Lapperre - Oostkamp Avis 20

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Kortrijksestraat 110 A, 8020 Oostkamp, West-Vlaanderen, BE

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren heel tevreden over ons bezoek in Oostkamp. De ontvangst en de vriendelijkheid en de uitleg was uitstekend. We komen zeker terug voor verdere behandeling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlot, veel hulp en goed nazicht. Goede verbetering geprogrammeerd zodat ik nu beter hoor in groep.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op het afgesproken uur correct en vriendelijk ontvangen de nodige aanpassingen werden uitgevoerd met de nodige uitleg Proficiat doe zo verder Roland bollaert

À propos de l'entreprise

1. 1 des 1 meilleures entreprises de la catégorie Service de réparation d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Vriendelijke en professionele service

Vriendelijke en professionele ontvangst en service. Vlotte service indien je hulp nodig hebt. Je wordt gecontacteerd voor een jaarlijks opvolging.

18 novembre 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Bedankt voor het vertrouwen in ons team Eddy!
Mvg
Lapperre

Vlot

5 novembre 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Leuk om te horen dat het nazicht en de hulp goed zijn bevallen. Geniet van het verbeterde gehoor René. Bedank voor je beicht.
Mvg, Lapperre

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo zou het altijd moeten.

Goede correcte afspraak. Vriendelijk onthaal, behulpzaam, luisterbereidheid, goed geïnformeerd, en de hoorapparaten goed afgestemd. Nog enkele filtertjes en hoedjes meegekregen. Bedankt.

30 septembre 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Wat fijn dat je een goede ervaring had Willy! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de afstelling van je hoorapparaten. Bedankt voor je feedback!
Mvg, Lapperre

Noté 5 sur 5 étoiles

Op het afgesproken uur correct en…

Proficiat doe zo verder
Roland bollaert

16 juillet 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent! Hartelijk bedankt Roland!
Mvg
Lapperre

Dik in orde

Geen afspraakaar toch heel goed geholpen

9 mai 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Het is fijn om te horen dat je ondanks de afwezigheid van een afspraak toch goed geholpen bent. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

Goed onthaal

Goed onthaal, klare uitleg en bijzonder goede hulp na de eerste ervaringen!

26 mars 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

perfecte service

perfecte service, professioneel en vriendelijk

25 mars 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke ontvangst en op alle…

Vriendelijke ontvangst en op alle vragen een goede uitleg . Personeel is altijd heel behulpzaam

11 mars 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Het is fijn om te weten dat u de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel waardeert. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede aanpassing van mijn…

Zeer goede aanpassing van mijn hoorapparaten en aanpassing software. Waarom geen vijf sterren? omdat ik eigenlijk over veel zaken geen informatie kreeg en telkens via problemen moet merken dat er goed opgetreden werd, maar dit had niet nodig geweest met goede informatie bij contractering.

27 février 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

We begrijpen dat u graag meer informatie had ontvangen over de aanpassingen van uw hoorapparaten en de software. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en zullen uw feedback zeker meenemen in onze toekomstige communicatie. We zijn blij dat u tevreden bent met de aanpassingen zelf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles bij geregeld+ uitleg over…

Alles bij geregeld+ uitleg over optimaal gebruik van oor apparaat.

9 janvier 2025

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de uitleg over het optimale gebruik van uw apparaat! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en zijn blij dat we u van dienst konden zijn.

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze goeie uitleg en service! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Dank u wel voor uw vijfsterrenbeoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren heel tevreden over ons bezoek…

Wij waren heel tevreden over ons bezoek in Oostkamp.
De ontvangst en de vriendelijkheid en de uitleg was
uitstekend. We komen zeker terug voor verdere
behandeling.

26 novembre 2024

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw bezoek. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden en we zijn verheugd dat we dat in uw geval hebben kunnen doen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Laperre

duidelijke uitleg en vlotte bediening

28 mars 2024

Réponse de Lapperre - Oostkamp

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus