LaptopBatteryShop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Nieuwe accu B31N1635 was netjes verpakt en ook was er de/montage gereedschap hierin aanwezig. Na montage nieuwe accu gaf laptop 30% vol aan. Voor minder dan €40,= kan deze ASUS laptop weer verder zond... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Accu voor chromebook asus C436F. Werkt goed. Daarnaast goede toegevoegd: handleiding en gereedschap. 2x passende schroevendraaier en plastic verwijder toontje om deksel open te maken. Ik had eerst een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I have purchased two batteries from the shop. In both cases, with quite old hardware: A Dell Latitude E5570 (about two years ago) and a 13-inch MacBook Pro Early 2011 (just recently). In both cases, t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Batterij voor laptop besteld. Kostte wat zoeken om het juiste type te vinden, vooral omdat niet duidelijk was welk type in mijn laptop zit, maar toen dat (na open schroeven) gelukt was is het TOP verl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de batteries

Écrit par l'entreprise

LaptopBatteryShop.nl is een website die zich richt op het verkopen van laptop-batterijen via internet.Wij bieden de beste kwaliteit laptop accu's voor Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

89 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima batterij

Prima batterij, redelijk snel geleverd en eenvoudig in te bouwen. Batterij getest en wekrt prima, k eaad jullie aan - Prijs goed, kwaliteit goed, levertijd goed, instructies goed

6 novembre 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 😊

Fijn om te horen dat de batterij goed werkt, eenvoudig te installeren was en dat u tevreden bent met de prijs, kwaliteit én levertijd. Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Accu voor laptop goed verpakt inclusief…

Accu voor laptop goed verpakt inclusief gereedschap en instructies om de accu te vervangen.

4 novembre 2025

Beste Ed Hoorn,

Bedankt voor uw bericht!

We zijn blij dat u tevreden bent met de accu van uw laptop en dat het vervangingsproces zeer soepel is verlopen dankzij de instructies en het gereedschap dat we u hebben gegeven.

We hopen dat uw laptop nu weer als nieuw werkt.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en we kijken uit naar uw volgende bezoek!

Noté 4 sur 5 étoiles

Levering van buiten Nederland!

Bestelling, tracking & levering zijn helder, volgens gewekte verwachting dus geen bijzonderheden
Uitzondering: er is geen duidelijke melding dat het product van buiten Nederland komt.

31 octobre 2025

Beste Tevreden Klant, bedankt voor je feedback:

Bedankt voor je bericht en waardevolle opmerkingen.

We zijn blij dat je bestelling, tracking en levering soepel zijn verlopen.

Wat betreft de informatie over de herkomst van het product: je feedback is van onschatbare waarde en we zullen de relevante informatie verbeteren, zodat andere klanten de informatie over de herkomst beter kunnen begrijpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Batterij voor stofzuiger gekocht

Batterij voor stofzuiger gekocht. Prima batterij en makkelijk te monteren.

23 octobre 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de batterij goed bevalt en eenvoudig te monteren was.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u later nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat ik zelf een fout had…

Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt. Werd ik door het bedrijf gewaarschuwd. En hebben zij het keurig opgelost. Met dank.

15 octobre 2025

Geachte klant,

Het is onze verantwoordelijkheid om de juiste accu veilig bij onze klanten te bezorgen. Volgens onze gegevens is uw bestelling correct afgeleverd. Hartelijk dank voor uw steun en graag tot de volgende keer! Mocht u later nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Good product

Good product, and arrived on time

13 octobre 2025

Dear Oski,

Thank you for your feedback! We're glad the product you received met your expectations and arrived on time. 😊

We look forward to serving you again in the future.

Sincerely,
The laptopbatteryshop.nl Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een oud model Dyson V6+ stofzuiger…

Voor een oud model Dyson V6+ stofzuiger kon LaptopBatteryShop toch nog een passende 3500 mAh lion accu leveren !!! Super duurzaam dat onze stofzuiger dus nog jaren meekan !!!!

8 octobre 2025

Beste F.J.M. MERKX,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn blij te horen dat de nieuwe accu perfect past bij uw Dyson V6+ en dat u tevreden bent met de kwaliteit.
Fijn dat uw stofzuiger nu weer jaren mee kan – dat is precies wat we graag willen bereiken!

Noté 5 sur 5 étoiles

I needed a battery for my laptop so I…

I needed a battery for my laptop so I bought a battery for my laptop and received a battery for my laptop. Now my laptop has a battery.
Also received a tiny screwdriver and a tool to pry said laptop open. Very nice

3 octobre 2025

Dear Customer,

Thank you for your kind review!

We’re glad to hear the new battery (and the extra tools!) worked out perfectly for your laptop. Enjoy the renewed power, and we appreciate your support! If you have any questions or need assistance in the future, please feel free to contact us.

Best regards,

Snelle levering goede kwaliteit

Super levering gord verpakt en werkt super goed de accu

29 septembre 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de accu goed werkt en dat u tevreden bent over de levering en kwaliteit. Mocht u in de toekomst vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Message to Kira!

Message to Kira!
I just received the battery at noon. Thanks again to positively react to my request to send it asap,since my Dyson was down and my kitchen dirty. That was yesterday.
You replied you would send it "priority".
So , just one day later 😁 I got it.
I plugged it in and it worked and was fully loaded.
That's what I call customer service. Very very very rare these days... 👏🏻👏🏻👏🏻

11 septembre 2025

Dear le Flammand,

Thank you very much for your positive feedback! We are delighted that the battery arrived so quickly and worked right out of the box.

We understand the importance of getting your Dyson product back up and running, and we are happy to prioritize your request. Your appreciation means a lot to us, and we sincerely appreciate your trust.

Providing fast and reliable service is always our goal, and hearing that our service has been helpful is the best reward for us.

Thank you again for your support, and we look forward to assisting you at any time in the future!

Sincerely,

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelde accu was keurig verpakt en…

De bestelde accu was keurig verpakt en het vervangen van de oude accu was zo geregeld.
De accu nog even volledig opgeladen en de laptop functioneerd weer als vanouds.
Het formaat en bevestiging is identiek aan het oude exemplaar.

8 septembre 2025

Beste Jean,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat de accu goed verpakt aankwam, eenvoudig te installeren was en dat uw laptop nu weer perfect functioneert.

Het is fijn om te weten dat de accu qua formaat en bevestiging identiek is aan het origineel – precies wat we willen bieden. Uw tevredenheid motiveert ons om dit kwaliteitsniveau te blijven garanderen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

ze sturen een namaak accu op die totaal…

ze sturen een namaak accu op die totaal NIET past!!
wij willen onze bestelling retourneren maar moeten steeds van alles op de foto zetten.
Op website staat: Snelle levering, gemakkelijke terugkeer, 100% restitutie binnen 30 dagen
Nooit meer!!!

8 septembre 2025

Beste VJ,
We hopen dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen:

We konden de relevante aankoopinformatie niet vinden op basis van uw reactie. We hebben vervolgens uw e-mailadres opgevraagd, maar u heeft al meer dan drie dagen niet gereageerd. Als u dit antwoord ziet, stellen we het op prijs als u ons uw aankoopinformatie en e-mailadres kunt verstrekken. We lossen dit probleem graag op.

Team laptopbatteryshop.nl

Behulpzaamheid

Behulpzaamheid. De accu moest zelfs uit Frankrijk komen. Alle lof.

4 septembre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en waardering. Graag willen wij uitleggen dat wij in meerdere Europese landen magazijnen hebben. Wij hanteren het principe dat de bestelling wordt verzonden vanuit het magazijn waar de accu op dat moment op voorraad is. Daarom is uw bestelling dit keer vanuit ons magazijn in Frankrijk verzonden.

Super, Beste

Beste, jullie zijn het beste bedrijf waar ik ooit contact mee heb gehad. Hartelijke groeten vanuit Kroatië, Bernard

20 août 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun! We zullen ons blijven inzetten om de kwaliteit van onze producten en onze service steeds verder te verbeteren. Vriendelijke groeten terug vanuit ons team!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very happy with the new battery.

The battery was delivered together with the correct tools to place it. All perfectly organized. Really happy that my Lenovo Yoga 530-141KB can work again for >4 hrs without charging.

15 août 2025

Dear Customer,

Thank you so much for your kind feedback!

We’re delighted to hear that the battery, tools, and packaging met your expectations.

Your satisfaction means a lot to us — feel free to reach out anytime if you need further assistance!

Best regards,
Laptopbatteryshop.nl Team

Noté 2 sur 5 étoiles

Accu werd snel geleverd tegen scherpe…

Accu werd snel geleverd tegen scherpe prijs maar heeft het na 1 jaar al opgegeven

14 août 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. Na controle hebben wij gezien dat de HP Pavilion 14-accu die u in juni 2024 heeft aangeschaft, inmiddels buiten de garantietermijn van één jaar valt.

Maakt u zich geen zorgen — als u opnieuw een bestelling wilt plaatsen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een kortingscode te ontvangen voor uw volgende aankoop.

Bedankt voor uw begrip en steun!

Snelle levering van deze accu

Snelle levering van deze accu
Compleet met schroevendraaier
Duidelijke inbouw instructie

9 août 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze levering, de meegeleverde gereedschappen en de duidelijke instructies. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Snel geleverd

Snel geleverd. Goed verpakt, met de nodige instrumenten om de accu zelf te kunnen plaatsen.

7 août 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering, zorgvuldige verpakking en de meegeleverde hulpmiddelen. Uw tevredenheid motiveert ons om onze service hoog te houden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede accu. Al eerder besteld tot volle tevredenheid.

24 juillet 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor uw herhaalde vertrouwen in ons. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de goede accu. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Best snelle levering

Best snelle levering, laptop was plug & play om te draaien. Het kan iets beter gecommuniceerd worden dat het pakket uit het buitenland moet komen, ik dacht nederland daarom 1 ster minder (dacht vandaag bestellen, morgen in huis, maar dat was uiteindelijk 3 dagen later.

24 juillet 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen uw opmerking over de levertijd. Wij hebben magazijnen in meerdere Europese landen en hanteren het principe om te verzenden vanuit het magazijn waar het product op dat moment op voorraad is. Hierdoor kunnen zendingen soms vanuit het buitenland komen. Wij zullen onze communicatie hierover in de toekomst duidelijker maken. Bedankt voor uw begrip.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus