Lavendla Avis

1 509
TrustScore 5 sur 5

4,9

Tak ♥️ Vi har oplevet en fantastisk støtte og professionel hjælp fra Lavendla’s begravelsesrådgiver Thit Alkjær og cermonimester Anne Visby i forbindelse med en borgerlig bisættelse af børnenes far... Voir plus

Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Voir plus

Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Voir plus

Lavendla fulgte godt op på alle detaljer ifm min mors død og bisættelse. Havde styr på hele forløbet og lavede en god oversigt på hvad jeg skulle følge op på og hvad lavendla gjorde. Det hele forløb p... Voir plus

1. Directeur funéraire
  2. Avocat spécialisé en droit de la famille
  3. Entreprise de pompes funèbres

Écrit par l'entreprise

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 509)

309 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tak for at hjælpe os igennem den sværeste afsked

Vi kan på det varmeste anbefale Lavendla. I en af de sværeste perioder i vores liv, hvor vi skulle tage afsked med vores lille dreng, var Lavendla – og især Marlene – en uvurderlig støtte.

Fra første kontakt mødte vi en utrolig varme, respekt og professionalisme. Marlene guidede os roligt gennem alle beslutningerne og sørgede for, at vi følte os trygge i hele processen. Hendes omsorg, tilgængelighed og store forståelse for vores situation gjorde en enorm forskel for os i en ellers helt uoverskuelig tid.

Hun hjalp ikke kun med det praktiske, men gav også en følelse af tryghed, som betød mere, end jeg kan beskrive. Marlene sørgede for, at alt forløb præcis, som vi ønskede det, og at afskeden med vores søn blev så smuk og værdig som muligt.

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, empati og professionalisme, vi oplevede hos Lavendla, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

4 mars 2026

Meget tilfreds

Marianne var meget hjælpsom.
Grundig og effektiv
Professionel og medmenneskelig
Guidede os gennem alt praktisk igennem hele processen.
Tusind tak for det

15 février 2026

Vi fik en rigtig professionel…

Vi fik en rigtig professionel behandling og blev taget godt om fra første kontakt. Alt foregik i en rigtig og omsorgsfuld dialog. Stor tak til Annette Berg for at tage sig omsorgsfuld af os pårørende og løse alle de praktiske problemer der er ved er dødsfald og efterfølgende bisættelse. På vejne af hele familien. Fem store stjerner.

1 mars 2026

Professionelt hele vejen igennem.

Jeg havde en særdeles god oplevelse af Lavendla og ikke mindst bedemand Henriette Amby. Alle mine ønsker blev imødekommet på bedste vis. Der var god tid stor forståelse i en svær tid. Jeg kan kun medgive min bedste anbefaling.

26 février 2026

Behagelig oplevelse.

Jeg fik fra starten en følelse af tryghed, det var en rar samtale fra start.
Birgitte var meget empatisk og meget hjælpsom.

18 février 2026

Virkelig god oplevelse

Hurtig og god kommunikation og virkelig ordentligt hele vejen igennem. Marlene var med sit behagelige væsen og dygtighed med til at gøre hele processen nem og rar for os.

22 février 2026

Kun ikke vælge en mere rigtigt person…

Kun ikke vælge en mere rigtigt person til at hjælpe os med en begravelse som bliv Marlene, helt rolig og ned på jorden. Selvom Der var bom vejen bliv det lyst og hun stod der for en lige meget hvornår jeg kontaktede hende.
Vi føler at vi har været i trykke hænder hele vejen igennem.
med de varmeste anbefalinger Marlene fra lavendels

28 janvier 2026

Marlene fra lavendla er helt…

Marlene fra lavendla er helt fantastisk. Hun har været en kæmpe hjælp igennem hele forløbet, og sørget for at alt er blevet gjort på den rigtige måde, og lige som vi som familie ønskede.
Hun har min varmeste anbefaling.

21 février 2026

Jeg vil gerne give Lavendia 5 *****

Jeg vil gerne give Lavendia 5 *****, for en helt fantastisk hjælp i forbindelse med min hustrus bisættelse.
En kæmpe kæmpe tak til Birgitte for din helt utrolig måde at tackle vores sorg på og dit smukke væsen.
Kan kun anbefale Lavendia.

19 février 2026

Min Kones Bisættelse.

Den hjælp jeg fik var professionel samt personlig, Stopher som tog sig af min kones bisættelse var
Fuld af empati og tog sig af alt så jeg
Følte mig tryg.

Skulle andre stå i den samme svære tid
Som jeg gjorde, så er dette det rigtige
Bedemands firma at bruge 💓

16 février 2026

En rar og tryg oplevelse

Min gamle mor sov ind efter et langt liv, og Thit Alkjær tog kontakt til os, straks vi havde kontaktet Lavendla.
Når man står i en sitation, hvor man ikke kender til, hvordan et dødsfald og bisættelse arrangeres, er det trygt og rart, at blive guidet og rådgivet på den rigtige måde. Thits omsorg var fantastisk, og man havde en følelse af, at hun var der, og holdt hånden under os.
Vi havde en god samtale om selve bisættelsen, og da det forfærdelige skete, at bisættelsen måtte aflyses pga snestorm, samme dag, var Thit den, der lynhurtigt tog action. Allerede næste dag var der aftalt en ny dato, og undervejs mod dagen, var Thit i kontakt med os, også med samtale op til den nye dato. Det var så rart, - for man følte ikke, at man stod alene. På dagen for bisættelsen blev vi mødt af Thit i kirken. Det var dejligt at have hende som en tryghed også på dagen. Efter bisættelsen blev blomsterne arrangeret smukt på gravstedet , og vi har været glade for de smukke billeder, som Thit har taget, og sendt til os. Det var især en trøst for dem, der ikke kunne være til stede på den sidste dag. Magen til empatisk person skal man lede længe efter, og vi kan kun rose og anbefale Thit fra Lavendla. Endnu en gang TAK !

14 février 2026