1. Fabricant d'alcool
  2. Grossiste en boissons alcoolisées

À propos de Laurant & D'Anvair

Laurant & D’Anvair viert de magie van Franse cidertradities met de wereld. Wij omarmen het karakter van puur fruit en streven ernaar zo min mogelijk in te grijpen in het werk van de natuur. Een kunst die in de Franse boomgaarden een wetenschap is geworden, doorgegeven van familie op familie, van generatie op generatie.

Met onze ciders proosten we op de puurheid van het leven. Warme zomerdagen, vrienden en familie bij elkaar en zomerpret die tot lang na zonsondergang door gaat. De meest bruisende momenten vier je met Laurant & D’Anvair.

Laurant & D’Anvair produceert drie cider cuvées: Brut, Rosé en Poiré. Iedere cuvée is 100% pur-jus, bevat geen toegevoegde suikers, siropen of kunstmatige concentraten en zijn van nature glutenvrij.

4,4

Wat een heerlijk drankje

Wat een heerlijk drankje! Snelle levering, goed verpakt en nog een leuke persoonlijke boodschap erbij. Ik zou het zo nog een keer bestellen.

6 août 2023

Enorm goede klantervaring, heerlijke ciders.

Enorm goede ervaring, vanaf moment van bestellen tot aan bezorging. Heerlijke cider voor elk moment en lekkere verschillende varianten. Snelle bezorging met zelfs een persoonlijk kaartje wat de ervaring extra leuk maakt. Bedankt Laurant D’Anvair, ik raad het bedrijf zeker aan!

18 mai 2023

De wijn is heerlijk en wat ik zo leuk…

De wijn is heerlijk en wat ik zo leuk vond is een handgeschreven kaartje. Dit maakt het heel persoonlijk.

31 janvier 2023

Réponse de Laurant & D'Anvair

Bedankt voor uw recensie!

Leuk om te horen dat de cider en het kaartje in goede smaak valt. Daar doen we het voor.

Geniet ervan!

Topproducten

Topproducten. Heerlijk en leuk als cadeau

24 octobre 2022

Réponse de Laurant & D'Anvair

Goed om te horen. Proost!

Topspul!

Of je deze cider nu drinkt op een warme zomerdag op het balkon, of mixt in je cocktail. Het blijft hetzelfde verhaal; topspul!
Ik ben fan

16 septembre 2022

Réponse de Laurant & D'Anvair

Bedankt voor uw review en leuk om te horen! Heeft u onze cider mule cocktail al geprobeerd? Heerlijk in deze koudere dagen.

Frisse zomerse cider

Frisse zomerse cider met elegante uitstraling. Weer eens wat anders dan een wijntje!

Réponse de Laurant & D'Anvair

Bedankt voor uw recensie!

Leuk om te horen dat u onze ciders lekker vond. Onze ciders zijn inderdaad heerlijk als wijnalternatief en combineren goed met eten.

Heeft u onze Laurant & D'Anvair Brut al eens gecombineerd met een oester? Een echte aanrader!

Met Franse groeten,

Heerlijke Cider

Heerlijke Cider! Lekker op het terras of thuis bij de borrel!

Réponse de Laurant & D'Anvair

Bedankt voor uw recensie.

En zo is het, geniet ze! #livesparkly

Met Franse groeten,

Aanrader

Ten eerste, heerlijke cider, ten tweede, snelle levering en professionele communicatie. Helemaal super!