4,5

Aucune trace de demande d’avis

4,5

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bedste service indenfor revision

Bedste service indenfor revision. Jeg kontaktede flere revisorer, som skulle hjælpe med regnskabet i 2025, men mange ville ikke tage imod opgaven og flere ville have et bundegård for det.

Men så fik jeg et godt tilbud fra legasum, som ville rydde op i regnskabet og gør klar til at blive godkendt af en autoriseret revisor. Og revisoren fandt de også selv og fik servicen til en brøkdel af prisen.

Tak for hjælpen.

27 mars 2026

They’ve been helping me manage my small…

They’ve been helping me manage my small business accounts and reports, and I couldn’t be more pleased.
Everything is handled quickly, clearly and professionally.
Communication is always easy, and they’re great at explaining things in plain language.
It’s a real relief to have a team I can trust to keep everything in order.
Can’t recommend Legasum enough. Thank you!

13 octobre 2025

Legasum hjalp med årsrapporten for mit…

Legasum hjalp med årsrapporten for mit firma 📊
Processen var hurtig, nem og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
De var hjælpsomme, effektive og meget præcise i deres arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Legasum til andre virksomheder, der ønsker styr på regnskabet

1 octobre 2025

Professionelle og hjælpsomme rådgivere

Professionelle og hjælpsomme rådgivere.
Mit lille ejendomsadministrationsfirma har fået stor gavn af deres hjælp til bogholderi og skat, som nu er meget mere overskueligt.
De er altid til at få fat i, giver klare svar og sørger for at tingene bliver gjort korrekt og til tiden.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.

1 septembre 2025

Vi kan varmt anbefale Legasum.dk 📊✅

Vi kan varmt anbefale Legasum.dk 📊✅
Vi fik hjælp til både bogholderi og skatteopgaver, og det har virkelig været en stor lettelse. Hele processen var enkel, overskuelig og professionelt håndteret. Teamet svarede hurtigt på spørgsmål, og de forklarede tingene på en måde, så vi hele tiden følte os trygge ved, hvad der blev gjort.

Det, vi især satte pris på, var at de tog sig tid til at forstå vores situation og komme med gode råd, som faktisk sparede os penge. De overholdt alle aftaler og leverede materialet til tiden – uden nogen problemer.

Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge Legasum.dk igen fremover, når det gælder regnskab og skat 🙌

5 septembre 2025

De skal hele pladder

De skal hele pladder. Jeg havde en rigtig god oplevelse med Legasum.dk.
Hele processen var nem og overskuelig, og kommunikationen var både hurtig og professionel. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og fik præcis den hjælp, jeg havde brug for.
Det er tydeligt, at de går op i at levere god service og sikre, at man som kunde er tilfreds. Kan varmt anbefales!

7 août 2025

Super søde og professionelle…

Super søde og professionelle bogholdere.
Takket være Mike og hans team har jeg sparet mange tusinder på revisorer, men endnu vigtigere, har mit firma sparet mange tusinder i skat og bøder.

9 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit