Lapperre - Aalter Avis 38

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lostraat 49, 9880 Aalter, Oost-Vlaanderen, BE

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De ontvangst was heel vriendelijk. De uitleg was uitgebreid en helder geformuleerd. Ik kreeg ook nog tips mee om het gebruik van mijn oorapparaten nog aangenamer te maken. Een 5 sterren ervaring!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk! Noteren de feedback dus bij volgend bezoek moet je niet àlles herhalen. Geven ook zeer goede raad. Deze keer was er een stagiaire en die kreeg ook de kans om te oefenen, de begeleiding... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals steeds prima service en bewijs van grote vakbekwaamheid in Lapperre Aalter. Niets is hen teveel om de klant tevreden te stellen. Ook in onze vriendenkring niets anders dan positieve beoordelinge... Voir plus

Klantvriendelijk en neemt tijd voor de klant

À propos de l'entreprise

1. 1 des 1 meilleures entreprises de la catégorie Service de réparation d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij plotse ontstaan van een probleem…

Bij plotse ontstaan van een probleem kon ik onmiddellijk dezelfde dag via een afspraak geholpen worden

14 mai 2025

Réponse de Lapperre - Aalter

Fijn om te horen dat we u zo snel van dienst konden zijn! We zijn blij dat we u dezelfde dag nog konden helpen. Dank voor uw feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk en perfecte opvolging van…

Vriendelijk en perfecte opvolging van mijn probleem

13 mai 2025

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden was met de vriendelijke service en de opvolging van je probleem.

Heel vriendelijke

Heel vriendelijke, professionele en correcte service.

24 avril 2025

Réponse de Lapperre - Aalter

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ervaren

Noté 5 sur 5 étoiles

Niet alleen heel veel uitleg gekregen

Niet alleen heel veel uitleg gekregen. De uitleg werd ook op een duidelijke manier gegeven.

13 décembre 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u de uitleg duidelijk en informatief vond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Je kunt er altijd terecht…

Je kunt er altijd terecht ,altijdvriendelijk en een zeer goede uitleg en zeer correct

23 octobre 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je positieve reactie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Noté 5 sur 5 étoiles

De juiste persoon op de juiste plaats

Emmy luistert steeds goed naar de problemen/ervaringen met het hoorapparaat; ze is zeer behulpzaam, vriendelijk en zoekt naar een oplossing.

22 octobre 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je positieve reactie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We geven het compliment zeker door in Aalter

Noté 5 sur 5 étoiles

correcte afspraak.Een goede en vlotte…

correcte afspraak.Een goede en vlotte service met de nodige uitleg en nazicht van mijn hoorapparaten .

18 septembre 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze vlotte service en uitleg. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed bediend en geholpen op een…

Heel goed bediend en geholpen op een vriendelijke manier.

26 juillet 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij met uw positieve ervaring. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Noté 4 sur 5 étoiles

Klantvriendelijk en neemt tijd voor de…

Klantvriendelijk en neemt tijd voor de klant

15 mai 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Hallo. Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Het betekent veel voor ons om te horen van gelukkige klanten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog eens een goede uitleg over mijn hoorapparaat…

Nog eens een goede uitleg over mijn hoorapparaat.
Volledig nazicht.
Bijgesteld voor beter horen.
Reiniging.
En een attentie omdat ik mijn hoorapparaat een jaar oud is.
En een zeer goede ontvangst.

4 mai 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

Goede service - grondige controle - deskundigheid -
klantvriendelijkheid - beschikbaarheid bij verdere vragen.

23 avril 2024

Réponse de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus