La PrincessaAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Det er en super flot butik med masser af flotte festkjoler 🤩Virkelig en god oplevelse der er nærvær og du bliver guidet til lige præcis det der passer bedst til en . Servicen er helt i top . Jeg kan... Voir plus

Fuldstændig fremragende service! Dina er helt igennem fantastisk, og jeg kan kun anbefale deres fine butik. Dina er utrolig forestående, og virkelig dygtig til at hjælpe. Hun læser dig sindssygt godt,... Voir plus

Kjole prøvning 🥰 Min familie, bedre halvdel og jeg var en tur forbi butikken efter at have fundet lidt forskellige potientielle kjoler på hjemmesiden, som self skulle prøves. Jeg blive... Voir plus

1. Boutique de robes

Écrit par l'entreprise

Hos La Princessa finder du et bredt udvalg af smukke kjoler, som egner sig til alle livets fester. Vi har prisvenlige selskabskjoler, både korte og lange, samt accessories til at fuldende looket. La Princessa har eksisteret siden 1995, og ligger placeret i hjertet af Aarhus, i det charmerende Latinerkvarter. Vi er en familiedrevet forretning med stor passion for smukke kjoler, og med over 25 års erfaring og viden, er du altid i trygge hænder, når du skal finde drømmekjolen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Fantastisk service!
Vi var 4 piger ude for at finde brudepigekjoler. Vi starter i en anden butik, hvor vi bliver mødt af så dårlig service. Herefter vælger vi at køre til La prinsessa. Dette reddede dagen og den trælse oplevelse af den anden butik! Aldrig er jeg blevet mødt, på så pæn og respektfuld måde. Tak for fantastisk service - og ikke mindst forståelse! Her kommer jeg med 100% sikkerhed tilbage, og vil anbefale til alle jeg kender. Tak for jer, og for at finde lige præcis den kjole der var helt perfekt til hver enkelt af os.

24 juillet 2024

Woow man skal lede længe efter så god…

Woow man skal lede længe efter så god service !
Jeg købt en kjole for flere måneder siden, kjolen skulle bruges til et kommende bryllup i juli.
Men eftersom jeg havde tabt mig, var den købte kjole blevet alt for stort. Jeg kommer ned i butikken og med det samme var de klar til at hjælpe. Jeg fandt en anden kjole med deres hjælp og de tog den anden kjole og smykke retur!🤗
Medarbejderne ved hvad der klæder en og er god til at finde det man ønsker frem.
Stort anbefaling herfra😊

11 avril 2024

Totalt skuffet over La Princessa

Totalt skuffet over La Princessa! Ingen fortalte mig om deres latterlige 3-dages returpolitik, før det var for sent. Købte en kjole og blev syg lige efter. Prøvede at returnere den den første dag jeg var rask igen, men fik at vide, at det var for sent. Og det står ikke engang på deres kvittering! Hvordan kan de forvente, at alle deres kunder kan holde sig indenfor en så snæver tidsramme? Absurd! Aldrig igen køber jeg noget herfra. Pas på deres dårlige service og total mangel på forståelse!

30 janvier 2024

Great shop!

Have been here multiple times, great shop! Dresses range from full ball gown to knee-length ones. Prices are very reasonable, there tends to be a selection of super reduced ones which are an absolute bargain. The shop keeper is very friendly and happy to assist.

22 septembre 2023

STJERNE Oplevelse

SÅ god en oplevelse. Havde rendt flere byer tynde i Jylland for at finde en kjole til bryllup. Altsammen så kedeligt, dyrt og dårligt designet. Så fandt jeg denne skjulte diamant. Blev så varmt modtaget og blev behandlet domen god veninde og en dronning på samme tid fra det øjeblik jeg trådte ind. Fandt OGSÅ en kjole til 1/3 del af priser alle andre steder i et helt unikt design. Vil absolut anbefale. Så mange gode råd og tips til styling, vedligehold da jeg skulle ud og rejse med den, og meget mere på et niveau som normale mennesker kan forholde sig til da ikke alle har en steamer til at stå.

30 juin 2022

Fantastisk service, kjoler og priser!

Jeg har besøgt la princessa flere gange og hver gang bliver jeg mødt af en super professionel og personlig service hvor der bliver lyttet til hvad jeg leder efter og hjulpet i stor stil! Jeg har både købt lange og korte kjoler, handsker og sjal. Kjolerne er vildt flotte, sidder fantastisk og har været til rimelige penge. Jeg kan varmt anbefale at kigge fordi næste gang du leder efter en kjole (uanset lejligheden). Jeg elsker at det er en lokal butik ejede af lokale, fremfor en kæde. Jeg kommer helt sikkert igen!

3 janvier 2023

Altid god service til en god pris

Altid god service og til meget rimelige priser. La Princessa har hjulpet mig med at få lagt tøj både ind og ud, og der er ikke en finger at sætte på resultaterne. De varmeste anbefalinger herfra!

14 août 2022