Le Passion Avis

1. Parfumerie

Bij Le Passion is parfum meer dan enkel een geur; het is een verhaal, een ervaring en een visitekaartje van jezelf. Onze reis begon in 2014, gedreven door een gemeenschappelijke droom: een brug bouwen tussen de verfijnde wereld van luxueuze parfums en dagelijkse betaalbaarheid. Onze ambitie om luxueuze parfums binnen ieders handbereik te brengen, heeft geleid tot de ontwikkeling van een kwalitatief hoogwaardig parfumlabel, zonder dat dit ten koste gaat van jouw portemonnee.

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

The product and the price was good for…

The product and the price was good for me.

21 juillet 2026

Hello Danquah
Thank you for your kind review! We're happy to hear that you were pleased with both the product and the price. We truly appreciate you taking the time to share your experience and hope to welcome you back again soon.

Zeer tevreden met mijn bestelling bij…

Heel tevreden met mijn bestelling bij lepassion.nl. Het parfum ruikt echt geweldig en de geur blijft ook lang hangen. Zeker een aanrader!

11 mars 2026

Hallo Ton,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de geur en de houdbaarheid van het parfum. Mocht je in de toekomst vragen of wensen hebben, staan we graag voor je klaar.

Voor mij geen andere meer!

Dit is nu de derde keer dat ik 3 geurtjes bestel bij deze site.. en ik koop geen orginele meer laatst een flesje van €90,- gekocht en binnen een uur vervlogen dat zelfde luchtje hier besteld en blijft 6 tot 8 uur hangen.. dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk… lepassion ga zo door! En voeg snel meer luchtjes toe (Arabian tonka) bijv.

24 février 2026

Hallo Danny,

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geur en de houdbaarheid. We nemen je suggestie zeker mee en blijven ons assortiment uitbreiden. Mocht je ooit vragen of wensen hebben, neem gerust contact met ons op.

Bestellen en de dag erna al in huis

Bestellen en de dag erna al in huis. De geuren komen overeen met de echte geuren, alleen vervliegt de geur sneller dan dat ik op andere revieuws heb gelezen, maar eerlijk is eerlijk dan moet je ook de echte Bestellen, voor deze prijs een goede parfum.

19 septembre 2025

oud wood

oud wood. heerlijk!!
80 a 90% goedkoper. blijft iets minderlang hangen.
x extra sprayen en je merkt er niks van. top!

18 mars 2025

Ben erg teleurgesteld in de geurtjes

Ben erg teleurgesteld in de geurtjes. Was de bedoeling om het als Valentijn cadeau aan mijn man te geven maar helaas lijkt de geur totaal niet op sauvage en is vele malen sterker dus dikke niet meer bestellen voor mij!

14 février 2025

Top dupes voor design parfums

Top dupes voor design parfums!
Ik kom via een collega op deze site terecht en wat ben ik blij. Ik heb 4 geurtjes met korting besteld en alle 4 zijn niet te onderscheiden van de originele parfums. Blijven ook heel lang hangen. Bijna een hele dag, als ik de volgende dag nog mijn jas of trui pak, dan ruik ik het zelf nog wel.
Snel verzonden, volgende dag in huis en Klarna betaling is ook mogelijk.
Top service dus. Ben alleen maar blij en tevreden en zal zeker vaker bestellen!

9 décembre 2024

Een gokje waar ik geen spijt van heb!

Ik heb 3 van mijn favoriete geuren uitgekozen uit het kostbare segment: She, For Her, en Good Girl. Ik herken het origineel 100% in alle 3 de geurtjes, ze zijn alleen iets minder ‘vol en diep’ en dat is ook precies wat je mag verwachten van een goede imitatie zoals Le Passion terecht beweert. De bundel 2+1 voor €49,- vind ik dan ook een heel mooi bedrag voor mijn 3 heerlijke flesjes. Absoluut een aanrader!

24 novembre 2024