't Blokjeshuis webwinkel Avis 8

4,3

4,3

Snelle levering

Snelle levering en je wordt nog persoonlijk op de hoogte gesteld van het moment dat de bestelling verzonden wordt. En fijn voor ons als winterdorpbouwers: steeds meer losse blokjes :-)

17 novembre 2023

Top website fijne service!

Was opzoek naar Lego Lord of the Rings sets en kwam zo Lego The Council of Elrond (79006) tegen op 't blokjeshuis. Aangezien dit nu anno 2021 zeer zeldzame sets zijn was ik ontzettend blij deze te vinden. Had zelf nog nooit van deze website gehoord maar alles zag er zeer betrouwbaar en verzorgd uit. Ik in goed vertrouwen besteld en alles is uitstekend verzorgd binnengekomen. De inmiddels bijna 10 jaar oude set kwam in perfecte sealed staat binnen. Je betaalt er dan uiteraard meer voor dan toen dat is de marktwaarde maar ben er ontzettend blij mee😄. Verder als tip wil ik nog nalaten om wellicht het assortiment te vergroten aangezien er naar mijn mening vrij weinig sets beschikbaar zijn. Ik zou dan persoonlijk meer vintage/retired sets willen zien. Met zo'n top service mist alleen nog een top aanbod.

26 mai 2021

Kan ik iedereen aanbevelen om nieuwe Lego te kopen

Als ik nieuwe Lego zoek, kijk ik hier altijd als eerste. Kleine Lego shop met prima assortiment en vooral lage prijzen. Vlotte en persoonlijke reactie op de bestellingen. Ik woon in de buurt van Eindhoven dus haal de Lego liefst zelf op, dat scheelt weer verzendkosten.

27 octobre 2016

Uitstekend ingepakt, snel geleverd, prima prijs

Mijn bestelling bij legohuis.nl is netjes ingepakt en supersnel geleverd, en dat voor een hele goede prijs. Het contact via e-mail is eveneens een verademing, bijna live. Volgens mij ligt de smartphone bij het legohuis zelfs onder het kussen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Ron uit Den Haag

15 février 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit