Lavendla Avis

1 509
TrustScore 5 sur 5

4,9

Tak ♥️ Vi har oplevet en fantastisk støtte og professionel hjælp fra Lavendla’s begravelsesrådgiver Thit Alkjær og cermonimester Anne Visby i forbindelse med en borgerlig bisættelse af børnenes far... Voir plus

Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Voir plus

Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Voir plus

Lavendla fulgte godt op på alle detaljer ifm min mors død og bisættelse. Havde styr på hele forløbet og lavede en god oversigt på hvad jeg skulle følge op på og hvad lavendla gjorde. Det hele forløb p... Voir plus

1. Directeur funéraire
  2. Avocat spécialisé en droit de la famille
  3. Entreprise de pompes funèbres

Écrit par l'entreprise

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 509)

309 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionel tilgang til sagen

I forbindelse med en sag om en tinglysning vedr. vandforsyning fik jeg kontakt Milan Cetin via Lavendla. Og kan kun sige at det har været en positiv oplevelse. Har flere gange gjort brugt af advokater ,men denne gang valgt at gå en anden vej og har ikke fortrudt det.
Milan får man hurtig tillid til og erfarer hurtigt at han har en bred viden og vil gøre alt for at få alle de oplysninger der skal til for at rådgive på bedste måde.
Er man ikke stærk i jura og advokatsprog er man det når man har talt med Milan. Forklarer gerne en ekstra gang hvad tingene betyder så man ikke er i tvivl.
Kommunikation har foregået via mail - sms og telefon og der er en hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
Så de bedste og varmeste anbefalinger til Milan Cetin

23 juin 2026

Næsten for godt til at være sandt

Jeg har har brugt Milan Sander som jurist rådgivning i en inkassosag og har kun rosende ord at sige for hans viden, angesement og hjælp, ja han er næsten for god til at være sandt, mine varmeste anbefalinger
Asger Comez.

16 juin 2026

Kan kun anbefale Milan S

Kan kun anbefale Milan S. Cetin.
Aldrig har jeg fået en bedre og mere empatisk behandling af nogen advokat.
En fornøjelse at have lært Milan, at kende.

23 juin 2026

Lavendla kan hjælpe i alle situationer…

Lavendla kan hjælpe i alle situationer og ved forskellige behov, når man har mistet en kær.
I vores tilfælde skulle vi bruge en ikke religiøs ceremoni hjemme på gårdspladsen. Lavendlas medarbejder, som vi var tilknyttet, var med på vores idéer, bød ind med inspiration og var klar til at udføre mindeceremonien, som vi havde forestillet os.
Det var en utrolig smuk pinsedag med sol og blomster på gårdspladsen. Kisten med far, bror, morfar, fætter og barndomsven stod under et halvtagstelt. Den var pyntet med livets fotos, som familien havde sat på inden ceremonien.
Lavendlas medarbejder bød velkommen og gav ordet til familien, der bød ind med små anekdoter fra et 82 år langt liv. Hilsner og tegninger fra nær og fjern blev skrevet på kisten, der slutteligt blev båret til rustvognen. Ceremonien varede længere end planlagt og det var slet ikke noget problem.
Smukke fotos og enkelte videoer fik vi tilsendt efterfølgende. Det er gode minder at have. Tak til Lavendla🙏❤️.

23 mai 2026

Super god behandling

Super god behandling. Jeg var i så dyb sorg på dette tidspunkt. Jeg fik en god og meget behagelig hjælp til det hele omkring bisættelsen. Jeg kan anbefale Lavendla.
Mvh Jesper

27 novembre 2025

Jeg har brugt Lavendla i forbindelse med min mors bisættelse

Jeg har brugt Lavendla i forbindelse med, at jeg mistede min mor.
Tusind tak til Birgitte Agger Mote, som har været en stor støtte og meget hjælpsom i processen med at få taget afsked med min mor.
Jeg har oplevet Birgitte som værende positiv, nærværende og støttende. Det har været med til at give mig ro, at have en så varm og professionel person ved min side, som har været med til at sørge for, at bisættelsen blev den fineste dag.
Birgitte var med hele vejen - også i kirken, og det synes jeg var ret fint. Tak for rigtig god behandling!

29 mai 2026

Stor ros til Lavendla.

Vil til enhver tid, anbefale Lavendla 🙏🏼
Bedemand Asha, var til stor stor, hjælp. Asha var meget omsorgsfuld. Hun tog, sig tid, til at høre på min familie og mig, da vi mistede, min mand, deres far, svigerfar, farfar og morfar. Det var et, stort tab. Det fornemmede Asha, tydeligt, og hun meget hensyn til os, gav os, al den tid, vi havde brug for, samtidig med, hun sikrede sig, at vi forstod, det videre forløb. Asha kom, med foreslag, hvis hun, kunne fornemme, at vi var lidt usikre, bl.a. en sidste køretur til stranden, som min mand holdt meget af, efter bisættelsen. Vi er meget taknemmelige, for det forslag, og vi har fået fine billeder, fra og med rustvognen, nede ved stranden.
Alt kørte på skinner, til bisættelsen, der var intet, at klage over, tværtimod Asha, var til stor hjælp.
Efter bisættelsen følger Asha, stadig, op på hvordan, min familie og jeg har det, og taler om vores sorgproces. Stor tak til Asha.

Jeg valgte Lavendla, fordi de bl.a. har alternative urner og kiste. Kisten vi valgte, var smuk, i råt træ, og urnen er i pap. Mere miljøvenlige, end traditionelle kister og urner.
Min familie og jeg, anbefaler, meget, gerne Lavendla.

29 mai 2026