Individuele coaching
Ik heb de coaching als prettig ervaren. Ik heb zichtbare stappen gemaakt en het sloot heel erg aan bij wat ik nodig had. Er werd gekeken naar wat ik nodig had en wat werkte voor mij en dat werkte goed.
Bij Lifestyle Adventures geloven wij erin dat mensen het verschil maken en de kern zijn van elke organisatie. Onze dienstverlening is gebaseerd op de kennis dat mensen productiever en creatiever zijn op het moment dat zij zich goed voelen over zichzelf en energiek zijn. Net als elke organisatie, is ook elke persoon uniek en is geen enkel programma hetzelfde. Wij werken nauw samen met de klant om een uniek en succesvol programma samen te stellen dat past bij de de uitdagingen, specifieke behoeften en de doelen van de organisatie. Onze programma’s zijn een mix van theorie en ervaringsleren (praktijkervaring opdoen), hard en soft skills, indoor en outdoor.
Groningen, Pays-Bas
In 2024 heb ik individuele coaching sessies gevolgd bij Tristan en dat heeft voor mij heel veel opgeleverd. Ik ben met de coaching gestart om meer rust in mijn hoofd te creëren. Samen met Tristan ben ik gaan kijken welke doelen ik aan het einde van de coaching behaald wilde hebben. Ik ben weken lang bezig geweest om mijn doelen te behalen en om aan mezelf te werken. Sommige sessies waren heel confronterend en dan had ik even de tijd nodig om het te verwerken, maar de aanpak van Tristan werkte voor mij heel goed. Hij gaf mij op een vertrouwde en fijne manier feedback. Waar nodig kon hij heel direct zijn en mij met de neus op de feiten drukken.
Ik heb ingezien dat ik veel meer kan bereiken in het leven wanneer ik doelen stel en daarvoor actie onderneem. Wanneer ik mijn omgeving om support vraag creëer ik voor mezelf sneller helderheid en rust. En als ik op mezelf vertrouw, kan ik veel meer dan ik denk.
Dankzij Lifestyle Adventures ga ik nu veel relaxter door het leven.
Lifestyle Adventures helpt ons nu al een aantal jaren met het vormen van studenten groepen tijdens de introductie dag. Ze nemen ons mee in een aantal verschillende team activiteiten en nemen hierbij ook een stuk theorie mee. Ze zijn enthousiast, flexibel en denken mee om een passend programma voor ons op te zetten.
De voorbereiding, meedenken en comunicatie voorafgaand was heel prettig. De feedback van deelnemers was ook positief. Ondanks dat het buiten de 'normale' trainingsomgeving was, is het zeer goed bevallen. Een aanrader om met Lifestyle Adventures samen te werken!

Réponse de Lifestyle Adventures
En savoir plus sur les différents types d'avis.