L'entreprise a répondu
Redelijk snelle levering,En het is een heel goed product.
L'entreprise a répondu
Geweldig! Wat een verschil met vergelijkbare producten. Ik heb van nature een vrij droge huid en had vaak last van kleine irritaties. Door LaSouss te gebruiken is mijn huid voelbaar meer gehydrateerd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zoals altijd; perfecte levering. Top product. Gebruik het al enkele jaren. Prachtig gezond resultaat voor mijn lange haren. Gebruik het ook als nachtverzorging voor mijn gelaat. Geen allergische react... Voir plus
L'entreprise a répondu
LASOUSS is een familiebedrijf dat al generaties lang arganolie produceert in het hart van het Marokkaanse Atlasgebergte. Ons geheim van succes ligt in onze traditionele aanpak, waarbij we de arganvrucht met de hand plukken en persen om de olie te extraheren.
Keinkesstraat 28, 3600, Genk, Belgique

Réponse de LASOUSS.
I was pleasantly surprised by this serum!
I have type 3 curls and this serum has helped immensely with hydrating and locking in moisture- something I’ve always struggled with!

Réponse de LASOUSS.
Complimenten voor lasouss! Het was een kadootje om het pakket te openen. De olieflesjes komen in bijpassend linnenzakje/buideljte binnen, een persoonlijk bedankwoord en een mooie informatiefoldertje over de herkomst van olie.
De haarolie heeft een fijne subtiele geur.
De arganolie moet je goed uitsmeren en dan blijft hij niet plakken op de huid. Wordt mooi opgenomen. Een paar druppels zijn al voldoende.
Goed product en goede presentatie.

Réponse de LASOUSS.
Zoals altijd; perfecte levering. Top product. Gebruik het al enkele jaren. Prachtig gezond resultaat voor mijn lange haren. Gebruik het ook als nachtverzorging voor mijn gelaat. Geen allergische reacties.

Réponse de LASOUSS.
Ten eerste zo zoo zoo betrouwbare site. Mijn pakket was kwijt maar dat was niet de schuld van de verkoper het was de schuld van post.nl. Heb kontakt opgenomen met post.nl niemand had geholpen met 1 keer kontakt opgenomen met de verkoper gelijk een nieuwe gestuurd. Hartelijk bedankt!!

Réponse de LASOUSS.
Redelijk snelle levering,En het is een heel goed product.

Réponse de LASOUSS.
Top product voor gezicht en haar. Gebruik het producten samen met mijn kinderen..

Réponse de LASOUSS.
Heerlijk product! Mijn dochter haar haartjes zijn eindelijk gezond dankzij de Arganolie van Lasouss ❤️ ipv droge stro, zijn het glanzende bounce krulletjes! En super snelle levering!

Snelle ontvangst uitstekend product , plakt niet , fijne textuur

Réponse de LASOUSS.
Top product! Altijd last gehad van droge handen met kloven tijdens de winter, ik gebruik het nu een week en het is aanzienlijk minder geworden.
Mijn handen voelen niet meer droog aan en de kloven zijn zo goed als weggetrokken!
Deze mensen weten wat ze verkopen en bieden top kwaliteit aan! Zodra deze flessen op zijn komt er zeker een nieuwe bestelling jullie richting uit!

Réponse de LASOUSS.
Producr is top en 100% natuurlijk. Farida is een echte topper en help je met alles, zeker aan te raden!

Réponse de LASOUSS.
Ik gebruik de arganolie voor mijn huid en haar. Ik heb zelf krullend haar en zijn meestal snel droog. Door gebruik van deze WONDER olie, heb ik geen pluizig haar maar mooie krullen. Daarnaast gebruik ik de olie ook voor mijn huid. Ik heb psoriasis en zocht altijd naar een natuurlijke middel ipv de cortisone zalf. Wat een grote verbetering! Ben supertevreden met het product! Ook nog een grote compliment voor de mooie design en verpakking natuurlijk.

Réponse de LASOUSS.
Ik gebruik Lasouss al enkele maanden nu en het heeft al mijn verwachtingen overstegen. Ben al eerder in contact gekomen met “fake” argan olie en kan de betrouwbaarheid van Lasouss alleen maar bevestigen. Het is een aanrader voor iedereen die het allerbeste voor zichzelf wilt!

Réponse de LASOUSS.
Ik ben zeer tevreden over de arganolie. Hij dringt goed in de huid en laat je huid mooi glanzen. De arganolie voedt de huid beter dan een bodylotion. Ik gebruik hem ook regelmatig als mijn haar beetje droog is.
Ik ben zo tevreden dat ik er nog eentje besteld heb om als geschenk te geven;)
Top product in een mooi jasje!

Réponse de LASOUSS.
Super product! Zeer verzachtend voor geïrriteerde huid.
Ondertussen mijn nachtcrème ook al vervangen door lasouss, hydrateert de huid heel goed!

Réponse de LASOUSS.
Een zeer goed product. Verzorgt huid en haar.
Snelle levering zoals beloofd. Zeker een aanrader!

Réponse de LASOUSS.
Je krijgt de olie in een mooie verpakking.
Ik gebruik de olie na het stijlen van mijn haren voor glans en verzorging.
Heb het ook al gebruikt voor mijn zoontje zijn droge huid.

Réponse de LASOUSS.
En savoir plus sur les différents types d'avis.