Liedopmaat Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk is eerlijk de eerste versie was niet helemaal naar onze zin maar de super snelle reactie op ons mailtje waarin we dat aangaven, de snelle oplossingen en zelfs nog een paar aanpassingen die all... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mocht ik kunnen ik gaf 10 sterren Het is ongelooflijk hoe jullie met mijn verwoording over onze gebeurtenissen zo'n mooi pakkend lief kunnen maken. Het komt echt binnen hoor,mijn vriendin en ik z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eigen tekst hebben ze omgevormd tot een mooi en emotioneel lied, zeker en vast een aanrader! Ook waren de namen verkeerd uitgesproken en hebben ze dit direct recht gezet wat een service! Ben zeer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het eerste lied wat ik toegestuurd kreeg was nog niet helemaal wat het zijn moest qua tekst. Maar na een mailtje ben ik super goed geholpen om het passend te maken. En ontving ik het nummer opnieuw.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. aussi dans
  3. Boutique de souvenirs pour mariages
  4. Magasin de musique
  5. Producteur de musique

Écrit par l'entreprise

Bij Liedopmaat.nl brengen we muziek en emotie samen om unieke, op maat gemaakte liedjes te creëren voor elke gelegenheid. Muziek heeft de kracht om herinneringen te maken en gevoelens over te brengen op een manier die woorden alleen niet kunnen. Of je nu een speciaal lied wilt laten maken voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, afscheid, bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw verhaal en emoties. Het proces is eenvoudig: jij levert de input, zoals persoonlijke verhalen, belangrijke gebeurtenissen of specifieke wensen, en wij vertalen dit naar een compleet uitgewerkt lied. Van pakkende songteksten tot een melodie die blijft hangen, wij maken muziek die raakt. Bij Liedopmaat.nl kun je een lied laten maken voor allerlei momenten, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, afscheid en herdenkingen, bedrijfsevenementen en feestnummers. Voor elke gelegenheid creëren wij een persoonlijk en uniek nummer, dat perfect past bij de emoties die je wilt overbrengen. Wil je iemand op een bijzondere manier verrassen met een uniek en persoonlijk lied? Bij Liedopmaat.nl zorgen we voor een nummer dat perfect past bij de gelegenheid en een blijvende herinnering creëert. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Cadeau, cadeautip, moederdag, vaderdag, verjaardagen,bruiloft, etc, alles is mogelijk!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

In één woord: super!

Ja geweldig fijne communicatie de nemen echt de tijd en eindresultaat is geweldig kan niet wachten om kado te geven. Ik bestel volgende keer weer hier.

27 janvier 2026

Top !

Top !! Wordt echt helemaal naar de tekst gemaakt, een leuk origineel idee om te geven.

29 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een liedje op maat laten maken

Ik heb een liedje op maat laten maken. De eerste versie voldeed niet volledig aan mijn wensen dus ik heb toen de tekst die ik graag wilde duidelijker uitgelegd en de tweede versie is precies geworden zoals ik graag wilde. Echt super blij mee!

20 janvier 2026

Voor het weekend ingestuurd

Voor het week bestelling gedaan. En vandaag ontvangen. Wat ontzettend mooi gemaakt. De eerste keer zitten luisteren en echt een traantje moeten wegpinken. Ik weet het zeker dat mijn vriend hem super mooi gaat vinden. Zeker aan te raden en ikzelf zal zeker nog een keer een tekst insturen.

20 janvier 2026

Geweldige services!

Bij het aanmaken van mijn liedje had ik aangegeven dat ik een vrouwenstem wilde en een ballet. Binnen 3 dagen had ik het liedje ontvangen, ik was alleen niet tevreden. De stem en melodie kwamen niet overeen zoals ik gehoopt had. Ik gaf aan dat het misschien mooier was als het een mannenstem zou zijn en dat er een uithaal in het liedje terug zou vinden. Nog geen 30 min later kreeg ik de versie die ik wilde en met kippenvel heb ik dit liedje geluisterd.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel ontvangen, lied is top. Klantenservice is geweldig !

Binnen 3 dagen had ik mijn lied in mijn mailbox. Helaas kwam ik er achter, dat ik een keuze had in een mannelijke stem of vrouwelijke stem. Door hier zelf overheen te hebben gekeken, heb ik meteen gemaild met de vraag, of zij a.u.b een vrouwenstem wilde maken. Omdat ik door mijn eigen onoplettendheid een mannenstem kreeg. Liedopmaat heeft meteen geantwoord, en konden voor een keer dit aanpassen. Blije ik :) natuurlijk ! Zo gezegd zo gedaan, en na 3 dagen ( ze hadden aangegeven het niet voor 1 januari te kunnen regelen ) had ik de vrouwen versie in mijn mail. Alle lof voor hún coulance ! Lied is top, klantenservice is snel en mega top.

3 janvier 2026

Aanrader

Ik had al een prachtig lied ontvangen, helemaal naar wens en met veel gevoel gemaakt. Toch miste ik nog wat extra informatie. Zonder twijfel hebben zij alles op alles gezet om mij te helpen en ervoor te zorgen dat ik mijn lied alsnog op tijd kon ontvangen. Zelfs tot in de late uurtjes stonden ze voor mij klaar.

Zo’n inzet, meedenken en oprechte betrokkenheid kom je niet vaak tegen. Ik ben enorm dankbaar en kan dit alleen maar aanraden. Echt top! 💖🎶

30 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is zoveel meer dan een lied

Het is zoveel meer dan een lied, wij hebben het gevoeld, tot in het puntje van ons tenen. Ben zo ongelooflijk dankbaar. Met bepaalde dieptepunten in het leven weet je soms niet wat je kan zeggen en zijn soms de woorden niet meer voldoende. Dit lied op maat is dan ideaal. En nu nog heeeel uniek. Bedankt.

28 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

AI troep

Je geeft al je informatie door en het liedje wat je ontvangt is gewoon AI, dat is heel duidelijk te horen aan de stemmen, de instrumentals en de uitspraak van bepaalde woorden.
Hier betaal je dan 35 euro voor, terwijl ik dit achteraf gezien makkelijk zelf gratis had kunnen doen. Echt schandalig.

23 décembre 2025
Logo de Liedopmaat

Réponse de Liedopmaat

Wij herkennen deze reviewer niet als klant en er heeft geen aankoop of levering plaatsgevonden.

Onze dienst en prijsstelling zijn vooraf duidelijk omschreven. Klanten betalen voor maatwerk, creativiteit en tijdsinvestering, niet voor de gebruikte hulpmiddelen.

Vragen over onze werkwijze beantwoorden wij altijd graag vooraf.

Prachtig lied

Prachtig lied, mijn input goed verwerkt en het liedje is echt mooi geworden. Ik had 1 aanpassing en die is goed verwerkt. Snelle communicatie en alles netjes geregeld. Kortom, super blij mee!

20 décembre 2025

Super blij mee!

eigen tekst werd door jullie op een prachtige manier omgezet in een persoonlijk en emotioneel lied voor mijn vader en moeder. Ze waren allebei enorm ontroerd. De kwaliteit, aandacht voor detail en de manier waarop gevoelens tot leven komen in muziek is echt next level. Professioneel, snel en met zoveel gevoel gewerkt. 100% een aanrader voor iedereen die iets unieks en blijvends wil geven. ⭐⭐⭐⭐⭐

19 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend blij met het lied op…

Ik ben ontzettend blij met het lied op maat dat ik heb ontvangen. Het eerste nummer dat ik kreeg was al prachtig, maar ik had graag nog een paar kleine aanpassingen. Met een paar mailtjes heen en weer werd ik daar super vriendelijk en snel mee geholpen. Vandaag kreeg ik de vernieuwde versie en die is echt schitterend geworden. Ik kan niet wachten om het aan mijn ouders te laten horen. Geweldige service en een resultaat dat al mijn verwachtingen overtreft!

11 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus