende geuren besteld bij Lanior,blijven lang hun geur behouden,identiek als wie ik altijd al gebruikte alleen vele malen goedkoper,ik ben zeer tevreden echt een aanrader!!

23 juin 2025

Réponse de Lanior

Dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig dat je zo blij bent met onze geuren en prijs-kwaliteit.

Top kwaliteit!

Top parfum! Blijft lang zitten op de huid en een paar spuitjes is voldoende voor de hele dag. T is een aanrader voor iedereen

19 juin 2025

Réponse de Lanior

Bedankt voor je positieve review! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We waarderen je aanbeveling.

Lanior levert prachtige

Lanior levert prachtige, langdurige geuren met een luxe uitstraling. Snelle verzending en zorgvuldige verpakking maken Lanior een echte aanrader

27 juin 2025

Réponse de Lanior

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze geuren en snelle levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Exclusieve geuren die indruk maken!

Als een echte parfumliefhebber heb ik al een paar geuren getest en ik ben zó enthousiast. Exclusieve en verfijnde parfums die je zo uniek maakt. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in de selectie zit. Ik kan niet wachten om mijn eerste bestelling te plaatsen en mezelf (of iemand anders) te verwennen. Een absolute aanrader voor wie houdt van bijzondere en luxe geuren!

Réponse de Lanior

Heel erg bedankt voor je enthousiaste en lovende woorden! Bij Lanior Parfums steken we inderdaad veel aandacht en liefde in elke selectie, speciaal voor parfumliefhebbers zoals jij. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer te verrassen met nieuwe unieke geuren!

Super fijne webshop

Super fijne webshop.
Lekkere parfums die de hele dag door goed blijven ruiken!

Réponse de Lanior

Dankjewel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze parfums.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een heerlijk parfum gekocht en…

Vandaag een heerlijk parfum gekocht en supergoed geholpen. Wat een fijne service! Ik ben zeker een vaste klant erbij. Wil je ook zo een lekkere geurtje? of wil je iemand verrassen?? Twijfel niet! Bestel op laniorparfums.nl

Réponse de Lanior

Wauw, wat een mooie woorden! Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je leuke reactie. We zijn blij dat je zo tevreden bent en heten je van harte welkom als vast klant!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus