Snabb leverans och trevlig kundservice, fick även med en godispåse med min beställning, är mycket nöjd och kommer definitivt beställa härifrån igen.

Ganz toll, hatte abends aus Panik weil meine Linse weg war, schnelle unbedachte Bestellung aufgegeben. Am nächsten Tag angerufen, wurde sofort storniert und Geld an PayPal zurück gesendet. SEHR SEHR n... Voir plus

Bra pris - snabb leverans från det att ni fått in och skickat linserna (tidigare fysisk butik fick beställningsvaror till sig snabbare) För människorna här som klagar över att Lentiamos (eller hmm,... Voir plus

Beställde ett par solglasögon, jättenöjd med produkten som höll vad den lovar. Det jag är mindre nöjd med efter att jag beställt från er är alla spamsms som helt plötsligt kommer efter att jag angivit... Voir plus

1. Fournisseur de lentilles de contact
  2. Magasin de lunettes de soleil

Lentiamo – Glasögon av hög kvalitet till rättvisa priser. Upptäck vårt växande utbud av glasögon, datorglasögon och solglasögon från märken som Ray-Ban, Michael Kors och Emporio Armani samt kontaktlinser och tillbehör. Som onlinebutik erbjuder vi upp till 50 % lägre priser än vanliga optiker, med leverans direkt till din dörr. Vårt team av experter finns här för att ge snabb och personlig service. Kontakta oss på mejl eller via telefon! Besök gärna vår e-butik och hitta dina nya favoritglasögon!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,5

Tous les avis

(1 622)

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

VAR FÖRSIKTIGA!!!!

VAR FÖRSIKTIGA!!!!! SÄMSTA KVALITEN NÅGONSIN!!! Jag beställde månads linser från Lentiamos egna märke för det var så billig och bra för mig som student :) Jag hann tyvärr bara använda 1 par i 1 vecka sen gick dem sönder trots varsam skötsel.. Man får väll de man betalar för och det är verkligen INTE VÄRT!

8 mai 2024

Hejsan Diner,

Det är tråkigt att du hade problem med våra linser, om du återkommer med ett ordernummer eller mejl så kan jag titta närmare på ärendet. Om det är så att linserna gick sönder eller något oförutsett hänt skickar vi i normala fall ut helt nya linser utan extra kostnad, alternativt kan man få värdet för Lenjoy linserna på sitt konto för att använda tillgodo för nästa köp.

Med det sagt så är linser väldigt personliga och även om många gillar vårat märke som mycket riktigt ofta är billigare så passar de inte alla. Däremot ska linserna absolut inte gå sönder.

Du kan kontakta oss på info@lentiamo.se så kan vi se till att du får ersättningslinser om du inte redan varit i kontakt med oss.

Oxynate jfr med Avizor Ever Clean

Oxynate är inte prisvärd jfr med Avizor Ever Clean pga att det går åt ca 50% mer då behållaren kräver mer vätska.
I övrigt är jag nöjd med företaget men inte denna produkt.

15 mars 2024

Hejsan Pernilla,

Det är synd att du inte är nöjd med Oxynate det tycker vi är tråkigt. Vi får faktiskt jättemånga klagomål om Avizor Ever Clean just för att man får för mycket vätska (tabletterna tar slut i jämförelse till hur mycket vätska man har).

Vet inte om det gör den mer eller mindre prisvärd, bara en reflektering. Om du inte är nöjd hoppas jag dock att du har tagit kontakt med oss! Jag inser att jag skriver till dig nästan ett år senare, men jag har inte haft möjlighet att svara på kommentarer förrän nu. Om du inte redan varit i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta oss på info@lentiamo.se så ska vi lösa någonting.

Tack för din synpunkt, i vilket fall som helst.

REKOMMENDERAR!!!!

REKOMMENDERAR!!!!!
Bästa säljare!!!!!
Snabb och smidig, behövde inte vänta , wow så HIMLA NÖJD !!!!!
Tydligt information om produkter och frakt.
Jätte nöjd ,tack .

1 mars 2024

Hejsan It's me,

Bättre sent än aldrig, vi har inte kunnat kommentera innan men nu kan jag tacka dig för att du handlar hos oss och välkomna dig åter!

Trasig vid leverans.

Efter att vi fick en leverans som det var fel på så var vi i kontakt med kundtjänst, som tog tag i ärendet direkt utan konstigheter, varpå dom skickade nya produkter utan problem. Allt gick väldigt snabbt o mycket smidigt, vi är oerhört nöjda med Lentiamo och kan varmt rekommendera dom.

23 février 2024

Hejsan Håkan,

Nu är det snart ett år sedan du lämnade denna fina recension, men jag hoppas den fortfarande stämmer och att du är nöjd! Du är varmt välkommen i vilket fall.

Fantastisk support

Så snabb hantering och utomordentlig support utan krångligheter!
Alla stjärnor som går att ge!

15 janvier 2024

Hejsan Jeanette,

Tack så mycket för dina fina ord, hoppas du är fortsatt nöjd!

Niclas

De föreslog att jag skulle byta till en…

De föreslog att jag skulle byta till en annan produkt, och jag min idiot trodde på dem.
Istället fick jag linser för 3 månader istället för 6 månader. När jag satte in linserna så började mina ögon svida, rinna och det gjorde riktigt ont. Jag tog ut linserna efter 3 dagar, jag såg inget utan glasögon. Riktigt dåligt.

25 juillet 2023

Hejsan Ellen,

Först vill jag be om ursäkt för detta väldigt långsamma svar, vi har inte haft möjlighet att svara här tills nu.

Vi försöker rekommendera våra Lenjoy linser för kunder som handlar eftersom det är ett billigare alternativ. De passar dock inte alla. Jag ser att du fick värdet av linserna tillbaka på ditt Lentiamo konto, så om du köper de vanliga linser du brukar köpa kommer de vara billigare nästa gång. Om du tar kontakt med mig på info@lentiamo.se kan jag även ge dig en liten rabattkod för att göra ditt nästa köp ännu billigare, det är aldrig kul när en kund inte är nöjd.

Vi ber om ursäkt för att vår rekommendation inte passade dig.

Niclas

Har efter många och nu löpande…

Har efter många och nu löpande beställningar och köp, inte ens en en tanke på att byta Lentiamo mot någon annan e-leverantör. Känns lika personligt att e-handla av Lentiamo som att handla personligen hos optikern.

Kontakt för garantier eller 3:e parts misstag/ leverans, sköttes utan några omkring vägar, utan Lentiamo svarade, ”det löser vi” och vilket infriades till 100% med ett personligt kundengagemang.

Med vänlig hälsning,
En livslång så tacksam kund.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

23 mai 2023

Hejsan Magnus!

Tack så mycket för dina väldigt fina ord! Här kommer ett väldigt sent svar, men vi uppskattar det precis lika mycket nu som när vi läste det första gången, även om vi inte kunde svara då!

Du är alltid välkommen åter och vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden (om det behövs!)

Så bra support!

28 décembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Tusen tack för ditt omdöme av din upplevelse Maria. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Ja hur svårt kan det vara

Ja hur svårt kan det vara? Man betalar och får en snabb leverans. Borde vara lika enkelt för alla elhandlare. Bra service mao. Kommer tillbaka

16 novembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Stort tack för ditt omdöme! Väldigt kul att höra att du är nöjd med ditt första köp hos oss. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

18 décembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Tack för din feedback, bra att du tycker att det är en snabb leverans. Varmt välkommen åter!

Trevligt bemötande.

20 novembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Tack Bo för din feedback om Lentiamo och vårt kundbemötande. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Bra kundtjänst.

18 novembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Hej Kim! Tusen tack för ditt omdöme. Vad kul att du är nöjd med ditt köp hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

25 novembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Tack för ditt omdöme angående leveranstiden. Varmt välkommen tillbaka till oss på Lentiamo!

Absolut

För människorna här som klagar över att Lentiamos (eller hmm, kan det vara producenternas...) linser går sönder, kan väl ändå ta och börja med att testa och bestämma sig för linser hos optiker innan ni hej vilt köper ett 30-pack här, så kan vi skippa gnäll!

10 octobre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Hej Oscar, tusen tack för dina fina ord och din feedback. Hoppas att vi ser dig snart som kund hos oss på Lentiamo!

Bra med gratisprodukter

Fått rätt varor varje gång. Ganska snabb leverans. Bra att man kan samla ihop poäng och få gratisprodukter.

9 novembre 2022

Réponse de Lentiamo.se

Stort tack för ditt fina omdöme om Lentiamo. Kul att du uppskattar vårt bonussystem. Varmt välkommen tillbaka till oss!