Jeg har netop modtaget min Jakke fra Montane. Jeg bestilte igår og den blev leveret idag. Produktet er fantastisk og samme høje kvalitet som forventet. Tusind tak Liestmanns.
Jeg fik de aftalte bukser leveret til aftalt dato og de var som de skulle være og det aftalte beløb blev trukket på kontoen.
L'entreprise a répondu
Virkelig god kundeservice! Rigtig god hjælp lige fra da jeg startede med at ringe, til jeg bestilte et produkt, som jeg desværre ikke kunne passe. Hurtig levering både ved første levering, samt da de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtigt godt udvalg af fede produkter til fornuftige priser. Hurtig forsendelse - typisk samme dag, som gør at varerne er hurtigt fremme hos mig. Kan kun anbefale Liestmans.
Écrit par l'entreprise
Liestmanns.dk Sport & Outdoor – Kvalitetsprodukter til sport og friluftsliv siden 2007. Liestmanns.dk Sport & Outdoor blev grundlagt i 2007 af Peter Liestmann med en stærk baggrund fra Forsvaret og Politiet. Fra starten har vores mission været klar: at tilbyde slidstærke kvalitetsprodukter til dem, der kræver det bedste inden for sport og outdoor. Vi har et bredt udvalg af udstyr, som understøtter både den aktive livsstil og de vilde friluftseventyr. Sportsudstyr til enhver præstation Uanset om du løber, cykler, eller dyrker anden sport – uanset niveau – finder du hos os produkter, der gør din træning endnu sjovere og mere motiverende. Vi er stolte af at tilbyde hele sortimentet fra det danske kvalitetsbrand FUSION, samt et bredt udvalg fra de anerkendte mærker Craft og Swix. Disse brands er kendt for deres gennemtænkte og funktionelle design, der giver optimal komfort og præstation, så du kan fokusere på det, der betyder noget – din træning. Udstyr til det store friluftseventyr Er du mere til outdoor og eventyr i naturen, har vi alt, hvad du har brug for, til at gøre dine oplevelser endnu bedre. Vi fører et stort udvalg af beklædning, telte, rygsække, soveposer og liggeunderlag fra topbrands som Montane, Camelbak, Nemo, Lundhags, Ulvang, Pre'perd, Carinthia og Tasmanian Tiger. Disse produkter er designet til at modstå selv de mest krævende forhold, så du kan nyde naturen til fulde – både i fritiden og på jobbet. Hos Liestmanns.dk er vores fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores produkter, så de lever op til vores høje standarder. Hvad enten du er professionel atlet, motionist eller outdoor-entusiast, finder du det rigtige udstyr hos os. Oplev vores sortiment på Liestmanns.dk og vær klar til din næste udfordring!
Industrivej 19, 8260 , Viby J, Danemark
- info@liestmanns.dk
- liestmanns.dk
Demande des avis aux clients
Hurtig levering og fantastisk produkt.
Nemt at bestille og super hurtig…
Nemt at bestille og super hurtig levering. Lækre produkter og gode priser

Alt fungerede ved købet

Servicen er i top
Servicen er i top. God hjemmeside, hurtig leveringen. Jeg vil helt bestemt handle her igen!

Réponse de Liestmanns.dk
Som altid super service og hurtig…
Som altid super service og hurtig levering! Kvalitetsvarer til en rigtig god pris.

Réponse de Liestmanns.dk
Hurtig og effektiv levering til fair…
Hurtig og effektiv levering til fair pris.

Altid hurtig ekspedition
Altid hurtig ekspedition, gode varer til gode priser. God service, hvis man henvender sig.

Réponse de Liestmanns.dk
Overskurnde information og lynhurtigt…
Overskurnde information og lynhurtigt levering

Réponse de Liestmanns.dk
Meget lækker beklædning til ok priser
Meget lækker beklædning til ok priser. Lynhurtig levering.