À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Lavidas is een online platform dat zich richt op fashion en lifestyle, met een uitgebreid assortiment dat stijlvolle kleding en praktische lifestyle-producten combineert. Van trendy outfits tot innovatieve items die het dagelijks leven verrijken, Lavidas biedt een unieke mix van betaalbare luxe en eigentijdse ontwerpen. Het platform staat voor kwaliteit en stijl, perfect voor verschillende gelegenheden en persoonlijke voorkeuren. Meer ontdekken? Bezoek onze website.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Zeer slechte winkel

Ik heb bij laviedas drie truien gekocht, de levering van deze duurde al langer da 14 dagen.
Bij binnen komst en passen waren de truien veel te groot.(jammer)
Nu hebben wij vier maal een retour lebel aangevraagd en niet één keer reactie ontvangen van Laviedas !!!!!!!
We voelen ons compleet in de maling genomen door deze winkel. Hans Heijmans

4 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

In jullie regels staat dat een bedrijf…

In jullie regels staat dat een bedrijf geen bonussen mag aanbieden voor een goed 5sterren review . Hier onder de communicatie van Lavidas naar ons en tot op heden hebben wij nog niets ontvangen !!! . Zo worden we belazerd , ze doen helemaal niets ter compensatie .
Groet Henk

Beste Henk,

Nogmaals onze oprechte excuses voor het feit dat je niet eerder een reactie hebt ontvangen. Zoals eerder vermeld, hebben we inmiddels afscheid genomen van de medewerker die destijds verantwoordelijk was voor de klantenservice, en we werken nu hard aan een betere ervaring voor al onze klanten.

We willen je graag tegemoetkomen met een terugbetaling van 30% op je aankoopbedrag. Als je tevreden bent met deze oplossing, zouden we het enorm waarderen als je een 5-sterrenreview zou willen achterlaten. Zodra je dit gedaan hebt, verwerken wij direct de terugbetaling.

Na afloop hiervan sturen we je ook nog een kleine verrassing.

Je review wordt handmatig gecontroleerd, en jouw positieve ervaring helpt ons om verder te groeien en andere klanten met vertrouwen te laten bestellen.

Dank je wel voor je begrip en medewerking.

Sophie
Klantenservice Laviedas

Verzonden vanuit Outlook voor iOS

________________________________________
Verzonden: woensdag, april 23, 2025 6:09 PM
Aan: 'Laviedas Support'
Onderwerp: RE: retourzenden

Hoi Sophie ,

Ik ga akkoord met je voorstel van een terug betaling van 30% van de € 69.95 .

Groet Henk

Van: Laviedas Support
Verzonden: woensdag 23 april 2025 17:33
Aan: Henk Lasschuit
Onderwerp: Re: retourzenden

Beste Henk,

Onze oprechte excuses dat je niet direct een reactie van ons hebt ontvangen. We willen je laten weten dat we recent afscheid hebben genomen van een medewerker die de klantenservice niet naar behoren verzorgde. Sindsdien werken we hard aan het verbeteren van onze service.

Wat betreft je bestelling: we willen je graag tegemoetkomen. Omdat retourkosten helaas hoog kunnen oplopen – soms tot wel €15 – bieden we je een terugbetaling van 30% aan, waarbij je het product gewoon mag houden.

Onze excuses voor het ongemak en eventuele verwarring rond het product. We hopen op je begrip en staan klaar om je verder te helpen mocht je nog vragen hebben.

Sophie

Verzonden: woensdag, april 23, 2025 11:22 AM
Aan:
Onderwerp: retourzenden

Goede morgen ,

Dit onder staande bericht heb ik op 14-04-25 , naar jullie verzonden , maar tot op
heden nog geen reactie terug ontvangen ????

Ik had de telefoon voor onze kleinzoon besteld , maar hij mocht hem niet hebben van
zijn ouders “ helaas ” . Vandaar het retourneren van Bestelling 1129 .

Alvast Bedankt

Groeten en een fijne dag
Henk Lasschuit
Het Oude Ambacht 76
1625 ZE Hoorn NH

23 avril 2025

Ik heb in maart een armband besteld die na 2 maanden nog niet zijn geleverd

Ik heb in maart een armband besteld. Meerdere keren contact opgenomen en altijd van die zalvende worden. Het komt goed. Overmacht en nog veel meer zogenaamde goede eacties. Hebt is nu mei en. Nog niets ontvangen
Ik heb niets met u overmacht te maken dat is u bedrijfrisico. Meerdere keren om mijn contact. Gehad dat ik mijn geld terug wil een weer de woorden het komt goed. Nee dus. Bestel. Aub hier niets bestellen want ze komen niets na.

10 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Blouse

Voor de feestdagen de mooie kanten blouse besteld. Boven verwachting, mooie stof en kwaliteit. Ga zeker meer bestellen...

29 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus