LevHemma.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jättefina plädar. Ser ut som jag förväntade mig. Inte sladdriga o tunna som vissa andra billiga fleeceplädar. Har inte tvättat dom, men ligger på bra på soffan i husvagnen utan att skrynkla sig. Heln... Voir plus

Allt fungerade jättebra när jag skulle köpa en fin badrock åt min fru i födelsedagspresent. Hon tyckte dock inte den var riktigt rätt för henne. Trist för mig men ni fungerade väldigt bra o med... Voir plus

Snabb leverans, väldigt fin kvalitét på besticken "Thebe". Även kartongen de kom i var en upplevelse i sig. Färgmässigt var det i sann 50-tals- anda och kartongen går att ha som "trivselinredning". Ja... Voir plus

1. Maison & jardin

À propos de LevHemma.se

Informations provenant de diverses sources externes

LevHemma.se är en heminredningsbutik på nätet som säljer modern heminredning & design för både vuxna, barn och baby. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och tryggt! En riktigt bra och personlig service får du självklart på köpet!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

641 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skaften!

Lite förundrad blev jag när jag upptäckte att skaftet på kniven var dubbelt så tjockt som på gaffel o sked...känns markant när man håller kniv o gaffel i händerna.Det framkom inte av beskrivningen, vilket jag tycker det borde ha gjort.
Hälsningar
Yngvor Blomström

16 avril 2015

Hej Yngvor,

Skaften på kniven är på många bestick-modeller tjockare än skaftet på gaffel och sked. Detta för att knivarna behöver vara lite tyngre för att man ska få rätt känsla när man ska hålla och äta med dem. Hur tjocka skaften ska vara bestäms av bestickets designer, vilket tillverkaren sedan är skyldig att följa.

Att vi inte har skrivit någon information om tjockleken på skaften är för att det inte finns någon sådan information från tillverkaren som de har presenterat. Ett mått beskriver oftast inte hur man upplever besticket i handen, då känslan är olika från person till person och från bestick till bestick.

Om du inte känner dig nöjd så är du givetvis välkommen att returnera besticken. Vi erbjuder ju alltid 30 dagars öppet köp med fri retur!

Supernöjd!

Enkelt att beställa, Snabb leverans, fina inredningsgrejer :)

15 avril 2015

Hej Zaneta,

Vad roligt att höra att du är supernöjd! Då blir vi glada! :)

Du är välkommen åter!

Snabb leverans!

Snabbt och smidigt köp. Tyvärr lite väl dyr fraktkostnad.

13 avril 2015

Tack för ditt omdöme!

Härligt att höra att du tyckte allt gick smidigt när du handlade av oss! Du är välkommen åter vid tillfälle!

Vad beträffar fraktkostnaden så har vi fri frakt om man handlar över 450 kr. Annars tar vi ut en fast fraktkostnad på 59 kr. Detta för att det helt enkelt inte skulle bli lönsamt för oss annars att hantera och skicka varan. Beklagar att du upplevde fraktkostnaden som dyr, men hoppas att den snabba leveransen och produktens kvalité väger upp det hela.

Ha det gott!

LevHemma.se

lätt smörkniv m ngt kort skaft

Smörkniv av god kvalité. Dock något kort i skaftet. Men har god balans i en liten smörbytta, tippar inte över. Barn kan själv bre sin smörgås m denna

30 mars 2015

Badrock

Hon tyckte dock inte den var riktigt rätt för henne.
Trist för mig men ni fungerade väldigt bra o med bra service så det kommer nog framtida beställningar i alla fall.
Tack så länge
Micke Tänndal

29 mars 2015

Réponse de LevHemma.se

Tack Mikael för ditt omdöme!

Tråkigt att din fru inte tyckte att morgonrocken var rätt för henne, men roligt att höra att du är nöjd med våran service och hantering av din order! Du är välkommen åter en annan gång istället så kanske du hittar något som passar henne bättre.

Nöjd!

Jag är mycket nöjd med beställning, leverans och varan.
Återkommer gärna!

Henny Johansson

17 mars 2015

Hej Henny!

Härligt att höra att du är nöjd med hela köpprocessen! Du är välkommen åter!

LevHemma.se

Bra service när de väl svarade

Jag var beroende av en snabb leverans och lade nätbeställningen kvällen innan det skulle skickas. Efter fyra telefonsamtal och ett meddelande under ordinarie öppettider fick jag tag i någon som kunde bekräfta att leveransen skulle gå iväg som utlovat. Paketet kom också som det var sagt. Hade blivit en femma om de hade haft bättre passning på telefonen.

12 février 2015

Hej Stefan,

Tack för din recension!
Roligt att höra att du uppskattar våran service och att paketet kom fram som det skulle.

Vi svarar i stort sett alltid i telefon på en gång. Ibland kan det dock hända att det är samtal före eller att vi just då för tillfälligt inte har möjlighet att besvara samtalet på grund av olika anledningar. I dessa fall har man alltid en möjlighet att lämna ett röstmeddelande om man vill så ringer vi upp så fort vi kan.

Ditt samtal besvarade vi, enligt våra telefonloggar, andra gången du försökte ringa vilket vi hoppas ska vara godkänt även fast vi hela tiden strävar efter att besvara alla samtal redan första gången.

Hoppas att du är nöjd med varorna och önskar dig välkommen åter!

Med Vänlig Hälsning