LevHemma.se Avis

4,7

Jättefina plädar. Ser ut som jag förväntade mig. Inte sladdriga o tunna som vissa andra billiga fleeceplädar. Har inte tvättat dom, men ligger på bra på soffan i husvagnen utan att skrynkla sig. Heln... Voir plus

Allt fungerade jättebra när jag skulle köpa en fin badrock åt min fru i födelsedagspresent. Hon tyckte dock inte den var riktigt rätt för henne. Trist för mig men ni fungerade väldigt bra o med... Voir plus

Jag var beroende av en snabb leverans och lade nätbeställningen kvällen innan det skulle skickas. Efter fyra telefonsamtal och ett meddelande under ordinarie öppettider fick jag tag i någon som kunde... Voir plus

Snabb leverans, väldigt fin kvalitét på besticken "Thebe". Även kartongen de kom i var en upplevelse i sig. Färgmässigt var det i sann 50-tals- anda och kartongen går att ha som "trivselinredning". Ja... Voir plus

1. Maison & jardin

À propos de LevHemma.se

Informations provenant de diverses sources externes

LevHemma.se är en heminredningsbutik på nätet som säljer modern heminredning & design för både vuxna, barn och baby. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och tryggt! En riktigt bra och personlig service får du självklart på köpet!

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Perfekt

Inget att anmärka på. Korrekta varor enligt beställning, bra förpackat, snabb leverans!

2 décembre 2015

Toppenbra

Bra priser och snabb leverans.
Kommer handla igen! :)

28 novembre 2015

Tummen upp

Snabb leverans och trevligt bemötande när jag ringde angående ett fel (av mig) i ordern. Rekommenderas!

16 novembre 2015

Snabbt och rätt

Vi beställde en komplettering av gafflar i en äldre Gense-serie, bra pris, snabb leverans och allt rätt !

9 novembre 2015

Att kunna få samma bestick som köptes för mer än trettiofem år sedan. Otroligt!

Blev väldigt bekymrad och ledsen när jag en kväll tappade en kniv på golvet och gick i två delar. Vad skulle jag få tag i en till eller hur skulle jag få den lagad igen. Att laga den skulle bara inte hålla eller att affären jag köpte besticken finns inte kvar. Sakna en kniv i dussinet , nej det känns inte ok.
Köpa ett helt set hade blivit dyrt.
Gick in på Google och testade om det skulle finnas någon som hade modellen. Trodde inte att det var sant när jag upptäckte att Lev hemma hade vad jag sökte. Kosta vad det vill, tänkte jag , men priset jag fick betala var rimligt och jag tvekade inte en sekund.
Vänligt bemött i telefon när jag hade en fundering vilken modell jag skulle välja. Snabb leverans och kniven ser man ingen större skillnad på, blankare och en rand mellan skaft och blad skiljer sig minimalt. Ingen som inte vet något om detta kan inte se skillnaden.
Stort tack för att ni kunde hjälpa mig!

9 novembre 2015