Licentieplaats Avis

4,3

1 Star - Fraudulent seller and pirated products I purchased a "lifetime license" for Adobe Photoshop 2026 through this merchant, only to find that the product provided was fake, pirated software. N... Voir plus

Licentie gekocht van CAD-software. In eerste instantie werkte de licentie niet. Via chat met een zeer vriendelijke meneer gechat, telefonisch met hem gesproken. Hij kon me duidelijk en heel rustig ui... Voir plus

Een geweldig bedrijf dat je, indien nodig, helpt vanaf het begin tot alles perfect werkt met je nieuwe software. Mijn Mac zorgde voor de nodige problemen maar na vele uren noeste arbeid door Dhr. H... Voir plus

1. Fournisseur de logiciels

Bespaar slim op softwarelicenties Directe levering – 100% legitieme licenties – Tot 90% goedkoper dan nieuw.

4,3

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

108 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Aankoop ging iets niet goed

Bij een aankoop van een digitaal product. Kon ik deze niet downloaden en gebruiken.
Door goed handelen en fijne communicatie met K. Wolfs. Zijn alle problemen goed opgelost.
Fijn bedrijf!

15 février 2026

good products well priced

good products well priced, no issues with downloads or activation for either Lightroom Classic or Photoshop.
both worked straight from the install and continue to function perfectly. i have registered both products with Adobe without any issues.
thanks

15 janvier 2026

Een bedrijf dat beloftes nakomt!

Een bedrijf dat beloftes nakomt. Installatie met duidelijke stap voor stap uitleg. Ook de support, waar ik gebruik van gemaakt heb, was snel in de juiste ondersteuning!

3 février 2026

Tweemaal iets besteld

Tweemaal iets besteld. Het werd redelijk snel geleverd. Eenmaal werkte een code niet, daar kreeg ik snel een nieuwe voor die wel werkte. Prima!

2 février 2026

Licentie key

In eerste instantie had ik een foutmelding met de licentie key, maar na een snelle teamviewer sessie hebben we het opgelost. Enorm goeie service!!!!

22 février 2026

Goede ondersteuning!

Ik kreeg 3D Studio Max niet goed geïnstalleerd. Licentieplaats bood zelf aan om live mee te kijken via TeamViewer. Het probleem werd vlot en vakkundig opgelost, en er werd daarna ook nog tijd genomen om de genomen stappen door te nemen, mocht het installatieprobleem een volgende keer weer optreden. Erg goede klantenservice!

11 février 2026

Bought software from Licenseplace

Bought software from Licenseplace. They were very helpful and provided fool proof instructions on how to install. Very satisfied with the purchase and service. Would definitely recommend

5 février 2026

Zeer tevreden over Licentieplaats!

Zeer tevreden over Licentieplaats!

Ik had een probleem bij het installeren van de software en heb hierover telefonisch contact opgenomen. Ik werd direct vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd rustig de tijd genomen om mee te denken en stap voor stap naar een oplossing te zoeken. Het probleem was snel verholpen dankzij de duidelijke uitleg.

De service is echt top en het telefonische contact was bijzonder prettig. Je merkt dat je met een betrouwbare partij te maken hebt die service en klantvriendelijkheid serieus neemt.

Voor mij absoluut een aanrader en een site waar je met vertrouwen je licenties kunt aanschaffen.

26 janvier 2026