LCDwandbeugels.nl Avis

5,0

Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Voir plus

Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Voir plus

Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Voir plus

Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Voir plus

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Absoluut top!

Ik schrijf nooit beoordelingen over aankopen. Maar het moet gezegd; allereerst is de prijs prima en de bezorging uitmuntend! Ik had de wandbeugel vrijdagmiddag rond 1700h besteld en zaterdag om 1000h is hij bezorgd.
Complimenten!

9 juillet 2014

Prima

Informatie gevraagd snelle reactie. Snel besteld en snel geleverd!

8 juillet 2014

perfect

Om 16.00 uur besteld en de volgende dag om 11.00 uur geleverd.

8 juillet 2014

Op tijd geleverd

Pakket was keurig volgens planning geleverd. Alleen was de verkeerde lengte van de stang voor de grondstandaard meegeleverd. Na een telefoontje werd dit keurig afgehandeld. Nieuwe stang werd bezorgd en er kon met UPS een afspraak worden gepland voor het ophalen van de fout geleverde stang.

7 juillet 2014

Snelle levering goed product.

LCD wandbeugels , levert echt snel en het is een makkelijk te instaleren product. dus als je je tv wilt ophangen is dit echt een tip.

7 juillet 2014

Snelle spoed maar ook goed?

Muurbeugel ok, bouten voor bevestiging aan tv kunnen in de container, te lang.

5 juillet 2014
Logo de LCDwandbeugels.nl

Réponse de LCDwandbeugels.nl

De schroefjes die meegeleverd worden voldoen aan de Vesa standaard. Bij de betreffende tv is waarschijnlijk afgeweken van de standaard of het betreft een ouder model tv, anders zouden de schroefjes zeker passen. In dit soort gevallen kunnen wij altijd als service een setje schroefjes nasturen.

Klantenservice
LCDwandbeugels.nl

Universal TV stand

Package delivery in no time (couple of working days), straight at home. The TV stand looks good, professional and sleek. It fits the TV like it would be its own. It was easy to follow the instructions and build it up, although two people might be needed for security. The construction seems very stable, at least for a 42" screen and it doesn't wobble as much. As for now, this TV stand is exactly what we needed!

5 juillet 2014

Goed

Er is totaal niets mis mee zeer correct en goed

1 juillet 2014

helemaal blij

Duidelijke website, snel geleverd en hij hangt goed aan de muur.

Tot nu toe zijn wij er erg blij mee.

1 juillet 2014

perfect!

aardige mensen, heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon en in de winkel.

30 juin 2014

Fantastisch

Hele goede klanten service en heb natuurlijk goed advies gekregen. Top producten en natuurlijk een snelle bezorging. Ik zou zeker nog wel een keer wat bestellen bij dit bedrijf en natuurlijk aanbevelen aan iedereen

30 juin 2014

goede service

De ontvangen. t.v. beugel is goed,
goede oplossing van het bedrijf na telefonisch kontakt over probleem met de ophanging
i.v.m. ingebouwde dvd speler.
uitstekende service.

28 juin 2014

Prima

duidelijke web-site betaling en bezorging prima

28 juin 2014