Fantastisch geholpen aan een nieuwe batterij voor een wat ouder Chromebookje. Door de duidelijke tekening op de website, precies de juiste besteld, dat maakt uit. Kwam met wat handige tooltjes zoals m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nieuwe accu B31N1635 was netjes verpakt en ook was er de/montage gereedschap hierin aanwezig. Na montage nieuwe accu gaf laptop 30% vol aan. Voor minder dan €40,= kan deze ASUS laptop weer verder zond... Voir plus
L'entreprise a répondu
Accu voor chromebook asus C436F. Werkt goed. Daarnaast goede toegevoegd: handleiding en gereedschap. 2x passende schroevendraaier en plastic verwijder toontje om deksel open te maken. Ik had eerst een... Voir plus
L'entreprise a répondu
I have purchased two batteries from the shop. In both cases, with quite old hardware: A Dell Latitude E5570 (about two years ago) and a 13-inch MacBook Pro Early 2011 (just recently). In both cases, t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LaptopBatteryShop.nl is een website die zich richt op het verkopen van laptop-batterijen via internet.Wij bieden de beste kwaliteit laptop accu's voor Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba...
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vandaag geleverd
Vandaag geleverd, en gemonteerd in mijn laptop.
Tot dusver laad hij goed en functioneerd de battery prima.

Réponse de LaptopBatteryShop
Snelle levering, goed verpakt en zelfs met gereedschap. Geen bevestiging gehad van de leverancier, alleen een bewijs van betaling via Paypal.
Mail communicatie kan wat beter.
Verder werkt product zeer goed

Prima ervaring
Eenvoudig bestellen, heldere communicatie en snelle levering.

Réponse de LaptopBatteryShop
Gemakkelijk te bestellen en zeer compleet geleverd
Gemakkelijk te bestellen en niet te duur. Er worden 2 schroevendraaiertjes meegeleverd samen met een kunststof tool om de laptop te openen. Al met al zeer tevreden en ook aan te bevelen

Réponse de LaptopBatteryShop
They seem to offer IDeal payment
They seem to offer IDeal payment, but this leads to your transaction being cancelled AFTER you have made your payment. Just pray for paypal to return your money to you, because the company does not care one bit. After telling them this, the IDeal option still remains on their website, still leading to errors, and not once will they answer any questions about this fraudulent practice. Customer service is AI generated nonsense.
* Na verder onderzoek blijkt dat ik goed ben weggekomen doordat Paypal ingreep en de transactie afbrak. Voor dit bedrijf moet worden gewaarchuwd: ZE ZIJN NIET NEDERLANDS en bieden GEEN KLANTENSERVICE. De reviews met 1 ster staan toevalligerwijs allemaal achteraan...., maar het zijn er een hoop. LAAT U NIET FOPPEN! Dit soort bedrijven dient uit Nederland te worden verbannen.
* Reacties hieronder (Hoi "Jenny"!) van het bedrijf zijn auto-gegenereerde onzin. Net zo vaag als hun emails.
* Naar aanleiding van de reactie van de winkel:
Als u het ook maar enigzins serieus nam had u dit ergens in al onze emails kunnen laten blijken ipv nu. Hou op op deze site onzin te verkondigen.

Réponse de LaptopBatteryShop
Redelijk snelle levering en…
Redelijk snelle levering en professioneel verpakt

Réponse de LaptopBatteryShop
Snel verzonden en past perfect.
Het is snel verzonden en past perfect. De meegeleverde schroevendraaiers zijn heel handig.

Réponse de LaptopBatteryShop
Batterij voor laptop besteld op…
Batterij voor laptop besteld op donderdag, geleverd op maandag.
Dus tevreden.

Réponse de LaptopBatteryShop
Goede kwaliteit batterij voor BMW display key
Donderdagavond een batterij gekocht voor een BMW display key vanuit Nederland. De batterij werd vanuit Duitsland verzonden en ontving ik op dinsdag. De batterij meteen in mijn display key gedaan die onmiddellijk opstartte. Prima!

Zeer tevreden mee
Oplaadbare accu voor iRobot Braava kwam redelijk snel. Exact de juiste accu! Duur gebruik anderhalf uur. Apparaat van 2013. Kortom, prima ! Zeer tevreden.

Réponse de LaptopBatteryShop
Accu arriveerde op tijd en werkt prima
Accu arriveerde op tijd. Zit nu in mijn Mini 3 Pro en moet nog een paar keer opgeladen worden om te kalibreren. Ziet er tot nu toe goed uit.. :)

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Batterij kwam best snel en er zat van alles bij om de vervanging uit te voeren, 2 schroevendraaiertjes, wat openwrikspullen en een algemene handleiding. De batterij paste er zo in, het was snel gedaan en nu genieten van een laptop die weer uren meegaat.

Batterij voor Lenovo Thinkpad
Batterij voor Lenovo Thinkpad; goed product, netjes en redelijk snel geleverd.
Laptop werkt weer top.

Réponse de LaptopBatteryShop
Voor mijn BMW display key een batterij…
Voor mijn BMW display key een batterij gekocht. Niet alleen een veeeeeeel lagere prijs dan BMW er voor vraagt, maar ook binnen de afgesproken tijd bezorgt. Er stond duidelijk bij dat het 5 tot 6 werkdagen kon duren, maar hij was er al na 3. Batterij in de sleutel en alles werkt weer perfect. Kreeg er zelfs wat gereedschap bij om hem makkelijker te kunnen verwijderen. Ik herken de slechte recenties dan ook niet.

Réponse de LaptopBatteryShop
Dropshipper waarbij je niet kunt retourneren (buitenland) en niet je geld retour krijgt.
Na maanden nog geld niet terug na retour
Levering duurde 2 weken; bleek dat de accu uit het buitenland kwam, dus het is een soort dropshipper.
Ik wilde de accu die ik voor mijn laptop had besteld retourneren, omdat ik toch een nieuwe laptop had gekocht.
Eerst wilde ze de retour niet aannemen, omdat de accu niet stuk was. Wettelijk heb je echter recht op retourneren binnen 14 dagen voor online aankopen.
Toen bleek dat het retour adres in Polen was, en dat ik zelf de retourkosten moest betalen. Ook dit mag wettelijk niet. Ik heb besteld bij een Nederlandse website, dan moet er ook een retouradres in Nederland zijn.
Ze verwijzen naar hun voorwaarden, maar voorwaarden mogen niet in strijd met de wet zijn.
Na heel veel heen en weer gemail beloofden ze me de verzendkosten retour te betalen. Maar na maanden heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Ze mailden dat ik beter mijn rekening na moest kijken want dat ze het terug betaald hadden. Nadat ik vroeg wanneer ze het hadden terug betaald en op welke rekening, schreven ze dat ze het naar mijn mail adres hadden overgemaakt.
Huh???
Toen ik mailde dat dat niet kon, schreven ze dat ze het naar mijn Paypal hadden overgemaakt. Ik heb helemaal geen Paypal rekening, dus ook dat kon niet.
Dus het klopt allemaal niet wat ze schrijven.
Ze liegen en bedriegen. Ze houden me al maanden aan het lijntje. Waarschijnlijk in de hoop dat ik op zal geven, want het kost me op deze manier héél veel tijd voor die 15,00.
Nu eisen ze dat ik een Paypal rekening aanmaak, omdat ze anders niet terug kunnen betalen.
Allemaal heel vaag, en bovendien is ook dat weer in strijd met de wetgeving; ze horen uit te betalen met de rekening waarmee ik als klant betaald heb.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf dus.
Als je een retour hebt, kun je fluiten naar je centen!!

Batterij voor laptop
Ik heb een batterij voor laptop besteld, prima, snelle levering en gereedschap voor de installatie! Ik ben helemaal tevreden.

Bestelling prima verlopen
Bestelling prima verlopen. Goed product geleverd tegen een concurerende prijs.

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring! Batterij voor A1466 tegen zeer scherpe prijs, snelle levering en incl. gereedschap voor de installatie! TOP

L’expérience Trustpilot