1. Billetterie de spectacles
  2. Service de coupons d'achat
  3. Agence d'excursions
  4. Agrégateur de voyages

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de leukste uitjes. We helpen je in je zoektocht naar het maken van nieuwe herinneringen: wij geven je een overzicht van leuke deals, ⁠met optioneel een beetje extra. Zo word je een ervaring rijker, altijd voor een goede prijs. Je krijgt echt waar voor je geld! Wij zijn onderdeel van DPG Media (o.a. het AD, Libelle, Margriet etc.) en door ons gebundelde bereik kunnen we unieke deals maken met ruim 1000 premium partners zoals Diergaarde Blijdorp, NH Hotels en ARTIS-park. Daarnaast schrijven we leuke artikelen op basis van eigen onderzoek. Op deze manier krijg je tips om inspiratie op te doen voor je volgende uitje. Nu al zin gekregen om er lekker op uit te gaan? Neem gelijk een kijkje in onze shop, plan wat leuks en laat de voorpret beginnen. Team Leukstetickets.nl

4,2

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tickets moeten nog verzilverd worden maar link werkt niet

Je besteld tickets waarbij staat dat je ze direct in je mailbox krijgt. In de mail die je krijgt moet je echter de tickets nog verzilveren. De link die je moet gebruiken werkt niet. Na contact opnemen krijg je geen oplossing, alleen dat je nog een dag moet wachten en het morgen nog een keer moet proberen. Gelukkig hebben we nog een dag de tijd, wat als we de dag erop al hadden willen gaan of de dag zelf? Dan hadden we dus met lege handen gestaan. Nooit bestellen dus daar.

2 avril 2026

Goede ervaring

Voor het eerst gebruikt gemaakt van deze site. Hele goeie aanbieding voor een pretpark. Kaartjes snel ontvangen.

17 janvier 2026

Divers aanbod

Ik zocht een leuk dagje weg en kwam uit op leukstetickets.nl. Zo fijn dat er zo divers aanbod is, allemaal met korting. Ik heb een geweldige dag gehad in Dierenpark Amersfoort.

3 décembre 2025

Top deal!

Hier onlangs tickets gekocht voor de dierentuin. Top deal en super leuke dag gehad. Ik kom zeker terug!

21 novembre 2025

Leuk aanbod, voordelig en vaak uniek

Regelmatig tickets gekocht voor een uitje. Mooie aanbiedingen en soms ook echt speciaal omdat het nergens ander te vinden is zoals bijvoorbeeld Avond voor de filmmuziek middag voorstelling voor een goede aanbieding.

25 novembre 2025

Via leukstetickets een nachtje weg

Via leukstetickets een weekend Brugge geboekt. Naast de hoge korting kregen we ook nog een kamer upgrade en een heerlijke chocoladeverassing bij het ontbijt. Goed geregeld allemaal.

23 août 2025