Réponse de Ligglådan.se
Vi har ett utbud som är utarbetat efter att alla ska hitta något som passar deras smak. Diskret och spårbar leverans med DHL. Normal leveranstid är 1-3 dagar. Hos Ligglådan handlar du alltid 100% tryggt och diskret. Vi använder neutrala och diskreta lådor eller kuvert för våra leveranser, även diskret avsändare. Vi behandlar dina personuppgifter med största sekretess och diskretion. Dedikerad kundservice 7 dagar i veckan. Vi har högt ställda mål gällande kundservicen. Har du en fråga eller fundering kan du alltid kontakta oss per mail eller telefon. Vår kundservice på telefon är öppen 7 dagar i veckan. Vardagar 09-21, lördagar 10-21 och söndagar 10-21. Kontakt via mail, sms eller via messenger från Ligglådan.se svarar vi på de flesta av dygnets timmar. Skicka mail till: hej@liggladan.se SMS: 0763-46 24 30 Vi ska upplevas göra det lilla extra inte bara när det gäller våra bra priser i butiken. Hos Ligglådan.se kan du alltid ångra ditt köp. Vi ger dig hela 30 dagars returrätt på dina produkter. Om det är ett fel på varan kan du reklamera den även efter 30 dagar, kontakta oss direkt så löser vi det på smidigast sätt.
Valthornsvägen 2, 31176, Falkenberg, Suède

Réponse de Ligglådan.se
Mkt, mkt nöjd, beställde på en torsdag fick leverans dagen efter. Bra grejer av god kvalitet och precis som det beskrivits.

Réponse de Ligglådan.se
Funkar bra. Lite liten. Den förra satisfyer rosa stora var lättare 'hitta rätt med'.
Denna "är svår få plats" Haha Man får leta rätt och on off knappen, hittar man efter en stund också. Men funkat bra de sista fyra dagarna utan behövt ladda något. Nöjd.

Réponse de Ligglådan.se
Bara bra men onödigt stort paket till min lilla vibrator