L'entreprise a répondu
Hele snelle service en korte lijnen waardoor je zo snel mogelijk geholpen kan worden om jouw droomauto te krijgen! Murat was altijd bereikbaar, betrokken en zat er kort op.
Écrit par l'entreprise
Nevelgaarde 48, 3436 ZZ, Nieuwegein, Pays-Bas

A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Matthijs heeft mij uitstekend geholpen. Hij was erg behulpzaam, geen enkele vraag was te veel en ik kon op elk moment van de dag bij hem terecht. Zijn inzet en bereikbaarheid maken echt het verschil. Zeker een aanrader!
Marcel belt op donderdagavond en op zaterdag kon ik mijn auto halen. Marcel werkt in de avond in het weekend en is altijd bereikbaar, ook wanneer je het niet verwacht. Top gedaan👍

Réponse : Lease.auto
Ik ben zeer tevreden over de service. Ze staan altijd voor je klaar en de communicatie is perfect. Alles wordt duidelijk uitgelegd en afspraken worden netjes nagekomen. Daarnaast denken ze goed met je mee en bieden ze passende oplossingen. Ik kan deze service zeker aanraden aan anderen

Réponse : Lease.auto
Goeie ervaring! Alles rond gekregen en goed app contact gehad met Murat.
Bedankt voor de service!

Réponse : Lease.auto
For me was a perfect collaboration! Murat help me with all detail with all documents and in few days he make all so easy for me. He make all and in few days i take my new car. So i recomand Murat.

Réponse : Lease.auto
Super goed geholpen door Murat , alles netjes geregeld , echt top!

Réponse : Lease.auto
Goede hulp en adviezen van Marcel Smith. Heel lang contact gehad met hem. Veel opties bekeken en samen zijn we tot een super toffe auto gekomen.

Réponse : Lease.auto
Netjes en snel geholpen door Xander. Alles was in een dag geregeld

Réponse : Lease.auto
Uitstekend geholpen door Bas van der Veer, prettige en vriendelijke communicatie en heeft alles duidelijk voor mij uitgezocht. Bas reageerde ook altijd snel op mijn vragen. Alles geweldig afgehandeld en zelfs de auto werd voor de deur afgeleverd. Klasse Bas.

Réponse : Lease.auto
Wij zijn heel goed geholpen door eerst Stan. En daarna Tim. Met het zoeken van de juiste auto, tot het contact. Tot de afhandeling daarvan. Echt beter dan dit hadden wij ons niet kunnen wensen. Stan heel veel succes met je carrière!

Réponse : Lease.auto
Marcel onderhield keurig contact en heeft zijn uiterste best gedaan om mijn aanvraag goed onder te brengen.

Réponse : Lease.auto
Marcel Smith heeft mij zeer goed en snel geholpen. Aanrader !

Réponse : Lease.auto
Heb twee auto’s geleasd, en Heel goed geholpen door Marcel Smith, hij is zelfs zondag bereikbaar. Hele goede en fijne communicatie en uitleg! Raad hem ten zeerste aan!

Réponse : Lease.auto
Ik ben zo enorm goed geholpen door Marcel Smith!
We waren op zoek naar een auto en Marcel heeft ons daar enorm goed bij geholpen.
Ook met alle vragen konden we bij hem terecht, niks was te gek.
Bedankt Marcel Smith, door jou rijden we in onze droomauto

Réponse : Lease.auto
Super goede ervaring overgehouden. Marcel Smith heeft mij super professioneel en persoonlijk aan mijn droom auto geholpen. Eerlijk advies, niks op aan te merken!
Erg goede service

Réponse : Lease.auto
Marcel Smith van Lease.auto. Wil je graag bedanken voor de goede, snelle en duidelijke service van het nieuwe contract. Ik raad zeker Lease.auto aan

Réponse : Lease.auto
Zeer slechte ervaring met Lease.auto.
In oktober heb ik een aanvraag gedaan die is afgekeurd. In maart wilde ik het opnieuw proberen en had ik daarnaast enkele vragen over het proces en de beschikbare auto’s. Wat volgde was een bijzonder slechte klantenservice-ervaring.
Ik heb deze week drie keer gebeld en kreeg elke keer te horen dat ik dezelfde dag teruggebeld zou worden. Dit is geen enkele keer gebeurd. Uiteindelijk moest ik zelf blijven nabellen om überhaupt iemand van afdeling particulier te spreken te krijgen.
Toen ik eindelijk contact had met Lynette Boumans, werd ik op een onprofessionele en onvriendelijke manier te woord gestaan. Zij gaf aan dat er deze week al meerdere afwijzingen per mail naar mij waren verstuurd, terwijl dit simpelweg niet klopt. Ik heb niets ontvangen, ook niet in mijn ongewenste of overige mailbox. Toen ik haar vroeg wanneer deze mails verstuurd zouden zijn, zodat ik dit kon terugzoeken, bleek dat zij de mail pas verstuurde terwijl ik met haar aan de telefoon was — en die kwam direct binnen. Sterker nog: ik had mijn gegevens pas diezelfde ochtend aangeleverd, wat haar verhaal nog ongeloofwaardiger maakt.
Op vragen om uitleg werd ontwijkend en onvriendelijk gereageerd. Er werd zelfs gelachen tijdens het gesprek, wat ik als zeer respectloos heb ervaren. Daarnaast werd er gesteld dat ik meerdere aanvragen binnen drie maanden zou hebben gedaan, wat feitelijk onjuist is (mijn vorige aanvraag was in oktober).
Het lijkt er bovendien sterk op dat wanneer je eenmaal bent afgewezen, je daarna eigenlijk geen eerlijke kans meer krijgt. Dat is al kwalijk, maar de manier waarop je vervolgens wordt behandeld maakt het nog erger.
Dat een aanvraag wordt afgewezen is uiteraard hun goed recht. Waar het hier misgaat is de manier waarop klanten behandeld worden: afspraken niet nakomen, onjuiste informatie geven en een totaal gebrek aan professionaliteit en klantvriendelijkheid. Erg kinderachtig was dit.
Ik voelde mij eerder een last dan een klant. Zeer teleurstellend en absoluut niet aan te raden.
En savoir plus sur les différents types d'avis.