Fik mail om automatisk fornyelse. Dette ønskede jeg ikke og ville afmelde efter forskrifterne, men i stedet blev produktet straks fornyet i stedet for at blive afmeldt.
Von diesem Kauf wird abgeraten – es handelt sich um einen Betrugsversuch. Bestellt wurde das Programm "Driver Booster PRO" (1 Jahr/1 PC). Es wurden keine zusätzlichen Nutzungsbedingungen erwähnt. Nac... Voir plus
Ich nutze seit ein paar Wochen den Driver Booster von IObit, und bin sehr zufrieden damit. Habe über Jahre Driver Genius genutzt, und wollte mal was anderes ausprobieren, und bin so zu IObits Dri... Voir plus
I would give not a single star if it would be possible. After my paid license run off I got bombarded with advertisements to buy again. These disturbing ads are popping up while I'm working, watching... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Ik gebruik al enkele jaren op 2 pc's …
Ik gebruik al enkele jaren op 2 pc's IObit Software Updater en IQDriver Booster 8 ben hier zeer tevreden over.
IObit software: ik zou het niet doen mijnheer Sonneberg..
Dit bedrijf verkoopt software waarmee je systeem volkomen verpest wordt. B.v. het "product" Driver Booster Pro, waarvoor ik met feestdagenkorting € 9,99 heb afgedragen. Dit zou alle drivers tot de laatste versie moeten updaten. Maar als ik dat programma z'n gang laat gaan, blijft mijn PC daarna in de bootfase hangen op de 4 vlaggetjes. Het enige dat er dan rest is een back-up terugzetten. Er wordt kennelijk helemaal niet gekeken of een driver wel bij de PC (in dit geval een AMD met X399 chipset) past.