Lexly Avis

7 618

4,6

Vi hade en kort intro med en av era medarbetare om vårt behov av testamente och framtidsfullmakt. Det var en bra genomgång som gjorde att vi kunde fylla i de elektroniska dokumenten. Allt fungerade sm... Voir plus

Det gick väldigt bra med Moa att gå igenom en fullmakt. Vi började avsatt tid. Förklarad och exemplifierade och cadcsom gäller med olika alternativ. Var tydlig och pratade lugnt med mamma som hör dåli... Voir plus

Vi fick tala med en jurist som lyssnade och som därefter lugnt och tydligt förklarade vad som gäller och som lade sig vinn om att vi skulle förstå. Utöver det upplyste hon oss om saker vi borde tänka... Voir plus

1. Bureau des affaires juridiques
  2. aussi dans
  3. Avocat spécialisé en droit des aînés
  4. Service de référencement d'avocats
  5. Services juridiques

Lexly gör juridiken enkel och tillgänglig för alla. Med vår digitala plattform, personliga rådgivning och transparenta priser får du trygg hjälp precis när du behöver den – oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar bort onödiga hinder och ger dig en partner som guidar dig genom livets juridiska beslut, alltid med dig i fokus.

8 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

(7 618)

1 432 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snabb service å bokat möte

Snabb service å bokat möte

1 octobre 2026

Réponse de Lexly

Hej, tack för ditt omdöme och fint att höra att du är nöjd med vårat bemötande.
Hälsningar oss på Lexly

Enkelt och snabbt!

Jag har tänkt länge att jag borde skriva testamente, men det har känts både krångligt och lätt att skjuta upp. Med Lexly var det förvånansvärt enkelt. Tjänsten guidade mig tydligt genom de olika delarna och gjorde det lätt att förstå vilka val jag behövde göra. Väldigt skönt att äntligen ha fått det gjort och känna att allt är ordnat precis som jag vill ha det. Jag är extremt nöjd!

27 septembre 2026

Réponse de Lexly

Hej, tack för ditt omdöme och kul att höra att vår tjänst var till bra hjälp!
Hälsningar från oss på Lexly

Trevligt bemötande vid rådgivningen.

Trevligt bemötande vid rådgivning. Enkelt att skriva testamentet.

29 septembre 2026

Serviceminded

Trevligt, proffsigt, förtroendeingivande

Réponse de Lexly

Hej, roligt att du är nöjd med oss!

Trevlig saklig jurist

Trevlig saklig jurist. Tyvärr på telefon och inte personligt.

24 septembre 2026

Réponse de Lexly

Hej, tack för ditt omdöme och fint att höra att du är nöjd med tjänsten!

Tor var lyhörd

Tor var lyhörd, inkännande, tydlig och proffsig.

Hälsningar från oss på Lexly

Bra bemötande av trevlig personal

Bra bemötande av trevligt och kunnig personal

Hälsningar från oss på Lexly

Snabb och tydlig information.

Snabb och tydlig information.
Trevligt bemötande.
Kompetent, utförde uppdraget på ett bra sätt.

29 septembre 2026

Réponse de Lexly

Hej, tack för ditt omdöme och fint att höra att du är nöjd med vårat bemötande.
Hälsningar oss på Lexly

Enkelt att fylla i.

Enkelt att fylla i.
Bra förslag.

26 septembre 2026

Réponse de Lexly

Hej , vi på Lexly tackar för ditt fina omdöme!

Enkelt, snabbt och korrekt

Det var förvånansvärt enkelt att efter några frågor få fram ett juridiskt korrekt testamente. Tog inte många minuter.

28 septembre 2026

Réponse de Lexly

Hej, tack för ditt omdöme och fint att höra att du är nöjd med tjänsten!