2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,5

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Eigelijk GEEN ster!

Eigelijk GEEN ster!! Site oogde als mooi en na bestelling 'klantvriendelijke' reacties, inclusief mail dat het artikel met track&trace-link onderweg is vanuit het magazijn. Nog getracht contact te krijgen via mail en telefoon, geen contact mogelijk!!! Je raadt het al: geld (€ 360) kwijt en geen linkshandige driver mogen ontvangen. OPLICHTERS ZIJN HET!! Trap niet in hun gelikte site en mooie mailtjes.

19 septembre 2026

Golftrolley besteld en omdat deze na 10…

Golftrolley besteld en omdat deze na 10 dagen nog niet was geleverd de bestelling geannuleerd. Kreeg vriendelijk mailbericht dat het geld zou worden teruggestort, maar ook dat bleek valse hoop te zijn. Bedrijf is niet meer te bereiken, telefoon, mail en website zijn onvindbaar.

14 septembre 2026

Opgelicht

Een golftas besteld. In eerste instantie vriendelijke service maar daarna verdween het hele bedrijf uit de lucht. En geld kwijt.

6 septembre 2026

Bij Le-Q Hybride gekochte dames club is nooit geleverd…

Ik bestelde op 26 augustus bij Le-Q een hybride 4 dames club met leverdatum 9 september. Ik zou een DPD code ontvangen maar ik kreeg deze ondanks herhaaldelijk verzoek niet en de levering werd steeds een dag uitgesteld. Ik
zocht contact met de golfclub vlakbij het adres waar het bedrijf gevestigd is. Zij zijn poolshoogte gaan nemen en constateerde dat er geen activiteit was, dat de telefoon afgesloten was en dat zij het ook niet vertrouwden. Ik heb Le-Q via mail aangegeven dat het vertrouwen weg was en heb geannuleerd. Dat is bevestigd en ik zou mijn geld terugkrijgen. Plotseling was de site uit de lucht. Ik heb geen club en geen geld terug. Zelf heb ik op geen enkel moment telefonisch contact kunnen krijgen, ivm vakantie schreef Le-Q via mail. Oplichters.

15 septembre 2026

100% Oplichting LE-Q.com / D&V vof / Digital Care

Ik heb bij dit bedrijf op 2 september een Golfdriver besteld. De levertijd in Nederland en Belgie zou 3 tot 6 werkdagen zijn. Keurig telefonisch geholpen met mijn vragen zodat ik de driver heb besteld en betaald. De bevestiging per mail gekregen, alsmede een link om de status van de bestelling op te kunnen vragen. Na een dag of 10, de driver was nog steeds niet geleverd, nog maar eens een mail gestuurd. Deze werd meteen keurig beantwoord en er werd begrip gevraagd voor de vertraging. Levering zou 16 september plaatsvinden. Niet gebeurd. De link waarmee ik mijn levering kan volgen werkt niet meer. De website werkt veneers niet meer en de e.mails worden niet meer beantwoord. Ook het telefonisch kontakt is onmogelijk, nummer bestaat niet meer. Puur geval van oplichting.
Gisteren nog een ingebrekstelling gestuurd met een deadline van vandaag 17.00 uur. Geen enkele reactie meer ontvangen en derhalve weet ik 100% zeker dat ik opgelicht ben.

2 septembre 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit