Letselschade.nl Avis 458

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf de intake was mijn ervaring ronduit positief. Men beoordeelde snel dat er 'brood' in mijn zaak was. Vervolgens kreeg ik een jurist toegewezen die mij volhardend heeft gesteund in mijn strijd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokaat mr. koc is vanaf het begin betrokken geweest. Heeft ons gesteund met raad en advies in een ongeval zaak van mijn kleinzoon. Telefonisch en digitale ondersteuning ten top. Ondanks het vervelen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dhr. Schikhof (voor mij inmiddels Maarten) heeft mij bij de hand genomen in een moeilijke tijd. Hij heeft me de ruimte gegeven waar mogelijk en de touwtjes aangetrokken toen dat nodig was. Hele fijne... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Avocat plaidant
  3. Bureau d'aide juridique
  4. Avocat spécialisé en dommages corporels
  5. Bureau du défenseur public

Écrit par l'entreprise

Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een ongeval ben ik heel goed…

Na een ongeval ben ik heel goed geholpen. Ze was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Alles is netjes geregeld en afgehandeld. Ik ben erg tevreden.

20 avril 2026

Goede juridische afhandeling!

Heel goed geholpen bij de juridische afhandeling van mijn ongeval.
Door het juridisch advies en hulp heb ik uiteindelijk een reële vergoeding gekregen voor de geleden schade.
Waar aanvankelijk de aansprakelijke verzekeraar van de tegenpartij alleen de dagwaarde van mijn fiets wilde vergoeden.

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Na weken geen contact en achter mijn…

Na weken geen contact en achter mijn rug afspraken maken met niks overleg met mijn!! Heeft deze onkundige bedrijf nooit naar mij geluisterd en ook niks voor mij gedaan dus aangereden niet mijn schuld en anderhalf jaar later paar voorschotjes en verder niks en dan mailtje dat ze mijn dossier sluiten niks met mij overlegd en nog steeds niks van ongeval!!! Dus neem deze oplichters niet aan of je wilt net als ik met niks eindigen!!!

13 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De letselschade advocaat heeft mij…

De letselschade advocaat heeft mij enorm goed bijgestaan met vragen aan mij, en uitleg gegeven over de mogelijkheden en trajecten zoals,een schuldbekentenis, een medisch rapport getuigen,politierapport, therapeut bevindingen en arts dossier.
Ontzettend blij dat het zo netjes is afgehandeld.

26 mars 2026

Maarten is top!

Maarten is top!

Maarten heeft mij heel erg goed geassisteerd in een letselschade case. We zijn samen tot een gewenst resultaat gekomen, nogmaals erg bedankt.

13 mars 2026

Top ervaring

Ik ben erg goed geholpen. Afspraken waren duidelijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Goed ervaring raad het zeker aan.

13 mars 2026

Een 10 voor Jurilex

Vanaf de intake was mijn ervaring ronduit positief.
Men beoordeelde snel dat er 'brood' in mijn zaak was. Vervolgens kreeg ik een jurist toegewezen die mij volhardend heeft gesteund in mijn strijd met de tegenpartij.
Ik ben dus zeer tevreden met Jurilex: vijf sterren!

18 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een zeer goede ervaring gehad…

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Jeroen Bosch Advocaten. Vanaf het eerste contact werd ik snel en duidelijk geholpen. Mijn vragen werden vrijwel direct beantwoord en er werd goed met mij meegedacht over de beste aanpak van mijn situatie.

Wat ik vooral prettig vond, was de combinatie van professionaliteit en een persoonlijke benadering. Het team is vriendelijk, toegankelijk en neemt echt de tijd om alles helder uit te leggen. Daardoor voelde het hele proces een stuk overzichtelijker en minder stressvol.

Daarnaast werd er snel gehandeld wanneer dat nodig was. De communicatie verliep soepel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Al met al een zeer positieve ervaring. Als je op zoek bent naar een advocatenkantoor dat snel reageert, deskundig is en prettig in de omgang, dan kan ik Jeroen Bosch Advocaten zeker aanbevelen.

20 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heb al een tijd geleden gebruik gemaakt…

Heb al een tijd geleden gebruik gemaakt van deze website en heel process gehad. Wij zijn goed geholpen door onze advocaat die we kregen via deze website en zijn super tevreden. Aanrader

20 mai 2025

Top service

29 décembre 2025
Logo de Letselschade.nl

Réponse : Letselschade.nl

Bedankt voor de positieve review!

^mr. K. (Kaylee) Kagchel
Senior Letselschadejurist

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus