Enorm geholpen bij de aankoop van ons droomhuis
Heeft ons enorm geholpen bij de aankoop van ons droomhuis. Rapport snel ontvangen via mail en aanbevelingen heel kwalitatief, met niks anders te vergelijken.
Leonardo Scan helpt woningkopers en vastgoedmakelaars om vóór de aankoop te weten wat een renovatie kost. Je maakt tijdens het plaatsbezoek foto's van de woning en laadt ze op. Binnen 15 minuten krijg je een rapport met de nodige werken, actuele prijsindicaties en de premies waar de woning recht op geeft. Zo bied je met kennis van zaken en niet op gevoel. Een beperkte scan is gratis; een volledig rapport heb je vanaf €25.
Aucun historique récent de demande d’avis
Ik gebruik Leonardo Scan inmiddels bijna wekelijks vanuit professioneel oogpunt en ben zeer tevreden over de resultaten.
De prijs-kwaliteitverhouding is sterk en de scan levert telkens waardevolle inzichten op. Je krijgt snel een duidelijk en overzichtelijk beeld van de te verwachten kosten bij renovatie- en energetische verbeteringswerken.
Binnen mijn professionele werking gebruik ik de toepassing om panden beter te beoordelen en renovatiebeslissingen onderbouwd voor te bereiden. Ook naar particuliere klanten toe is Leonardo Scan een grote meerwaarde: het helpt om technische informatie op een begrijpelijke manier toe te lichten en geeft hen meer duidelijkheid over mogelijke werken, prioriteiten en budgetten.
Daardoor is de toepassing niet alleen nuttig voor professionals, maar ook voor particulieren die goed geïnformeerd en doordacht een pand willen aankopen of renoveren, zelfs zonder technische voorkennis.
Voor mij is Leonardo Scan ondertussen een praktisch en betrouwbaar hulpmiddel. Zeker een aanrader.