Een mega aanrader voor iedereen! De muismat komt super goed verpakt binnen. De muismat heeft super heldere kleuren en is heel mooi gedetailleerd. Snelle service en top kwaliteit!

Ik had zelf een afbeelding voor op de muismat ontworpen, deze op de site geupload en toen erg gemakkelijk besteld. De muismat kwam snel binnen (zelfs tijdens feestdagen drukte), is van super goe... Voir plus

1. Ordinateur et accessoires
  2. Magasin de vêtements imprimés

Levely maakt premium muismatten voor gamers, creatievelingen en iedereen die meer uit zijn setup wil halen. Je kiest uit unieke designs van onze artiesten of uploadt je eigen creatie. Alles draait om stijl, precisie en kwaliteit. Onze muismatten zijn duurzaam, hebben doorlopende prints en bieden perfecte controle en glide. Niet voor kleine spelers.

4,7

Aanrader!

15 avril 2026

Prima

Prima. Keurig geleverd en klopt helemaal
Met de beschrijving

27 novembre 2025

Super aankoop!

super snelle verzending. De mat is van hele hoge kwaliteit, hij ziet er echt fantastisch uit! Super blij mee

18 novembre 2025

Geweldige kwaliteit en snelle service van Levely

Onlangs heb ik via een giveaway een muismat naar keuze gewonnen bij Levely. Ik heb gekozen voor een custom muismat met mijn eigen ontwerp, en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De website was overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, en alles werd snel en professioneel geregeld.

De kwaliteit van de muismat is uitstekend, stevig materiaal, prettig oppervlak en een haarscherpe bedrukking met levendige kleuren. Wat ik extra leuk vond: mijn gekozen ontwerp viel blijkbaar ook bij Levely zelf in de smaak, want ze bieden het inmiddels aan als optie op hun website.

Een erg positieve ervaring met zowel de service als het eindproduct. Echt een aanrader voor zowel gamers als voor dagelijks gebruik!

28 octobre 2025

Réponse : Levely

Wat een mooie review Kees, dank je wel! En super tof dat jouw gekozen ontwerp nu tussen onze designs staat. Dat zegt genoeg over je stijl 😉

Heel blij met het resultaat en de dienstverlening!

Via google terecht gekomen bij Levely. Duidelijke website en snel een gewenst product samengesteld. Na afronding en betaling had ik binnen no time reactie en was het product verstuurd. De volgende dag ontving ik het pakket met wat extra’s. Kortom, betrouwbaar en professioneel. Dank!

21 octobre 2025

Réponse : Levely

Fijn dat alles zo soepel en snel ging. En leuk dat de extra’s in de smaak vielen!

Levering netjes binnen de vooraf…

Levering netjes binnen de vooraf aangegeven tijd binnen gekomen.

14 octobre 2025

Réponse : Levely

Fijn om te horen dat de levering netjes op tijd was! Bedankt voor je review 😊📦

Goede kwaliteit

Product is zoals je verwacht, goed en stevig. Totaal geen opmerkingen hiervoor ❤️

Levering is ook super snel

14 octobre 2025

Réponse : Levely

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar verwachting was en de levering vlot verliep ❤️🖱️

Custom 40x90 cm is mooi geworden

Custom 40x90 cm is mooi geworden. Donkere foto (want wilde een donkere muismat) van mijn eigen auto

15 octobre 2025

Réponse : Levely

Tof dat je eigen foto zo goed uit is gekomen op de 40x90 cm muismat! Donker design en eigen auto, dat klinkt als een strakke setup 🖤🚗