Laptoptekoop

opgelicht

Wel betaald, niets geleverd. Niet bereikbaar. Dus ik ben opgelicht.

7 mai 2025

Dit bedrijf is onbetrouwbaar

Dit bedrijf is onbetrouwbaar. komt afspraken niet na. levert bewust verkeerd product. Heeft geen winkel zoals site vermeld.
telefoon verbinding is uitgeschakeld.
Kortom firma list en bedrog.
onmogelijk om contact te krijgen met deze firma.
Voorraden op de site vermeld kloppen ook niet.

26 février 2025

hET ZIJN OPLICHTERS

Het bedrijf kan zich verbeteren door niet geleverde produkten terug te betalen.
Heb begin December een bestelling gedaan van € 140,95. niets gelevert. diverse keren via Wats app gereclameerd.
Totaal geen reactie.
KOOP NIETS BIJ DEZE OPLICHTERS

14 décembre 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS, NIET KOPEN!!!!!
2 maanden geleden 2 hubs besteld en helaas betaald.
GEEN REACTIES op mail, app, chat.
Alleen maar cal service met; ja lastig voor u we geven het door.
1 ster is nog teveel. wie weet waar de eigenaar woont krijgt van mij 5 sterren

20 novembre 2024

2 chromecast hubs gekocht betaald niets geleverd!!! Geen reqctie

2 chromecast hubs gekocht betaald
Geen update van bestelling
Vragen er wordt altijd opgenomen door een servicedesk
Maar die kunnen je niets vertellen over een status, geld refund oid
Ze noteren je gegevens en beloven terug te bellen.
Via whatsapp en email zou je het snelst geholpen worden... Na ander half maand op beide geen reactie
Via de chat of bellen krijg je te horen we noteren je vraag maar weten niets over je bestelling of kunnen je geld terug storten.

Of het bedrijf loopt op 1 persoon en zo ontzettend goed dat hij of zij het niet kan bijhouden of het is een dikke scam....

Intussen is de website beveiliging certificaat verlopen ....
Als computer bedrijf heb je dit soort zaken toch wel netjes voor elkaar....

1 octobre 2024